Christmas Gift Guide

We're
We're slowly getting into Christmas time and I could't be more excited for this post go go up! I've been thinking about it for around three months and I've been collection these products for quite a long time as well and I can't wait to share my Christmas tips with you!


  • Beauty: I feel like you can never go wrong with a bit of beauty and there are several brands which came out with super gorgeous sets this year. For example Clinique did a beautiful selection of sets - my favourite is the Whole Lotta Chubby which contains five of their Chubby Sticks (for eyes, lips and cheeks). Estée Lauder also released beautiful sets this year and I can't get enough of the Be Envied set with four mini (and super cute) Pure Color Envy Lipsticks. And if you want something smaller and can get your hands on Too Faced, get their new mini set with Melted Peony and Love Flush blush in Justify My Love
  • Skincare: What would this post be without a bit of LUSH? The one 'gift' that really got me this year is the Merry & Bright set which contains Celebrate Body Lotion, Rub Rub Rub Body Scrub and Beautiful Shower Gel. Dreamy, right? If you want to do smaller 'gift bags' for you friends etc. the Kiehl's Hand Cream Set would be amazing because you can take each individual hand cream out and pair it with a little something extra and I feel like this would make an amazing gift. 
  • Fragrance & Candles: Candles and perfumes are what I would consider a classic gift. Two fragrances that I choose for this gift guide are Miu Miu Perfume for her and Dunhill Icon for him. Both really unique and interesting! For candles I choose this cute set of three from Skandinavisk which is all in the theme of Christmas and one of them smells like mulled wine. Love! 

Are you already looking for presents or are you doing you shopping last moment?


CZ
Krásnou neděli! Video s tipy na vánoční dárky jste již možná viděli, chtěla jsem ovšem přidat i článek, ve kterém se vám pokusím shrnout veškeré dostupné informace o setech, jež jsem do gift guide zařadila a ukázat vám i více fotek. 
  • Dunhill Icon - dostupná na stránkách Sensualite za cenu 2700 Kč za 100ml. Dárkové sety - zde a zde
  • Miu Miu Perfume - dostupná v prodejnách parfumerie Sephora za cenu od 1590 - 2990 Kč. 
  • Estée Lauder Be Envied - dostupný v buticích Estée Lauder za cenu 1390 Kč. Set obsahuje odstíny Envious, Tumorous Pink, Desirable, Intense Nude.

 fsdfdfsf

  • Kiehl's Hand Cream Set - Dostupný v prodejně Kiehl's. Obsahuje vůně grapefruit, levandule a koriandr.

dsgdsg

  • Set svíček Skandinavisk Christmas - dostupný na Nordicday.cz za cenu 1344 Kč. Obsahuje vůně Snö, Jul & Skog. Odkaz na set zde


wfsds

  • LUSH Merry & Bright Set - Dostupný na lush.cz (zde) a v prodejně LUSH za cenu 575 Kč. Obsahuje Beautiful Shower Gel, Celebrate Body Lotion a Rub Rub Rub Body Scrub. 




CZ

  • Clinique Whole Lotta Chubby Set - Dostupný v prodejnách Clinique za cenu cca 700 Kč. 
  • Clinique Primed, Pink and Plush - Dostupný v prodejnách Clinique za cenu cca 1400 Kč. 
Nakupujete již dárky nebo vše necháváte na poslední chvíli?
A nezapomeňte, že v info boxu videa najdete soutěž o MUFE paletku! 

8 komentářů

  1. pokud by mi nekdo daroval darky z beauty sekce, tak se snad nikdy nemuze zmylit :) miluju dostavat masky na oblicej a pecujici kosmetiku, stejne tak jako pripravky na vlasy ci laky na nehty. Dekorativni kosmetiku si ale nejradsi vybiram sama :) jinak darky uz mam nakoupene, chybi mi uz jenom 1, ale mam promyslene, co chci koupit, takze uz mam v podstate nakoupeno, ted uz to jen zabalit :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také neskutečně ráda dostávám péči, zvlášť tu kvalitnější, ke které se sama déle rozhoupávám :) S dárky závidím, já jsme na tom zatím dost bledě :D

      Vymazat
  2. Video už jsem viděla a moc mě bavilo. A teda musím ještě pochválit fotky. Moc se ti povedly. Miluju tu první. <3 A dárky už nakupuju měsíc postupně. A díky tobě si přeji něco Vánočního od Kiehl's a nějakou tu svíčku z Nordicu. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlatíčko! <3 Svíčku rozhodně ber, je božská!!!

      Vymazat
  3. lindo nepremyslis o fan page na facebooku? nebo nejakou mas? posles sem prosim odkaz?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám :) Odkaz najdeš pod fotkou, když klikneš na ikonku F :) (nebo www.facebook.com/hilycheeblog) :)

      Vymazat
  4. Všechny ty balíčky a produkty jsou dokonalé, že bych chtěla nejradši všechno :D. A ta MUFE paletka je sen <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou nádherné, že! Já se na ně nemohla vynadívat u psaní tohoto článku :D :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig