Urban Decay Is Finally Here (In the Czech Republic)

If you remember my brief mention (here) that Urban Decay is finally making it into our lovely little land. I can't stress out how excited I am about it and last week's launch party made me even more excited! I know this may not be interesting for you but the fact that we can finally get UD at Sephora in here is amazing! But for now let's enjoy those pics! And tell me which products from should I get!




CZ
Tento článek uveřejňuji o něco později, než jsem měla původně v plánu, ale nechtěla jsem vás zahltit dalším článkem o skvělé Urban Decay party (od mých princezen jste si o ní mohly přečíst tady, tady nebo tady). Proto vám článek přináším až dnes, den před oficiálním uvedením značky do prodejen Sephora Česká republika! 

Feminine. Dangerous. Fun. To jsou slova, která pro mě vystihují celý koncept značky a také název samotné launch party. Na té jsme měli (nebo spíš měly?) možnost si prohlédnout veškeré produkty Urban Decay, na které se u nás můžeme těšit a musím přiznat, že už si v hlavě tvořím imaginární wishlist. Nikdy mě příliš nelákalo si produkty objednat a chtěla jsem si nejprve všechno sama osahat. Proto se teď nemůžu dočkat, až se zítra do Sephory skočím podívat a všechno vyzkouším! Na party jsme také mohly shlédnout líčení UD Makeup Artistky, která za námi přiletěla z Paříže a ukázala nám několik produktů v akci. No a co by to bylo za akci bez Smileboxu! Jako pozornost jsme dostaly několik produktů a já se nemůžu dočkat, až vám některé z nich ukážu! Pro připomenutí dodávám, že značka bude dostupná od zítřka, tedy 9. 4., v prodejně Sephora Palladium a 14. 4. už byste Urban Decay stojan měly potkat i na Václavském náměstí, Flóře, Novém Smíchově, Zličíně a Chodově!

S kým se zítra v Sephoře potkám? A na co si brousíte zuby?









12 komentářů

  1. Můžu se zeptat, proč jsou úplně všichni jen v černém? To byl nějaký povinný dress code?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl :) Party black & purple a je vidět, že většina z nás fialové oblečení nevlastní :D

      Vymazat
  2. Moc krásná akce, všem vám to tam moc sluší. Každopádně uvedení UD na český trh je super, konečně to člověk nebude mít až tak moc z ruky :)

    Jak šetří shopaholici?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme! :) Také mám radost, konečně si to můžeme všechno prohlédnout :)

      Vymazat
  3. super akce, já už mám v hlavě taky wishlist.. i když popravdě teď ani nevím, co koupit dřív (nějak se mi ten seznam rozrůstá :D)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha mám ho taky! :D Určitě můžu doporučit korektor a tužky na oči! :)

      Vymazat
  4. Urban Decay just launched here in Australia too! It was so exciting haha :P I haven't picked up anything yet, but am excited to really have a swatch of everything!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Really? That's great! :) Try their eyeliners, they're fab! :)

      Vymazat
  5. Nikol tě za tu fotku, kde si hraje na prodavačku, zabije. :D Jinak moc hezký fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  6. UD už je na Smíchově a zítra bude i na Chodově :). Od toho 14. jsou až nějaké VIP akce. Dneska jsem si tam vyhlídla skvělou tužku na rty, ale už bohužel nebyla, tak zítra zkusím chodov :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, už by měl být i na Zličíně a snad zítra na Flóře :) Je to super! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig