How (And Why) I Fell In Love With Podcasts

I
I love watching videos. I guess almost everyone who reads this blog or watches my video love watching videos as well. But there's one problem with that. As I'm quite bad at multi-tasking I usually find myself laying in my bed and watching multiple videos for several hours while I need to get shiz done. If you're the same just keep reading!

I heard about podcasts a few years ago but never really did much research on it so I wasn't really sure what a podcast was. As with most of my life-style inspiration, Anna (from Vivianna Does Makeup) done a post on how to be more productive including The Lively Show by Jess Lively. I immediately searched it on my phone and started listening and by the half of the first show I was in love. Jess' podcast is (as she says) designed to uplift and bring a little extra intention to your every day. She covers loads of topics such as how to make money online, how to be more productive or how to eat well during the holidays. In each and every episode she talks to great and inspiring people and I'm always amazed about how inspired I feel after listening to it! Also I recently started listening to Lena Dunham's Women of the Hour which I don't love as much as The Lively Show but it's still really sweet and inspiring. The best thing about podcasts apart from the actual informations you get from them is that you can get things done while listening to it! I recently went through all of my stuff and threw away loads of it while I was listening to The Lively Show and I was even enjoying myself haha! Oh and there's an episode with Anna as well!

Do you have any recommendations for good podcasts? 

CZ
Miluju sledování videí a myslím, že většina z vás, kteří na Hi Lychee chodíte, to má podobně. Má to ale jeden háček. Většinou se přistihnu, že hodiny ležím v posteli, koukám na nespočet videí a vlastně nic jiného neudělám (a ano, multi-tasking mi moc nejde). Pokud máte podobný problém, rozhodně čtěte dál! 

O podcastech jsem slyšela už před několika lety, nikdy jsem si ale pořádně nezjišťovala, o co vlastně jde a k čemu slouží. Jako je tomu u většiny life-stylových věcí, inspirovala jsem se u Anny (Vivianna Does Makeup), která v průběhu podzimu napsala článek o tom, jak být více produktivní v návaznosti na The Lively Show od Jess Lively. Podcast Jess jsem si okamžitě našla a již v polovině první show, kterou jsem zapla, jsem se zamilovala.  Jak sama říká, její podcast je vytvořen k tomu, aby pozvedl a povzbudil váš každodenní život a narazíte v něm na nespočet zajímavých témat, jako například jak si vydělat online, jak se dobře stravovat během svátků nebo právě jak být více produktivní. V každé show má Jess skvělé a zajímavé hosty a musím říct, že mě vždycky překvapí, jak moc motivovaná a inspirovaná se po poslechu jejího podcastu cítím! Před několika dny jsem také začala poslouchat podcast Leny Dunham Women of the Hour, který jsem si sice neoblíbila tolik, jako ten Jess, stále se ale neskutečně dobře poslouchá a pokud máte rádi Lenu nebo třeba Emmu Stone, rozhodně si podcast poslechněte. Nejlepší věcí na tomhle poslouchání je to, že se při něm dá skvěle pracovat, uklízet, líčit se, vařit, prostě dělat téměř cokoli! Já se díky tomu konečně dostala k pořádnému úklidu a ani mi to čtyř hodinové uklízení nevadilo. A abych nezapomněla, v jednom z dílu The Lively Show si můžete poslechnout také Anny příběh! 

Posloucháte podcasty? Máte tip na nějaký, který mi nesmí utéct?

2 komentáře

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig