Fantastic Five: May



It's favourites time once again I'm back with products I loved during May. May is usually a month full of exams and school work and also a month when I got no time for beauty, blog and all of that jazz. I wanted to show you just a few products I discovered during May so let's take a look!

Firstly one thing you all know about already. I've done a full post about the NARS x Christopher Kane Collection here and I'm still in love with the Glow Pink lip gloss especially because of the stain it leaves. It's not overly sticky, looks amazing on the lips and the color! Next we have something I wanted to try for the longest time! Benefit Gimme Brow seems to be everyones favourite and I have to say I really like it! I have to get off a bit of the product from the brush before using it otherwise it applies on more than you need but it gives your brows something extra plus sets them for the whole day. Lastly from makeup I've been loving the Bobbi Brown Intensifying Long-Wear Mascara. If you're looking for a tons of volume then this one's not for you as it separates and adds lenght rather than volume but I've been using it on my 'no makeup days' and loving it! Next let's talk about a perfume. The Jo Malone Wood Sage and Sea Salt is one of my all time favourites because of its different scent and if you want to know more about this one then click here. And last but not least skincare. I'm super-lazy when it comes to eye creams but as my skin is really dehydrated specially around my eyes I force myself to use it more. This Clinique All About Eyes eye cream is really nice, light while hydrating and can be used before your makeup as it sinks in really quickly. Huge fan!

So that's it! My May favourites! I'm done with the school for now as well and ready for summer yaay! Which product was your favourite during the month of May?



CZ
Součástí dnešního článku mělo být i první video s mými oblíbenci, ale jak už to tak bývá, internet se rozhodl zrovna dnes fungovat super pomalu a čekat šest hodin s článkem se mi vážně nechtělo. Pokusím se ho tedy nahrát dnes přes noc a zítra ho do článku doplním, tak určitě sledujte FB nebo Instagram, kde vás budu o vývoji téhle video situace informovat haha. Květen je většinou měsícem, kdy se do popředí místo kosmetiky, blogu, kamarádů a rodiny dostane škola, učení a zkoušky. Jinak tomu nebylo ani letos, ale i tak jsem si oblíbila pár nových produktů, tak se na to pojďme podívat!

Jako první tu mám něco, o čem jsem vám již psala. Ke kolekci NARS x Christopher Kane jsem točila i video a už v něm jsem říkala, že jsem si asi nejvíc oblíbila lesk v odstínu Glow Pink. Je to nádherná fialovo-růžová a na rtech vypadá nádherně! Stejně tak jsem si oblíbila i řasenku Bobbi Brown Intensifying Long-Wear Mascara, kterou jste mohli vidět v haulu tady. Pokud hledáte řasenku na běžné denní nošení, která řasy hezky pročeše a prodlouží, na tuhle se určitě běžte podívat! Jako poslední z kosmetiky jsem si oblíbila Benefit Gimme Brow gel na obočí. Tenhle gel zbožňují snad všichni a musím říct, že je vážně fajn. Před aplikací musí sice dát trochu produktu z kartáčku pryč, jinak se ho na obočí nanese zbytečně moc, ale jinak obočí hezky zahustí a zafixuje na celý den. Teď už ale k jedné parfémové lásce. Do Jo Malone Wood Sage and Sea Salt jsem se zamilovala na první přičichnutí a od té doby tomu není jinak. Pokud se o vůni chcete dozvědět více, stačí kliknout sem. No a jako poslední tu mám jednoho oblíbence z péče o pleť. Já a krémy na oči, to je kapitola sama o sobě, jelikož jsem prostě neskutečně líná je používat. Jelikož mám ale hodně suché oční okolí, nutím se poslední dobou a tento Clinique All About Eyes jsem si zamilovala. Je lehký, ale přesto hydratační a můžete ho použít i těsně před nanášením makeupu, jelikož se velmi rychle vstřebá. 

Tak a to je všechno! Konečně mám také volno od školy a prázdniny! Určitě mi napište, jaké produkty jste si během května oblíbili vy nebo jaké máte plány na prázdniny!
A nezapomeňte se zítra podívat i na video, ve kterém bude oblíbenců víc!  



8 komentářů

  1. Jo Malone vůně mě lákají už dlouho! Jinak krém od Clinique jsem měla před časem také a byl super, určitě se k němu někdy vrátím! Já jsem si oblíbila třeba bázi od MUFE nebo skvělý rozjasňovač z The Body Shopu :).

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo Malone me laka, stejne jako jejich svicky :) a krem od Clinique jsem mela jen jednou, ale prisel mi az moc jakoby parfemovany a hodne mi po nem zcervenala plet, takze jsem se ke Clinique pak uz nevratila ..:/


    ClaudiasNewLife


    OdpovědětVymazat
  4. máme stejného NARS oblíbence! <3 a woodsage mě stále neomrzela, už mám v zásobě druhý flakonek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ach ty lesky NARS. Taky mám v plánu. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Oční krém od Clinique jsem měla také a byl fajn. Stejně jako Gimme Brow od Benefitu, ten miluju :)

    Spotřebováno: Květen 2015

    OdpovědětVymazat
  7. All About Eyes mám tiež, v miniatúrke a je skvelý. Ľahký, skvelo hydratuje a milujem ten hebký pocit po jeho nanesení :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, mám stejný problém s ekzémem kolem očí, jakou na to používáš mastičku? Bojím se kvůli tomu používat oční krém, zatím mi to všechny, co jsem zkusila, zhoršily a jediné, co to nějak uklidnilo, bylo hydro sérum od biodermy.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig