New In: Sephora & High-End

Can
Can you actually believe I haven't done any of these 'new in' posts? I recently got a few bits from various companies and bought some stuff so I though why not to share it with you! Ready for a lot of new beauty products?
___________________________
CZ
Ani se mi nechce věřit, že jsme na Hi Lychee nikdy nedělala oblíbený 'new in' článek. Jelikož mi za posledních pár týdnů příšlo hned několik balíčků od různých značek a také jsem si nějaké věci pořídila, nastal ten správný čas to změnit. Jste připraveni na spoooustu kosmetiky? 



First up is stuff from the US. I wanted to try something from Glossier for ages and it finally found it's way to me. After all I decided to go for the Priming Moisturizer, Balm Dotcom and Boy Brow. I haven't used these all yet but I'll let you know how I feel about them for sure! Second purchase from the US is the Wayne Goss 02 brush which I spoke about here. Get it. Like right now! 
___________________________
CZ
Jako první tu mám dva balíčky z Ameriky. Glossier jsem chtěla vyzkoušet již nějaký ten pátek a teď se mi to konečně povedlo. Po dlouhém vybírání jsem se nakonec rozhodla pro Priming Moisturizer, Balm Dotcom a Boy Brow. Zatím zkouším a zkouším a dám určitě vědět! V dalším balíčku byl štětec Wayne Goss 02. O tom jsem mluvila už včera a je prostě jasné, že ho všichni potřebujete! 



Next we have some high-end beauty bits.Yaaay my favourite ones! I got the new MUFE bits from Sephora including the Pro Sculpt Palette & the new Ultra HD Concealers/Correctors. So far so good (I mean like really, these products are amazing! Review coming soon!). I also bought a few bits from NARS from my friend including the Velvet Matte Lip Pencil in Train Bleu, Blush in Tribulation and (finally) the eyeshadow base. Bobbi Brown also sent me some of their new bits including the just launched Eye-Opening Mascara (fancy reading a review? Let me know!) and the Intensive Skin Serum Corrector which I LOVE. 

___________________________
CZ
Má nejoblíbenější část - high-end dekorativka! Z MUFE (respektive ze Sephory) a Bobbi Brown mi přišlo několik jejich novinek, tak se na všechny podíváme. Nová Pro Sculpt paletka a Ultra HD korektory od MUFE jsou skvělé a rozhodně se můžete těšit na recenzi! Bobbi Brown tento týden představil novou Eye-Opening Mascara, která by měla být tou nejdramatičtější, kterou u nich najdete. Já si zamilovala další (už ne tak) novinku - Intensive Skin Serum Corrector. Od kamarádky jsem si koupila pár produktů NARS a mezi nimi produkty, které jsem chtěla už neskutečně dlouho - Velvet Matte Lip Pencil v odstínů Train Bleu, tvářenku Tribulation a bázi pod oční stíny. 




Lastly there are some Sephora new products & two skincare bits. Sephora here in the Czech Republic has some new exciting stuff coming out - for example a lip mask (!!!), a konjac sponge, a cushion foundation and Valentine's Day themed collection. Lastly we have Bioderma - they have a cool shower oil and Atoderm hand cream just in! Anyone tried these?

Do you fancy seeing a review on any of these products? 
Just let me know! 
Which product you bough recently?
___________________________
CZ
No a jako poslední Sephora! Můžete se těšit na spoustu nový produktů (některé již jsou na prodejnách, u jiných si nejsem jistá) - třeba na masku na rty a ruce, čistící konjac sponge, houbičkový makeup nebo Valentýnskou kolekci. A abych nezapomněla, Bioderma má zajímavý nový sprchový olej! Je tu někdo, kdo už ho vyzkoušel? 

Zajímala by vás recenze některých z produktů?
Dejte mi vědět v komentářích! 
Co nového jste si v poslední době koupili vy?

6 komentářů

  1. Hrozně moc se mi líbí ten štětec od WG :-), ten bych brala všemi 20ti! Můj objev jednoznačně masky na ruce Sephora, jsou fantastickééé!

    OdpovědětVymazat
  2. Po té tvářence od Nars jsem koukala taky, je moc krásná! A stejně tak i ta tužka na rty, bohužel já mam vždycky problém sehnat odstín, co chci. V Sephorách, kam chodim, jsou ty tužky vždycky hrozně nevzhledný, roztopený a to mě pak vždycky odradí si je zkoušet.

    OdpovědětVymazat
  3. So jealous that you got your hands on Glossier products! They aren't shipping to Canada yet so I'm (im)patiently waiting to get my hands on them. I just got the MUFE concealer and I'm quite impressed so far! xx
    Celina | The Celution | Bloglovin’

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, to je nadílka! Určitě by mě zajímaly Tvé dojmy na Glossier a na nový make-up od Sephory :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tribulation od Nars je boží! Můj asi úplně nejoblíbenější rozjasňovač od nich :) A valentýnská kolekce od Sephory je super sladká, už jsem neodolala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se k němu dostala až teď a už ho taky naprosto miluju! :) Co sis koupila z valentýnské kolekce? :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig