Review: Max Factor Créme Puff Blush


Today I finally got another review for you! I'm back to my blogging routine and I couldn't be more excited about it! In today's post I'll tell you a bit about a new addition to Max Factor's product range which I was super excited ever since I saw it! Looks familiar? I'll tell you why in a minute.

When Max Factor first released a promo pictures with these baked blushes it immediately reminded me of my favourite Hourglass Ambient Lighting Blush. You all know I love that one and these has the same marble design and add a nice sheen to your soft. I'm not gonna lie, they're not the same by any mean as the Hourglass ones are much softer and lasts longer but I still feel like these are quite comparable. The pigmentation of these is really nice as they're baked blushes but it differs from shade to shade. Lovely Pink which is the one on the left is far more sparkly than Lavish Mauve (on the right). It actually has quite a big chunks of glitter to it which I'm not the biggest fan of and I think it works better as a highlighter rather than blush. Lavish Mauve on the other hand is amazing! The color is quite similar to my Hourglass Mood Exposure and it adds that nice sheen as well. I also found this one to be much more smoother than Lovely Pink. When talking about the packaging I must admit I like it - it's a good quality one, it's simple and does the job while looking good. I would say these look super natural and if you're looking for your first blusher this is the way to go. At least with those shades I own. And even tough I'm not the biggest fan of Lovely Pink my mum loves it so I would recommend giving them a look at your nearest drugstore!

Have you tried these or the Hourglass ones? What are your thoughts?

CZ
Po dlouhé době mám pro vás zase recenzi. Konečně se dostávám ke všem článkům, které jsem měla již dlouho naplánované a mám na všechno čas! Dnes vám ukážu nové drogérkové tvářenky, které vážně stojí za to. A že vám tato novinka od Max Factor něco připomíná? Tak já vám hned povím co.

Hned jak jsem prvně viděla promo fotky k těmto novým tvářenkám, vzpomněla jsem si na svou nejoblíbenější tvářenku od Hourglass. Všichni už asi víte, jak moc ji mám ráda a tyhle mají hodně podobný mramorový design a projasňující efekt. Nebudu vám lhát, rozhodně nejsou stejné, jako ty Hourglass, ty jsou o hodně jemnější a také na tváři vydrží déle, ale i tak se dají v některých ohledech porovnat. Pigmentace těchto zapečených tvářenek je skvělá a dají se krásně vrstvit, ovšem pigmentace se také liší u jednotlivých odstínů. Lovely Pink, kterou na fotách vidíte nalevo, má v sobě mnohem více třpytek (občas i docela velkých) a pigmentace je slabší, než u Lavish Mauve, která mi hodně připomíná právě Hourglass v odstínu Mood Exposure. Lovely Pink tak sama používám spíše jako rozjasňovač, jelikož se mi tak výrazný třpytivý efekt přes celé tváře nelíbí. Zato Lavish Mauve jsem si neskutečně oblíbila. Její pigmentace je skvělá a dodává tvářím podobný jas jako Hourglass a bude sedět i o něco tmavším tónům pleti. Také jsem si všimla, že je Lavish Mauve mnohem jemnější, než Lovely Pink, která má v sobě občas jakoby hrudky. Balení se mi líbí moc, jelikož je hezky pevné, na první pohled vidíte, o jaký odstín se jedná a všechno drží tak, jak má. Rozhodně si myslím, že toto jsou jedny z nejlepších tvářenek, které v drogérii seženete a doporučuji se na ně kouknout. Já si příliš neoblíbila Lovely Pink, ta se ovšem zase hrozně líbí mamce, takže si v odstínech najde asi každý něco. A já musím ještě prozkoumat ten nude/bronzový odstín!

Zkoušeli jste tyto nové tvářenky? Jaký odstín se Vám líbí nejvíc? 

(L-R) Lovely Pink, Lavish Mauve





6 komentářů

  1. Já se na ně byla podívat v DM a vážně mě zaujaly. Líbíly se mi asi dva odstíny a celkově mi přijdou takové nositelné. Jestli si nějakou pořídím, to ještě nevím, ale je to rozhodně povedený kousek :). Ještě se mi totiž snad nestalo, že by mi sedla nějaká tvářenka z drogerie. Jedinou, kterou vážně používám je ta od Milani.

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerajú úžasne =) už som na ne pozerala ale neviem sa rozhodnúť medzi týmito a od Bourjois..

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm, vypadá to, že Lavish Mauve bude moje :) Tyhle tvářenky mám už nějakou tu dobu v hledáčku právě kvůli porovnávání s Hourglass, tak jsem na ně zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. už ji také mám doma a jsem na ni opravdu zvědavá, když se tvrdí, že je to levnější varianta tvářenky od Hourglass. s tou mi to bohužel nevyšlo, tak snad mě tahle potěší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tvářenky se mi moc líbí, rozhodně na ně v drogerce mrknu :)

    New in: May 2015

    OdpovědětVymazat
  6. Mě zaujaly už od pohledu, a tak se hrozně těším právě na tu Mauve, kterou doma mám, ale ještě jsem nezkoušela, tak mám radost, že je fajn. :) Taky jsem si přesně vzpomněla na Tvoji Hourglass.;)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig