Review: Max Factor Glamour Extensions Mascara

Here's the deal. I'm still on a hunt for my holy grail mascara and that's basically why I'm trying out new ones all the time. I'm really picky when it comes to mascaras and even though my lashes are not the worst I want my mascara to give a bit of volume, add lenght and not to make my lashes all clumpy and gross. And for today's post I want to review the new Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-In-1 Volumising Mascara* (longest name ever, huh?). 

You can hear many youtubers & beauty bloggers rave about Max Factor mascaras and as I never tried one I was really excited to finally see myself. This one is supposed intensify your lashes & make them really stand out. I have to say it has a bit strange wand which has a longer bristles on two sides and shorter ones on those other two sides. This is the one and only problem for me. You have to really think when you're using this one as those short bristles can make your lashes clumpy. One you use the longer side the effect is great indeed. It adds loads of volume, a bit of lenght (which I'm cool with) and it holds the curl! I really like the formula and the only thing I would change about it would be to replace those short bristles with longer ones and everything would be perfect! It's a great mascara and I would recommend trying it out but still not the one I'm gonna rave about all the time. Any recommendations? 

Have you tried this one or any other mascara from MF?




CZ
Jsem stále ve stavu hledání té pravé a jedinečné řasenky. Vlastně i proto zkouším pořád nějaké nové. Mám sice dost těch oblíbených, žádná ovšem neudržela svou první pozici dost dlouho na to, abych ji mohla označit jako svou holy grail řasenku (nejblíž je ovšem Clinique High Impact). Také proto mám radost, že vám můžu dnes konečně říct svůj názor na novou Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-In-1 Volumising Mascara* (vážně dlouhý název, nemyslíte?). 

Spousta youtuberek a beauty bloggerek často básní o Max Factor řasenkách a tak jsem se nemohla dočkat, až nějakou konečně vyzkouším. Tato by měla řasy zvýraznit, dodat jim objem a ještě k tomu prodloužit. Musím přiznat, že mi tento nový kartáček přijde trochu zvláštní. Na dvou protějších stranách má štětinky delší, na dalších dvou pak kratší a právě ty kratší jsou pro mě tím vlastně jediným problémem. Musíte se při aplikaci totiž vcelku dost hlídat, jelikož kratší štětinky mají tendenci řasy slepit. Jinak jsem ale s její funkčností moc spokojená, řasy hezky zahustí, vcelku prodlouží a hlavně vydrží ve stejném stavu celý den. Popravdě jediná věc, kterou bych na této řasence změnila jsou právě zmíněné štětinky - kdyby byl kartáček ze všech stran stejný, všechno by bylo skvělé. Rozhodně bych ji zařadila mezi ty nadprůměrné kousky, stále to ovšem není ta má 'pravá'. Nějaké tipy?

Vyzkoušel někdo z vás tuto, či nějakou jinou řasenku od Max Factor?





7 komentářů

  1. A skúšala si aj Masterpiece Transform (High Impact Volumizing)? Tú mám teraz a som s ňou zatiaľ najviac spokojná, no samozrejme, vždy hľadám niečo lepšie. Na Glamour Extensions sa chystám teraz a dúfam, že s ňou budem ešte viac spokojná. No zároveň sa neviem tak celkom rozhodnúť medzi dvoma - myslíš, že Glamour Extensions je lepšia/horšia než False Lash Intenza od L'Oreal?

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím jsem ji nezkoušela, ale určitě to napravím. Každopádně pokud jde o řasenky MF, tak se čas od času vždycky vracím k 2000 Calorie :)

    New in: March 2015

    OdpovědětVymazat
  3. roller lash od benefitu mi absolutně vyrazila dech! myslím, že žádná řasenka tuhle už u mě nepřekoná.

    OdpovědětVymazat
  4. Moje najoblubenejsie su Clinique High Impact, L'oreal Miss Manga a Benefit They're real :). Drviva vacsina drogerkovych mi uz po 2-3 hodinach zacne opadavat. To plati aj pre Max Factor False Lash, ktora bola este pred par rokmi ovela lepsia. Neviem preco sa vsetky tak zhorsili.

    Zuzka | zuzanahumajova.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Nejlepší řasenky prostě jsou od Lancome :) Hlavně Hypnose Doll Eyes :) Stojí sice ranec, ale stojí za to :))

    OdpovědětVymazat
  6. Od MaxFactor je moje all time favorite 2000 Calorie. Dělají jí už strašně dlouho a pořád patří mezi moje top3 řasenky.
    www.rinakrois.com

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig