The Perfect Holiday Palette by theBalm

I
I actually wanted to include this palette in my Christmas Gift Guide (which is coming tomorrow) but I've been loving it so much in the bast few days that I had to do a separate post on it! If you're aware of theBalm products you probably know how famous their highlighters are. And what happens when they do a palette that contains all of them? Perfection!


The Manizer Sisters Palette* contains the well known Mary-Lou, which is a pale golden super shiny highlighter which is basically a cult product. It creates the most beautiful highlight on the skin and blends in with other products well. The next one is Cindy-Lou which isn't as shiny as Mary and on my skin works more as a blush which I actually love as it gives just enough sheen to the skin. Lastly there's the Betty-Lou. This one would work as an amazing highlighter on darker skintones but for someone like me it's better for a light bronzing OR as - which I prefer much more - an eyeshadow. And now we get to the point why I love this palette so much. If you love your glow you'll probably love this as you can literally use it all over the face. For the 'look' below I used all three mixed as an eyeshadow, Cindy-Lou as blush, Betty-Lou as a light bronzer and Mary-Lou as highlighter. One palette and you're done! Love it!

Do you own any of theBalm highlighters?


CZ
Původně jsem tuhle paletku chtěla zahrnout do své Christmas Gift Guide (článek s podrobnějšími informacemi ohledně produktů bude zítra), ale nakonec jsem se rozhodla jí věnovat samostatný článek, jelikož jsem ji posledních několik dní nedala z rukou. Pokud znáte theBalm, určitě jste již slyšeli o jejich rozjasňovačích. A co se stane, když vytvoří paletku, ve které jsou všechny tři? Dokonalost!

The Manizer Sisters Palette* obsahuje nejznámější Mary-Lou, což je světle zlatý neskutečně leský rozjasňovač, který zná snad každý. Jako další v paletce najdete Cindy-Lou, která není tak lesklá, jako Mary a má skvěle růžový odstín. Na mé pleti působí spíše jako lesklá tvářenka a musím říci, že jsem si ji tak vážně oblíbila. Jako poslední v paletce nejdete Betty-Lou. Tento broznový odstín by byl skvělým rozjasňovačem pro tmavší typy pleti, já ho používám buďto lehce jako bronzer, nebo (což preferuji o hodně víc) stíny. A tím se také dostáváme k hlavnímu důvodu, proč jsem si paletku tolik oblíbila. Pokud máte rádi zářivou a projasněnou pleť, tohle je něco pro vás! Já pro 'look' na fotce použila všechny tři odstíny dohromady jako stíny, Cindy-Lou jako tvářenku, Betty-Lou jako lehký bronzer a Mary-Lou jako rozjasňovač. Tudíž stačí tak málo a máte hotovo! Paletku seženete na stránkách theBalm (zde) za cenu 690 Kč.

Vlastníte některý z rozjasňovačů theBalm?


12 komentářů

  1. Mám zatím jen Mary, ale strašně mě láká i Cindy. Přemýšlím, jestli nejít do tohoto spešl komba. Vypadá fakt skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho za sebe můžu rozhodně doporučit, další Mary se nikdy neztratí :)

      Vymazat
  2. Lindi, ty jsi tak překrásná. A ta úvodní fotka! <3
    Mám Mary a úplně jí miluju. Tenhle set je teda ale fakt moc pěkný.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, vlastním Mary Lou a je skvělá! Ještě chci určitě zkusit Cindy Lou. Betty mně nějak neláká. Tohle líčení ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cindy mi přijde spíš jako světlejší rozjasňující tvářenka, pokud máš podobný odstín pleti, jako já, je ale vážně krásná! :) moc děkuju!

      Vymazat
  4. Já mám taky Mary Lou a je to užasný rozjasňovač :). Ale takhle paletka se vážně povedla! A moc ti to sluší na fotkách :)

    OdpovědětVymazat
  5. mrzí me ze neodepsidujes na komentare. :-( sem jsem sice koemntar nepsala ale uz jsem dvakrat psala a bez odezvy. clanky i fotky mas pekne ale chtelo by to nejakou komunikaci na instagramu i tady. skoda. prave tim ztracis fanousky kterych mas myslim dost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se odepisovat co nejčastěji, jen je to občas poněkud náročné skloubit se školou a prací, zrovna teď před začátkem zkouškového. Ale pokusím se zlepšit, slibuju :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig