New Thing: Urban Decay x Gwen Stefani

If
If you're interested in the beauty industry at least a bit then there's no way you could miss this great collaboration! Both Urban Decay and Gwen Stefani are known for experimenting and expressing throughout makeup so it was just about time these two did something together. Last year we got the first preview of this (now) big collection which was the eyeshadow palette and today I'll tell you a bit more about the rest! 


There are several things in this collection but the main star for me is the Blush Palette*. First of all I have to say that Gwen created this kinda for herself because I'm not really sure how these shades would transfer on darker skin tones but for me it's literally a perfection. It contains four blush shades (Cherry - light bubble gum pink, Easy - more of a darker berry shade, Hush - tan shade with lot of shimmer to it - this could actually be a really nice highlighter on darker skin and Oc - light peachy shade), one highlighter (Angel - beautiful golden champagne) and one bronzer (Lo-Fi - light neutral brown). The shades blend really nicely, the pigmentation is high so beware that so you don't go overboard with it. In general this palette is amazing for anyone who love blush or need something to travel with. Next things I got are the lipsticks and lip liners. The lipsticks have multiple finishes and as I got only one I can't speak for the whole range. The finish of the shade 714* is called Mega Matte and I would compare it to MAC Retro Matte finish. For me this one is probably more dry than I would like it to be but if you don't mind a slight drying feeling and prefer long-wear products then this is something for you. The lip liner I LOVE. It's just a touch more dark than the lipstick, has a creamy texture but dries matte and stays on like a dream! Overall I'm really impressed by the collection and if I had to recommend one product if would be the Blush Palette for sure! 

What do you think about this collaboration? 


CZ
Pokud se alespoň trochu zajímáte o kosmetiku, pak vám rozhodně neunikla tato krásná kolaborace. Urban Decay i Gwen Stefani mají specifický styl co se týče kosmetiky, bylo tudíž jen otázkou času, kdy se spojí a dohromady něco vymyslí! Na konci minulého roku jsme mohli vidět první kousek z kolekce - paletku očních stínů - a již teď můžete v obchodech (a na www.urbandecay.cz) sehnat nové produkty, o kterých vám dnes povím. 

Hlavní hvězdou všech nových produktů je pro mě rozhodně Blush Palette*. Na začátek by se hodilo říci, že si Gwen paletku vytvořila tak trochu sobě na míru, najdete v ní totiž odstíny lichotící především světlejším tónům pleti. Paletka obsahuje čtyři tvářenky (Cherry - světlá studená růžová, Easy - tmavší berry. Hush - broskovo-hnědý odstín s výrazným shimmerem a Oc - světlá korálová), jeden rozjasňovač (Angel - zlatý champagne) a jeden bronzer (Lo-Fi - neutrální světlá hnědá). S odstíny se krásně pracuje a jsou hodně pigmentované, tudíž si na to při nanášení dávejte pozor. Paletka bude určitě skvělá pro někoho, kdo hodně cestuje a také pro všechny milovníky tvářenek. Dále je v kolekci několik rtěnek a tužek na rty. Rtěnky mají hned několik finišů, já mám pouze jednu, tudíž nemůžu mluvit za celou řadu. Odstín 714* má finiš s názvem Mega Matte a přirovnala bych jí k Retro Matte finiši od MAC, který mi obecně moc nesedí. Rtěnka je na mě hodně matná a na mých sušších rtěch má tendenci vysušovat, musím ale říci, že hodně matné rtěnky obecně nemusím, takže pokud vám třeba MAC nevadí, můžete si oblíbit i tuto. A na rtech drží vážně skvěle. Oproti rtěnce jsem si zamilovala tužku na rty. Má krásně krémovou texturu, zasychá do matna a na rtech ji můžete mít i bez čehokoli dalšího a docílíte tak dlouhotrvající barvy. Rozhodně se půjdu podívat i na tu krásnou nude! Obecně jsem z kolekce moc mile překvapena a za sebe rozhodně nejvíc doporučuju paletku tvářenek! 

Jak se vám tahle nová kolaborace Urban Decay líbí? 


7 komentářů

  1. Mám už stíny a ty jsou super, chtěla jsem i tvářenky, ale jak píšeš, je spíše pro světlejší typy. Líbí se mi rtěnky v odstínu ex-girlfriend, ale je všude vyprodaná :D. Ta červená ti moc sluší, mám tuhle rtěnku ve vzorečku, tak musím brzy vyzkoušet. Mně matné rtěnky příliš nevadí, tak uvidíme, jak mi bude vyhovovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Panejo, ta rtěnka ti ohromně sedne! Z týhle kolekce se mi líbí paletka tvářenek, ale nakonec jsem jí nějak odolala, za což jsem vlastně ráda! :D Snad budu mít možnost trochu víc okusit jarní kolekci Nars, na jejich nový paletky, produkty se hrozně těšim:)
    K.

    OdpovědětVymazat
  3. Lindo jsi strašně hezká a rtěnka ti parádně sedne! <3

    http://eternitymoments0.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. What a beautiful collection! The lipstick looks gorgeous on you! Reds are just such classics! xx
    Celina | The Celution | Bloglovin’

    OdpovědětVymazat
  5. Paletku tvarenek už mám pěkně doma.....je bezva. Je bych možná potřebovala malinko poradit jak pracovat s rozjasnovacem a bronzerem? Diky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se, že odpovídám až teď. Bronzer použiješ na všechna místa, kde by ses běžně opálila, takže na horní část čela, tváře (můžeš i přejet lehce špičku nosu). Rozjasňovač pak použiješ na zvýraznění 'vyšších' částí obličeje, takže na vrch lícních kostí nebo třeba nad vrchní ret :)

      Vymazat
  6. I’m really loving the new UD Gwen range especially the blush palette, and I agree the shades are just perfection :)

    Charlee XO | CharmedCharlee

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig