Easy Sunday #33: The IT Black Dress

I've
I've been looking for the perfect black dress for ages. Something that would be a bit elegant but still casual at the same time. Not too short but not too long. Something versatile I could dress up or dress down wearing either heels or sneakers. I just knew how I wanted them to look but never found them anywhere. Untill few weeks ago in Berlin.

I ended up picking up this beaut basic black dress from COS and I'm more than chuffed with my purchased even though I cried a bit while paying. It's baggy enough for my liking but not too much. It has an amazing material which is super comfortable to wear and the best thing - you can wear it either with leggins or by itself, with any shoes of your liking and basically with anything on top. Ok ok I found my perfect dress and you'll be seeing it quite a lot!

Do you struggle finding your 'dream' clothing?




CZ
Ty pravé černé šaty jsem hledala celou věčnost. Takové, které by byly elegantní a zároveň se hodily k mému celkovému stylu. Takové, které nebudou moc dlouhé, ani moc krátké. Takové, které budou variabilní a budu si k nim moci vzít jak lodičky, tak tenisky. Prostě jsem přesně věděla, jak by měly vypadat, jen jsem je nemohla nikde najít. Poštěstilo se mi až před pár dny v Berlíně!

Nakonec jsme ty pravé našla v COS a musím říct, že jsem neskutečně šťastná ze své koupě, i když jsem při placení uronila nejednu slzu. Vypadají dostatečně jako pytel, aniž bych v nich vypadala obrovsky. Jsou ušity z nádherné látky, takže jsou neskutečně pohodlné. Dají se nosit přes legíny/kalhoty, i bez nich, s teniskami, balerínkami a vlastně čímkoli přes. Takže je vlastně unosím celý rok! A to asi stačí, prostě jsem našla ty své snové šaty!

Také si vždycky něco vysníte a trvá věky, než ten pravý kousek najdete?



10 komentářů

  1. saty jsou super, ty tenisky k nim vubec nevypadaji spatne :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) je to moje nejoblíbenější kombinace :)

      Vymazat
  2. Krásný all black outfit, sluší ti to :) A souhlasím s Claudii, tenisky jsou super. www.kristynablog.com

    OdpovědětVymazat
  3. ty šaty jsou super a těším se na další outfity s nima ! ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. jo jsou skvělé! už se těším na COS u nás :D (moje peněženka už se teď třese :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej, moje peněženka už teď brečí haha :D

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig