Beauty Bits I Got For Christmas

How
How are you all? Hope you had the best holidays and you're ready to celebrate New Year's tomorrow! I wasn't really sure about writing this post but after all I gave in and focused on beauty only. I don't think you would be interested in the other stuff I got as it was mainly home-focused (I was really excited about getting a wok pan haha) and we all know what Hi Lychee is about!

I didn't get many beauty bits but all of these are products I fell in love with instantly and I'm beyond grateful that I got them. Two which I'm the most excited about are the RMS Beauty Living Luminizer and Oskia Renaissance Cleansing Gel. I wanted both of these for the longest time and can't wait to give them a proper try. Next we have to blushers. As you may know I love my cream blushes and I also love the formula of Kevyn Aucoin Creamy Duos so this one in #2 Pravella/Janelle is a nice addition to my contour duo. I've been enjoying the new H&M Beauty range and I'm excited to try this Pure Velvet Cream Blusher in Dusty Rose. Oh and I love the white compact! Another bit from the H&M range is the Rose Reverie Body Scrub which I got from my bff and man does this smell divine! Last but certainly not least is the NARS x Steven Klein Dead Of Summer Eye Palette. I wanted this from the moment I first saw it and lucky enough I was able to get my hands on it! Do you see that second shade? Dreamy. 

I was really lucky to get these beautiful presents but the best gift of them all 
was being able to spend Christmas with my amazing family! 
Which present was your favourite this year?


CZ
Doufám, že jste si užili vánoční svátky a jste plní energie na zítřejší oslavu Silvestra! Popravdě jsem si nebyla jistá, jestli tenhle článek budu psát, obecně může totiž rozpoutat dost kontroverze, na druhou stranu jsou ale hodně oblíbené, takže jsem nakonec podlehla a zaměřila se jen na kosmetiku. Přeci jen by vás asi nezajímalo, že jsem měla největší radost z nové pánve haha. 

Letos jsem dostala především praktické dárky do bytu, tudíž se příliš kosmetiky nekonalo, i když to je dost subjektivní, já sama jsem s počtem dárků více než spokojená a ze všech mám obrovskou radost a jsem za ně vděčná. Dva, které mi udělaly asi největší radost jsou RMS Beauty Living Luminizer and Oskia Renaissance Cleansing Gel. Oba tyto produkty jsem chtěla hrozně dlouho  vyzkoušet a nemůžu se dočkat, až vám o nich povím víc! Dál jsem dostala dvě tvářenky a jak asi víte, nejradši mám ty krémové. Jelikož mi neskutečně vyhovuje konzistence krémových produktů od Kevyn Aucoin, mám radost z nového dua v odstínu #2 Pravella/Janelle. Dalším kouskem je tvářenka z H&M Beauty řady, na kterou jsem se vážně těšila. Celá řada se mi líbí, tak snad nebudu zklamaná. Od své nejlepší kamarádky jsem dostala ještě Rose Reverie Body Scrub a musím říct, že voní úplně skvěle! Tím posledním kosmetickým kouskem, který jsem dostala je NARS x Steven Klein Dead Of Summer Eye Palette. Chtěla jsem ji již od chvíle, kdy jsem ji poprvé viděla na Temptalii, bohužel se k nám ale nedostala. Díky troše štěstí a skvělé Báře je ale nakonec moje a vážně je naživo ještě hezčí, než na fotkách! 

Ze všech dárků mám obrovskou radost, největším dárkem bylo ale to, že jsem
mohla Vánoce strávit se svou skvělou rodinou! 
Jaký dárek letos udělal radost vám? 

PS: Přemýšlím, že bych po novém roce udělala Q&A video, takže jsem si založila ask.fm. Pokud by vás napadla jakákoli otázka, na kterou byste se mě chtěli zeptat, třeba ohledně mých oblíbených produktů, cestování, focení, nebo tak podobně, můžete odteď TADY



8 komentářů

  1. Kosmetické dárky mi udělají vždycky obrovskou radost :D letos jsem jich dostala taky docela hodně a ještě dva přijdou (a už se fakt nemůžu dočkat!). Nars paletka je užasná, doufám, že s ní uděláš i nějaký tutoriál :)

    OdpovědětVymazat
  2. I'm sure you're going to love the Oskia cleanser and H&M Blushers, I really love them both! ;) xx
    Gyudy's Notes Of Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. The NARS palette is so lovely! I have two of the dual intensity eyeshadows and they're gorgeous! xx
    Celina | The Celution | Bloglovin’

    OdpovědětVymazat
  4. Ta tvářenka od HM vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné dárky. Paletka od Nars je přímo kouzelná. Se značkou ještě nemám zkušenosti, ale určitě bych chtěla vyzkoušet některý ze stínů. :) Přeji krásný rok 2016! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Oskia je naprosto super, konkrétně tenhle gel miluju,zrovna dneska jsem dodělala asi už stý balení a načínám další. Jak ráda zkouším nové věci, tak todle je stálice- jsem si celkem jistá, že ho budeš milovat :) A RMS je RMS, na ten luminizer se chystám dlouho, zatím jsem měla jen uncover up a spokojenost byla velká...Přeju krásný nový rok!

    OdpovědětVymazat
  7. Oskia Cleanser mám v košíku na CultBeauty :-D a pořád váhám, protože moje supercitlivá, mastná pleť snese máloco... Paletka Nars vypadá dokonale :). Přeju tobě a tvé rodině šťastný nový rok 2016, hlavně hodně zdraví a jako tvá čtenářka/odběratelka se těším na tvé další posty a videa. Hrozně se mi líbí, že se věnuješ i non-mainstreem brandům, moc ti fandím :-)!

    OdpovědětVymazat
  8. What a lovely bunch of products to receive! You'll love the Kevyn Aucoin blush, they are my favourite! I really want to try some of the H&M beauty body range, it looks lovely! I got some & Other Stories bits for Christmas and it smells divine!

    Jasmine | http://www.jasminehardingmakeup.com xxx

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig