Festive Red Lip Options

What
What would this year be without a festive red lip themed post! There are loads of these but I thought I would bring my top picks as well just to give you an idea about what I love and what works for me and which lipsticks are are more likely to stay on even during your Christmas dinner.

  • Sephora Lip Stain in 01 - Isn't this the most classic holiday red ever? It's a bit drying but super long lasting and should last without a single problem.
  • Kat von D Everlasting Liquid Lipstick in Outlaw - The newest addition to my red lipstick family! Amazing non-drying formula and probably the most true red I own - not too warm and not too cool toned.
  • Max Factor Lipfinity in Always Chic* - This one is more of a darker red but still really festive! It has the classic lipstick formula which will transfer but still lasts well!
  • MAC in Mangroove - Sadly this one was a limited edition but as it's one of my favourites I wanted to include it as well. It's the perfect mix between red, pink and orange and the only matte lipstick from MAC I can handle. 
  • Estée Lauder PCE Matte in Volatile* - Are you more of a orange-y red lover? Volatile is one for you then. Super bright but lightweight and comfy to wear!
  • NARS Velvet Matte Lip Pencil in Cruella - Last but not least my favourite red of all time! Darker, easy to apply, comfortable on the lips and with an amazing stying power. Big love for this one! 

Which festive red is your favourite?


CZ
Mohl by tenhle blogovací rok vůbec skončit bez toho, aniž bych udělala článek o svých oblíbených vánočních rtěnkách? Podobných článků je teď na internetu spousta, chtěla jsem ale ukázat i své oblíbené rtěnky, které fungují a vydrží třeba i vánoční večeři! 

  • Sephora Lip Stain v odstínu 01 - Za poslední roky to vypadá, jako by tohle byla ta nejvánočnější rtěnka vůbec. Krásná sváteční červená, která sice může trochu vysušovat, vydrží ale vážně celý den. 
  • Kat von D Everlasting Liquid Lipstick v odstínu Outlaw - Nejnovější červená rtěnka, která se ke mě dostala. Skvělá nevysušující konzistence a asi ta nejklasičtější červena, jakou doma mám. 
  • Max Factor Lipfinity v odstínu Always Chic* - Oproti ostatním je tato o něco tmavší, ale stále sváteční. Jelikož se jedná o klasickou rtěnku, bude se obtiskávat, ovšem stále krásně vydrží.
  • MAC v odstínu Mangroove - Bohužel se jedná o limitku, je to ale jedna z mých nejoblíbenější červených vůbec, chtěla jsem ji tedy do tohoto článku také zasadit. Je to dokonalá kombinace červené, růžové a oranžové a asi jediná výraznější matná rtěnka MAC, kterou na rtech snesu. 
  • Estée Lauder PCE Matte v odstínu Volatile* - Preferujete spíše oranžovo-červené? Pak koukněte na Volatile! Božsky výražná, lehká a příjemná na rtech!
  • NARS Velvet Matte Lip Pencil v odstínu Cruella - No a jako poslední tu máme mou nejoblíbenější červenou vůbec. Tmavší, výrazná, lehce se nanáší, necuckatí a vydrží!
Jaká je vaše nejoblíbenější vánoční červená?


6 komentářů

  1. Jé, moc pěkný! Ta od MAC vypadá fakt dobře!<3 Krásné Vánoce přeju :)

    SWEET CHILLI

    a zvu tě na VÁNOČNÍ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! MAC je vážně krásná, škoda, že je to limitka..

      Vymazat
  2. bez červené to na Vánoce vážně nejde.:) Krásný post a ještě krásnější fotky!!:) Šťastné a Veselé i tobě!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  3. Nars Cruella je momentálně položka číslo jedna na mém wishlistu! Červené rty moc nenosím (většinou spíše vínové), protože jsem ještě nenašla ten pravý odstín. Tak doufám, že to bude právem cruella :).

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem se letos tak těšila, že vytáhnu Sephora Lip Stain, ale byli jsme s přítelem oba nemocní, takže jediná moje starost byla, kde mám kapesník :D

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig