My Most Tresured Beauty Picks

We're
We're doing something a bit different today! This post will cover some of my favourite products and products I necessarily don't use every day but are for example from limited edition or remind me of something. But I'm mainly asking you to tell me about your product that have a place in your heart or are somehow special for you!

Let's face it there's quite bit from NARS when we talk about holy grail and special products. Even though I use the One Night Stand Palette just from time to time I still feel like this has the best color selection of all of NARS' cheek palettes. And as it was a Christmas Gift from my mum it always reminds me of her. Two products I can't imagine not having are the Hourglass Ambient Lighting Blush in the shade Mood Exposure which is probably my favourite blush of all time. My uncle got it for me when he went to the US and I still remember how excited I was when he sent me a picture of this blush after he got it! Lastly I can't really imagine not having the NARS Yachiyo Brush which is probably one of my most treasured beauty-related possessions and one of the best gifts ever (thanks family!). I actually lost it at an event BUT one super nice girl found it and because she knew my blog she actually saved it for me! Thanks a million again if you're reading this!

Now it's your turn! Which beauty product you treasure the most and actually 
really mean something to you? 


CZ
Dnes uděláme něco trochu jiného. Ukáži vám produkty, kterých si neskutečně cením a kromě toho, že jsou krásné, pro mě mají i hlubší význam. Ať už se jedná o limitované kolekce nebo produkty, které se u nás nedají sehnat, jsou to kousky, kterých si doopravdy vážím. Hlavně chci ovšem vědět, zda máte taky nějaké takové produkty a čím jsou pro vás výjimečné! 

Je asi jasné, že tento článek musí obsahovat něco od NARS. I přesto, že svou paletku tvářenek One Night Stand Palette nepoužívám každý den, stále si myslím, že je to nejpovedenější tvářenková paletka, se kterou NARS přišel. A jelikož to byl vánoční dárek od mamky, vždycky si na vzpomenu. Mou nejoblíbenější tvářenku vůbec, Hourglass Ambient Lighting Blush v odstínu Mood Exposure, mi přivezl strýc z Ameriky loni v létě a doteď si pamatuju, jak nadšená a neskutečně šťastná jsem byla, když mi poslal její fotku poté, co ji koupil! Jako poslední musím určitě zmínit NARS Yachiyo Brush, který jsem shodou okolností ztratila na Bloges Marketu loni v zimě. Naštěstí se ovšem našla jedna neskutečně hodná slečna, která věděla, že je můj a zachránila ho! Pokud to čteš, ještě jednou ti neskutečně děkuju! 

Tak a teď je řada na vás! Jaké produkt pro vás mají zvláštní význam
 a nemohli byste bez nich být? 


11 komentářů

  1. Ten stetec je uzasny!! Ja si vazim svy paletky ocnich stinu Dior, tvarenky Chanel a teda i paletky od Nars z lonske limitky :) Vazit si budu i Hourglass pudru, jen co ho ulovim :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletku očních stínů Dior chci už strašně dlouho, asi neodolám té z jarní limitky! Je boží <3 Hourglass je srdcovka!

      Vymazat
  2. Pamatuju si, jak jsem tu tvářenkovou paletku hrozně chtěla, ale bohužel jsem ji nikde nesehnala. Dneska jsem si to ale vynahradila a ze Sephory jsem odcházela s dvěma Nars produkty. Už se nemůžu dočkat, až je vyzkouším! Jinak já naprosto miluju moji Tarte paletku, ty stíny jsou prostě boží :). Potom taky Nars paletka ze zimní limitky a Urban Decay makeup taky milujuu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé cos od NARS pořídila? To jsem zvědavá!! :) NA tu Tarte jsem u tebe koukala, je naprosto božská!

      Vymazat
    2. Konturovací Duo a koonečně Audacious rtěnku, odstín Audrey :) Yaay

      Vymazat
  3. ta tvarenka Mood Exposure vypada uzasne ! ani nevim, jestli je nejaky produkt, který má pro mě zvláštní význam, nemám ani žádné mnohem dražší než jiné, vše klasika Rimmel, Maybelline, Alverde apod. Ale mám opravdu ráda řasenku od Maybelline Lash Lots of Lashes, kterou jsem naáhodou objevila díky jedné youtuberce a patri mezi moje nejoblibenejsi :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I levné produkty můžou mít hlubší význam! :) Maybelline řasenky mám moc ráda, zvlášť tu novou Lash Sensational :)

      Vymazat
  4. Juuj! Strašně hezký článek. Musím se nad tímto tématem zamyslet a asi ho také sepíšu do článku! :) Díky za inspiraci. (Jdu se opičit. :D :D)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta paletka se vážně jmenuje One Night Stand? :D:D:D já si asi nejvíc vážím Nakedky, byl to můj první HE produkt, hrozně jsem se na ni těšila a asi čtrnáct dní se jen kochala a bála se do ní "hrábnout" štětcem :) A pak taky Clinique Wear Everywhere Pinks, pro kterou jsem musela až do Londýna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha jo jmenuje! :D NARS si na tohle prostě potrpí haha. Já třeba pořád žádnou Naked nemám, no chápeš to! Třeba někdy :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig