November Favourites

Happy
Happy 1st December! I still can't believe November is over and it's Christmas in a bit more than three weeks. Eeeek I'm so excited! Also today marks the beggining of #HiLycheeBlogmas which means I'll be posting every day 'till Christmas (or maybe the New Year's). Hope you're as excited as I am! But now onto my November favourites!

I will start with a few bit I've already done a posts on - the review on the Bioderma Atoderm Nourishing Cream went live yesterday so go and give it a read! It's an amazing product for those of you with dry skin. Another bit and probably my favorite favorite is theBalm The Lumanizer Sisters, an amazing do-it-all palette which you basically need (review here). I also fell for the Bobbi Brown brushes and I finally see what the hype is about. The Full Coverage Face Brush is amazing for foundation, Eye Blender is a magic for eyeshadow and Powder is the best for applying bronzer. Hi Lychee approved. Usually I'm not all into powders but this month I tried two and fell in love with both of them. The first one is the YSL Poudre Compacte Radiance (it has the longest name ever so don't make me write it all) which works amazing all over the face, adds a bit of matte finish but still lets the skin has it's own glow. The other one is the MUFE HD Powder which has serious blurring property so I don't really use it all over my face just to set the concealer under my eyes but for that? It's the bomb! Lastly I have to talk about the Estée Lauder Enlighten E.E cream again because this stuff just rocks. If you miss that summer glow just buy this and you'll be happy again I swear!

What have you been loving during the month of November? 




CZ
Krásný první prosincový den! Dnes startuje nejen odpočet do Vánoc, ale také #HiLycheeBlogmas, tedy článek každý den! Videa budou průběžně během týdne 2-3, podle toho, jak budu stíhat a musím říct, že už se nemůžu dočkat! Jako první se podíváme na oblíbence za listopad.

Jací byli vaši oblíbenci a těšíte se na blogmas? 

11 komentářů

  1. Moc hezké video :) a sluší ti to! Tu paletku od theBalm jsem si uz poridila, to se proste nedalo vydrzet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuju Nikol! :) koupě paletky rozhodně litovat nebudeš! :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Jinak jsem si hodně oblíbila krém na ruce od Sportique, odličovací balzám Clinique (ten musíš vyzkoušet! :)), rozjasňovač od Moje, nové matné rtěnky Maybelline a totálně jsem se zamilovala do novýho štětce na makeup od Sigmy :)

      Vymazat
    2. Moc děkuju! :) Z Clinique řady Take the Day Off jest zkoušela jen olejový odličovač, balzám chci dlouho vyzkoušet! Jaký štětec Sigma máš? Chci dlouho nějaký vyzkoušet! :)

      Vymazat
    3. F80, flat kabuki.. je vážně boží, určitě po něm koukni! :) a ten balzám je skvělý, má konzistenci zhruba jako kokosový olej a na suchou pleť je to bomba :)

      Vymazat
  3. Super video :-) musím říct, že se na tvá videa a články teď poslední dobou těším ze všech nejvíce :-* vážně mě bavíš a články i videa hltám každým douškem :-) můj oblíbenec za listopad bude určitě krém od Biodermy, ten co si se dávala ty, protože mi neskutečně pomohl na moji suchou pleť a jsem z něho naprosto nadšená a dále jsem se zamilovala konečně do paletky TF semi sweet a to teď poslední dva právě do modrého stínu :-) a také do make-upu od TF Born this Way, který je naprosto dokonalý. A co bych chtěla ráda vyzkoušet je ten EE od EL. Krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Iri, jsi zlato! :) Ten krém je vážně úžasný, nemůžu si ho vynachválit! EE určitě vyzkoušej, já ho mám vážně strašně moc ráda a je neskutečně multifunkční! :) Měj se krásně!

      Vymazat
  4. TheBalm rozjasňovače jsou prostě božíí. A já právě sháním nový pudr, můj MAC už mi pomalu dochází. Tak se mrknu na ten YSL :). HM Beauty musím nutně vyzkoušet, všichni ty produkty chválí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou úplně nejvíc!!! Paletku prostě potřebuješ :D Na YSL určitě koukni, je moc příjemný a kráásně voní!

      Vymazat
  5. me se libi ta mini zehlicka, hodila by se mi na vikendove cesty za maminkou :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig