An Ode To Topshop Beauty


I can't believe I'm finally doing another brand focus post! I already spoke about NARS (here) as my favourite high-end brand and L'Oréal (here) as my favourite drugstore brand so now onto Topshop which for me stands in between or leans towards the drugstore price. I own quite a nice variety of products so let's get into it! 

FACE
As you may know I'm a huge lover of Topshop's brushes and 'cheek' products in general. I don't own any of their foundations, concealers or those type of products as I'm not really interested in these but their blushes? Oh my. I own two of the Cream ones - Head Over Heels (here) and Afternoon Tea (here) and they're seriously stunning. Cream to powder formula that lasts all day and looks amazing. The only powder blush I own from Topshop is in the shade POP (here) which really pops. But there are two more things I want to mention when it comes to cheek products. Cheek Jelly (here) is an amazing products and I couldn't rave about it enough and if you're a fan of sheer yet healthy and natural looking blushes then this is a way to go. Lastly of course I have to mention the Glow in the shade Polished (here). One of the most beautiful cream highlighters I ever came across. 

EYES
Now for me Topshop Beauty is one of those beauty lines where I find things I normally wouldn't in the drugstore and by this I mean for example unique colors, textures etc. Their eye products are really nice and I especially love their liners. The Liquid Liner in the shade Unparalleled (here) has an amazing color and the application is super easy. Also their classic gel liner is really nice too. I forgot to take a picture of my favourite bright Eyeshadow Palette in Blink which is the one from their collab with Louis Gray but you can find it here. If you tried something else from the eye department let me know! 

LIPS
Onto the lips now! I think Topshop has an amazing selection of lip products and especially of their shades! I've done a full post about my Topshop Lips collection (here) and I really like almost all of their colors but I have to be honest, the quality differs with each shade so I would highly recommend trying it out before you buy one. Some of my favourites are Depth, Straight Ace, Beguiled or Infrared. I also own two of their Lip Bullets and one of them (Get Me Bodied - on my lips here) is matte and super long lasting! 

Lastly if you're looking for an unique shade of nail polish go and browse the Topshop nail section. You will not regret, really. Especially if you're a fan of blue/mint shades! And that's it! My entire Topshop Beauty collection. Do you own any of these products? What are your thoughts?

CZ
Konečně mám zase chvíli čas, a tak jsem si pro vás připravila slíbenou ódu na Topshop Beauty. Jelikož letos slavila své páte nározeniny, chtěla jsem vám říct něco o produktech, které mám sama ráda a které mohu s klidným srdcem doporučit. Dříve jsem vám již ukázala tak to podrobný článek o NARS a pak také o L'Oréal, tak dnes tedy konečně Topshop! 

OBLIČEJ
Musím přiznat, že jsem zatím nevyzkoušela žádný u makeupů, korektorů či podobných produktů z kosmetické řady Topshop, zato už dlouho miluju jejich tvářenky a celkově produkty na tváře. Jak asi víte, jejich krémové tvářenky patří mezi mé nejoblíbenější a mám dva odstíny - Head Over Heels (tady) and Afternoon Tea (tady) a obě používám velmi často. Z těch pudrových mám pouze jeden odstín - POP (tady), který je ovšem také nádherný a stále jsem jinde nenašla podobný odstín. Další skvělou, ovšem trochu zvláštní tvářenkou je Cheek Jelly v odstínu Sibling. Psala jsem o něm již tady a vážně přemýšlím o koupi dalšího odstínu (u nás je bohužel nemáme, ale můžete si je objednat z FeelUnique). Jako poslední nemohu nezmínit Glow v odstínu Polished (tady). Je to jeden z nejkrásnějších krémových rozjasňovačů, s jakým jsem se kdy setkala. Navíc ho teď seženete v krásném obalu se zlato-růžovými detaily!

OČI
Hlavní věcí, kterou mám na Tosphop Beauty ráda je rozmanitost jejich produktů a také výběru barev. Pokud sháním nějakou unikátní barvu, o které si mohu nechat v drogérii zdát, pak většinou jdu do Topshop. O tekutých linkách v odstínu Unparalleled jsem vám psala nedávno (respektive jsem vám je ukazovala na sobě tady) a jsou to jedny z mých nejoblíbenějších linek vůbec. Stejně tak ty klasické gelové mám moc ráda a byly to vlastně mé první gelové linky! Bohužel jsem vám zapomněla vyfoti tu nejvýraznější paletku očních stínů Blink z kolaborace s Louis Gray, můžete se na ni ovšem podívat tady. Pokud jste vyzkoušeli nějaké další produkty na oči, dejte mi vědět! 

RTY
Teď už ale ke rtům. Topshop má skvělý výber produktů na rty a to především co se odstínů týče. O své sbírce jejich Lips rtěnek jsem vám psala tady a vážně mám ráda snad všechny jejich odstíny. Nebudu lhát, každá vážně není skvělá a pigmentace, finiš či výdrž závisí na tom daném odstínu, takže doporučuji nejprve zkoušet a pak kupovat. Stejně tak je tomu u Lip Bullets, kde vlastním jednu klasickou 'krémovku', která na rtech příliš nevydrží a pak jednu matnou (Get Me Bodied - na rtech tady) - která je nádherně pigmentovaná a vydrží celý den! 

No a pokud hledáte nějakou zvláštní barvu laku na nehty, běžte se podívat na tuto sekci do Topshop. Nebudete litovat, zvlášť pokud máte rádi modrou! Tak a to je vše, celá má kolekce produktů Topshop Beauty! Vyzkoušeli jste již nějaké jejich produkty? Jaké máte nejraději?





8 komentářů

  1. I love Topshop makeup! The shades and products are often quite unique! I have a couple of their blushes, and their highlighter is one of my favourites for sure!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I know you do! I'm super in love with their blushes for almost two years! Just the whole range of products is amazing! :)

      Vymazat
  2. Z Topshopu zatím nic nemám, ale lákají mě tvářenky a rtěnky :)

    O vlasy se mi stará.... Sebamed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvářenky mohu doporučit všemi deseti a Head Over Heels mají teď v limitovaném balení, takže další body navíc :)

      Vymazat
  3. Já ještě nic neměla, ale pokáždé si ten jejich stojan prohlížím a nikdy nevím co vybrat :). Nejvíce mě lákají asi ty krémové tvářenky a rtěnky, a nově i rozjasňovač, který je vážně krásný :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě byl dřív jejich stojan tak trochu 'ohromující' a také jsem nevěděla, po čem sáhnout. Rozhodně bych jako první šla do tvářenek, ty si nemohu vynachválit :)

      Vymazat
  4. mají fakt nádherné a hlavně zajímavé odstíny rtěnek o těch jsem slyšela už hodně a na jejich webu sekci s kosmetiku pravidelně prozkoumávám, ale stále jsem ještě nic neulovila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak musíš! Některé produkty jsou vážně těmi nejlepšími v mé kolekci! O tvářenkách tu mluvím pomalu až moc :D :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig