Review: Biotherm Aquasource Night Spa

I'm
I'm always on a hunt for new additions to my skincare routine and I love good skincare products in general. As you may know my skin is dry to sometimes dehydrated and quite sensitive which leaves me with at least a few dry patches all the time. Thanks to that I need all the moisture possible so when I heard about this new Biotherm Aquasource Night Spa* I knew I need to test it out!

The Aquasource range in general is supposed to deeply moisturize and restore skin while this night treatment should do even more: nourish, rehydrate, sooth and smooth. I wasn't too sure about the gel texture this night balm has as these types of products usually don't hydrate my skin enough and I like more of a thicker moisturizers BUT it really does what it says! Thanks to the life plankton and Polynesian marine organism extract it adds about 30% of water reserves to your skin and acts like a real spa for your skin. The formula is light and sinks in quickly which is nice if you don't like heavy creams on your skin. You can apply it daily as a night time moisturizer or in a thicker layer as a mask and then massage the residue into your skin. I have to say my skin felt plumped and super hydrated after only a week of using (I'm at the end of second week of using it and I love it even more) and I love the smell of it which is super fresh. 

Have you tried this one? What is your favorite night time moisturizer?



CZ
Nové věci z péče o pleť bych mohla zkoušet pořád! Neskutečně mě baví hledat nové krémy a celkově produkty, které jsou skvělé a vůbec, pečující kosmetika je prostě základ celého líčení, o tom bych mohla mluvit hodiny. Jelikož mám pleť suchou až dehydratovanou a také poměrně citlivou, stále potřebuji co nejvíce hydratovat. A když jsem poprvé viděla Biotherm Aquasource Night Spa*, bylo mi jasné, že ho musím zkusit! 

Celá řada Aquasource je určena k hloubkové hydrataci pleti a její výživě a tento noční krém by toho měl dělat ještě více: zjemnit, dodat pleti příjemnější pocit, zvýšit obsah vody v pleti. Nebyla jsem si příliš jistá gelovou texturou krému, která je většinou určená pro normální až mastnou pleť. Tento produkt je určen pro všechny typy pleti a mé obavy se po prvním použití vypařily. Gel k mému překvapení hydratoval skvěle a splnil vše, co slíbil! Čistý termální plankton stimuluje oslabená buňečná jádra a vlákna a stimuluje produkci antioxidačních látek. Díky tomu a dalším látkám se v pleti během používání tvoří až o 30% vyšší zásoby vody. Konzistence gelu je lehounká a do pleti se rychle vstřebá, což může být výhodou pro ty z vás, kteří nemají rádi hutné krémy a pocit mastnoty na obličeji. Aplikovat ho můžete buďto jako klasický noční krém, nebo občasně v silnější vrstvě jako masku. Musím říci, že již po týdnu používání pleť vypadala zdravější a jakoby hydratovanější a nyní, kdy krém používám něco přes dva týdny ho mám snad ještě radši! Třešničkou na dortu je jeho vůně, která je neskutečně svěží a příjemná!

Vyzkoušel někdo z vás tento gel? Jaký je váš oblíbený noční krém?


4 komentáře

  1. Taky ho mám teď nově, mám smíšenou a citlivou pleť. Gelová textura mi sedí, krásně se vpije a není po něm mastný obličej. Bohužel mi vůbec nevoní, cítím jakousi vůní osvěžovače na záchod :-(. Účinky jsou bohužel na mé pleti průměrné, měla jsem už mnohem lepší, např. od Clarins Multi-Active nuit, který mi dokonce pomohl vyzmizíkovat jednu prasklou žilku pod okem! Příště už bohužel Biotherm nekoupím :-(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? to je škoda, mě právě vůně hodně baví, ale to je hodně individuální věc.. Clarins jsem nikdy nezkoušela, ale ten, o kterém mluvíš, zní zajímavě, tak na něj příště kouknu! :)

      Vymazat
  2. Já jsem k téhle značce docela skeptická. Vždycky když jsem něco měla, tak to byl dost podprůměr.. a to mi, vzhledem k poměrně vysoké ceně, dost vadilo :D. Takže Biotherm v parfumeriích většinou přehlížím. Ted na noc používám pletový olej a jsem moc spokojená :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho dostala na vyzkoušení a byla jsem mile překvapena, ale samozřejmě, pleťovka je prostě neskutečně individuální, jednomu sedí to a jinému ne. Já bych třeba jen s olejem na noc nevystačila, takže tiše závidím :D :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig