BeautyBox By Marie Claire


(In today's post I'll be talking about a new beauty box released in the Czech Republic. Because it's not available in other countries this post won't be provided with English translation. Check back tomorrow for a very interesting brow related post! And let me know wheather you have any beauty subscription box in your country!)


Pokaždé, když tak trochu omylem zabloudím na unboxing video nějakého beauty boxu ze zahraničí, je mi líto, že u nás nic takového v kvalitní podobě nemáme. Nedávno mi ovšem přišel email z redakce Marie Claire s nabídkou prozkoumat jejich nový projekt s názvem #beautyboxcz a já neváhala ani chvíli. A protože vás na Instagramu také zaujal, podíváme se dnes na jeho obsah. 

Celá myšlenka tohoto boxu je taková, že i vy, čtenářky/čtenáři, budete mít možnost vyzkoušet kosmetické produkty, které každý měsíc testují redaktorky časopisu Marie Claire. Za 749 Kč pak dostanete celkem 12 produktů jak v plných, tak deluxe sized mini verzích a také předplatné tří vydaní časopisu. První box obsahuje: 
  • Vichy - Mineralizující termální voda (plné balení) - můj asi největší favorit, skvělý produkt na léto!
  • Calvin Klein - Eternity Now (15ml)
  • Rituals - Sprchová pěna Sakura (50ml)
  • Nuxe - Zázračný olej se třpytkami (10ml)
  • Sephora - Jednorázová obličejová maska - já měla v boxu červenou verzi pro dodání energie.
  • Swissdent - Bělící zubní pasta (10ml)
  • Institut Esthederm - Krém s buněčnou vodou (10ml)
  • Lancome - Energizující péče (5ml) 
  • Kiehl's - Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum (3ml)
  • L'Occitane - Krém na ruce mandle (30ml)
  • Estée Lauder - Řasenka Sumptuous Infinite (miniatura)
  • Douglas - Lak na nehty odstín 199 (5ml)


Osobně musím říct, že jsem byla z boxu nadšená a baví mě jeho letní zaměření. Produkty jsou vybrány velmi kvalitně a obsah boxu dává celkově smysl. Jelikož mám ráda high-end značky, box se mi trefil přesně do vkusu a je v něm spousta produktů, které jsem ještě nezkoušela a rozhodně se na testování těším. Po dlouhé době zase projekt, který mě vážně zaujal! 


Jak se box líbí vám? Objednávat můžete zde
Krásný začátek týdne!
xx Linda




10 komentářů

  1. O tomhle boxu jsem hodně přemýšlela! Nakonec jsem do něj nešla, ale obsah se podle mě hodně povedl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, ale třeba příště! :) Já jsem hodně zvědavá na to, jak jim to vydrží a jak bude vypadat do budoucna :)

      Vymazat
  2. Ja som o ňom ešte nepočula ale vyzerá super a obsahuje skvelé produkty!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzera dobre. Cena je vyssia, ale na druhej strane tie produkty aj za nieco stoja, aspon v tomto vydani. Som zvedava na dalsie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, mě baví, že jsou produkty high-end a tak máš možnost vyzkoušet něco, co se zaručeně v časopise objeví :)

      Vymazat
  4. O boxu jsem se dozvěděla až teď, ale musím říct, že vypadá moc hezky. Jen ta cena je prostě hrozně vysoká. Vím, že tam je lepší kosmetika než ta z drogerie ale stejně mi to přijde moc :( Na to, že člověk kupuje zajíce v pytli a neví, jestli to používat bude nebo ne. Já měla moc ráda Senzabox nebo Ladybox, ale ty už také skončily :( Kdyby tento box stál do 500,- tak si ho určitě pořídím, ale tahle cena je pro mě jako studentku moc vysoká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to chápu :( jen musíš vzít v potaz i to, že jsou k němu tři čísla časopisu zdarma, což je myslím skoro 300Kč, potom se to dá alespoň trochu ospravedlnit a pokud si Marie Claire kupuješ pravidelně, tak se to vyplatí :)

      Vymazat
  5. tak dlouho jsem nákup boxu odkládala až se vyprodal :( hodně mě to mrzí, obsah se mi líbí - nejsou tam nějaké prvoplánové neoblíbené značky a navíc to předplatné, podle mého pecka! příště si ho nesmím nechat ujít :)

    OdpovědětVymazat
  6. Akorát jsem teď objednala nový box Marie Claire, ale ta cena je o dost vyšší než píšeš ty tady. Tenhle stál 1250,-. Nemáš nějaké info o té ceně? Jestli se bude pokaždé lišit nebo jak to vlastně bude? :D Jinak se mi líbí, že produkty, které v boxu budou jsou uvedené a člověk za ty peníze alespoň ví, co dostane. :) Tak snad budu spokojená :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig