The 'IT' Nail Polish For Spring!



I don't like those 'if you buy one thing in ...' kind of posts because not everyone likes the same stuff etc. but today I got a product for you which I would highly recommend picking up if you're into those off-white/nude nail polishes. And as it's a limited edition one I would do so quickly. 

When I first saw this new Nails Inc. collab with the beaut Victoria Beckham I couldn't take my eyes of those bottles. There are two shades in the 'line' the off-white one which you can see here is Bamboo White and has this amazing black bottle. The other one which is an orange-y red is called Judo Red and has the most amazing white bottle! I have to admit I'm not really into the red one but Bamboo White* has been on my nails non-stop ever since I got it! It's a beautiful white with a hint of pink to it and even though it looks super dupe-able it's the most unique white shade I've ever seen. I love the formula of these new Nails Inc. polishes and this one is no exception. It surely needs at least two coats (I went for three) as it's really pale but it goes on smoothly without creating those strange lines. For me it's the perfect spring nail polish which I can (and will) rock all year round! 

What do you think about this collab? Are you into those nude nail polishes?


CZ
Nemá moc ráda všechny ty články typu 'pokud si tento měsíc něco koupíte, musí to být tohle', jelikož sama ostatním nerada říkám, co si vážně musí koupit, jelikož každému vyhovuje něco trochu jiného. Dneska mám pro vás ale tip na perfektní jarní off-white lak na nehty a jelikož se jedná o limitku, je třeba vám ho ukázat co nejdříve!

Když se na internetu objevily první fotky téhle Nails Inc. kolaborace s božskou Victorií Beckham, nemohla jsem se vynadívat na ty obaly. V rámci této spolupráce vznikly dva odstíny - Bamboo White, který má tuhle krásnou černou lahvičku a Judo Red, což je krásná oranžovo červená barva, která má naopak bílou lahvičku (na facebook HL jsem včera dávala promo fotku obou). Musím přiznat, že z toho červeného jsem příliš nadšená nebyla, zato Bamboo White* už teď zbožňuju. Je to nádherná bíla s trochou růžové, a i když může působit tak, že lehce najdete jeho levnější (a nejspíš i drogérkový) dupe, je tomu přesně naopak. Na každém světle totiž působí trochu jinak a celkově vypadá velmi elegantně a zároveň minimalisticky. Jako u všech nových Nails Inc. laků, i z tohoto jsem nadšená co se konzistence, výdrže a pigmentace týče. U Bamboo White sice musíte nanést nejméně dvě vrstvy (na obrázku můžete vidět tři), ale to se dá u tak světlého laku čekat. U nás ho seženete exkluzivně v parfumeriích Sephora za cenu 450 Kč (koukal jsem na ceny na Feel Unique a tam jeden vyjde na cca 930 Kč???), tak se na ně běžte kouknout, dokud ještě jsou! Pro mě je to univerzální lak, který mohu spokojeně nosit celý rok! 

Jak se vám tahle kolaborace líbí? Oblíbili jste si taky v poslední době nude laky? 


16 komentářů

  1. Vypadá opravdu krásně přirozeně ,moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem z něj nadšená a jsem moc ráda, že nejsem jediná! :)

      Vymazat
  2. Nikdy jsem si nebyla moc jistá, jak budou vypadat extrémně světlé laky k mým bílým rukám, nepřijde mi to jako moc hezká kombinace, ale možná bych to měla konečně risknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se to právě začalo hrozně líbit :) Naštěstí to nevypadá úplně mrtvolně :D

      Vymazat
  3. Wow, this looks awesome on you and the botttle is so unique!

    www.girlcandress.co.za

    OdpovědětVymazat
  4. Agh, this is such a gorgeous shade! And THAT PACKAGING - so chic. I'm slowly getting into these off-white shades! I'm wearing a nude polish right now - such a departure from my usual shades!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you Tasha, it's amazing and I surely love the packaging as well! Which nude polish are you into rn? :)

      Vymazat
  5. I love this colour and I think Victoria Beckham is the perfect collab for Nails Inc

    Reinventing Neesha ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. It is! I was blown away when I first heard about it! :)

      Vymazat
  6. Ten odstin vypada opravdu krasne a obal je perfektni :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Nejlepší odstín! Vůbec jsem nevěděla, že bude i v Sephoře, musím se tam zajít podívat :) Přesně takový odstín potřebuju :D

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se líbí jak Bamboo White, tak i Judo Red. Hrozně se mi ale zalíbil odstín Regents Place a Uptown. A přesně jak říkáš, s tou cenou to v porovnání s jinými prodejními místy je docela fajn :)

    OdpovědětVymazat
  9. je to nádherná barva, tou se nikdy nedá nic zkazit :) a má úžasný finish! slyším na něj spousty chvály, takže by mě hodně lákalo ho vyzkoušet. příští víkend jedu do Prahy, takže na něj v Sephoře určitě mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  10. pekna barva;) prirozena:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. I NEED this. Seriously, It's everything I love in a nail polish and more. You have 100% enabled this purchase, You're right, It's totally perfect for Spring!

    Latasha xx | todayiadore.com

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig