How I Finally Cut My Hair

One
One of the things I want to change this year is how often I visit the hairdresser. My hair is 'ok' most of the time and I usually go for a cut once a year (I know I know) but for the past three weeks I felt like I really needed a change. So I get in contact with the amazing Barbora (byBarbora), came to see her and we basically cut my hair in half. And I love it!


I wanted to get a 'short bob' for such a long time and I can't believe how happy I am with the result. My hair is so much more voluminous, lightweight and fresh looking. Today I decided to curl it and to be honest I love it even more. In addition to my new hair a bought the Bumble and bumble Thickening Creme Contour which is basically a thick cream you can rub into your hair for an extra grid and full hair style. I'm still in a process of testing but so far so good! 

Do you have any recommendation for a texturising product (can be spray, mousse, gel, anything)? Let me know in the comments!
PS: HERE you can see the real difference!
xx Linda




CZ
Jednou z věcí, které chci letos změnit, je to, jak často chodím ke kadeřnici. Jelikož s vlasy nemám nějak výrazné problémy, stříhala jsem se tak jednou ročně (já vím). Posledních pár týdnů jsem ale měla pocit, že vážně potřebuju změnu, úplnou náhodou jsem se spojila s nejmilejší Barčou (byBarbora), naplánovaly jsme termín a jednoduše střihly vlasy o polovinu. A já nemůžu být spokojenější! 

Kratší mikádo jsem chtěla už nějaký ten pátek a samotnou mě překvapuje, jak moc jsem s ním spokojená. Vlasy jsou objemnější, lehčí a vypadají krásně svěže, takže vlastně vše, co jsem si přála. Dnes jsem je pro změnu navlnila a líbí se mi takhle snad ještě víc. A hlavně je práce s nimi tak jednoduchá! K novým vlasům patří i nové produkty a já si tentokrát pořídila Bumble and bumble Thickening Creme Contour. S Thickening řadou mám zatím jen skvělé zkušenosti a tenhle 'tuhý krém', zatím nezklamal. Stačí ho do vlasů trochu vmasírovat a hned dodá texturu a objem. 

Máte tip na nějaký fajn 'texturising' produkt? Může to být sprej, mousse nebo gel, cokoli!
PS: TADY můžete vidět rozdíl v délce, je to docela kus haha.
xx Linda




14 komentářů

  1. Yaaaaaaaaaay! It looks so good gurl! I chopped my hair last week too. I've had a long bob for a little while, and decided to go even shorter so it's approaching bob length now haha! I really only LOVE it curled though, straight is alright haha. I wish my hair was naturally wavy and textured! It's so coarse and straight that I literally cannot make it look messy without curling it :(

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aww thanks Tasha! I'm so happy you like it! <3 I'm really enjoying it curled as well but I'm still the biggest fan of straight hair so I don'T really mind it in the usual state haha!

      Vymazat
  2. No panečku, to je super změna! Bára fakt hrozně šikovná. Jsem ráda, že nejsem sama na světě, kdo dlouho nebyl u kadeřnice :))). Texturizing přípravek je podle mne nejlepší od Alterny, miluju ho :-) anebo pudr od Schwarzkopf, ale ten se prodává jenom v Německu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela velká viď :D Já jsem zvědavá, co jste s Barčou vymyslely vy! A na Alternu kouknu! :)

      Vymazat
  3. Super strih... aj ked mne sa páčia viac dlhé (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  4. To je super změna a moc ti to sluší. Mně se podobná délka moc líbí, asi před rokem mě kadeřnice taky ostříhala na mikádo a nějak jsem si to zamilovala. Líbí se mi takový ten messy bob :). A budu ráda, když budeš přidávat i tipy na produkty na vlasy. Bumble and bumble chci už delší dobu vyzkoušet, tak mrknu na tu pastu :). Já použím stylingový krém od Toni & Guy, ale moc s ním nejsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) Já nikdy taky s Toni&Guy moc spokojená nebyla, ale zas tolik produktů jsem nevyzkoušela :)

      Vymazat
  5. Mne sa tvoje skrátenie veľmi páči :). Pre niečo podobné som sa rozhodla dva roky spät a neľutujem, aj keď časom som spoznala aj nevýhody a to pri cvičení dať vlasy do copu a teraz mám znova dlhé. Ale myslím, že čoskoro sa tiež rozhodnem pre zmenu :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Já toho zatím taky vůbec nelituju, naštěstí mi to jde dát i do copu, což je super! :)

      Vymazat
  6. Vypadá to super, moc ti to sluší! Já mám teď krátké, ještě minulý rok jsem měla vlasy pod prsa, ale zničila jsem si je barvením a odbarvováním, tak jsem se rozhodla je shodit, a teď čekám, až mi dorostou :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Tess :) Já to vždycky miluju, když to jednou za čas shodím a vidím to tak, že teď u dlouhých zůstanu déle :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig