Easy Sunday #25: Bloges Market vol. II


How are you all these days? I'm still pretty busy with all of my school work but I'm also lucky enough to attend a lot of blog/beauty/fashion events which is always amazing. Some of you may remember me talking about Bloges Market last November. For those of you who don't it's basically a huge event where bloggers meet with their readers, fashion bloggers can sell some of their stuff, you can get your makeup & hair done, eat amazing food and basically have fun. I loved the last one and I loved this one as well. It's always great to meet some of you, talk about beauty etc! Do you have similar events in your country?

Have a great weekend everyone!









CZ
Jak se poslední dobou všichni máte? Já toho mám pořád hrozně moc, ve škole je to teď trochu šílenství, ale (naštěstí) mám také spoustu blogových akcí, na které je radost chodit! Asi si z loňského listopadu pamatujete na první Bloges Market. Pro ty, co si nevzpomínají, Bloges Market je vlastně setkání blogerů a čtenářů spojené s prodejem oblečení, líčením, česáním, dobrým jídlem atd.! Prostě skvěle strávený den. Ten letošní se odehrával v krásných prostorech The Chemistry Gallery a já byla znovu v beauty lounge a moc děkuju vám všem, kdo jste se za mnou a zastavil! Vždycky mi to udělá hroznou radost. Mia prodávala pár věcí (já už bych asi měla taky, šuplíky začínají přetékat), povídaly jsme si o výrazných rtěnkách a celkově o kosmetice a blogování a bylo to moc fajn! Pokud jste na včerejším Bloges Marketu nebyly, příště neváhejte, stojí to za to! 

Byl někdo z vás? Jak se vám akce líbila?

Btw I was wearing my Daniel Wellington watch that day and in case you still think about getting these just enter the code 'hilychee' on www.danielwellington.com to get 15% off. The code is valid 'till the end of April so enjoy! And see my newest ones here





6 komentářů

  1. Tentokrát mi to nevyšlo ale další si určitě ujít nenechám :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě přijď a hlavně mě nezapomeň pozdravit! :)

      Vymazat
  2. Musela to být vážně skvělá akce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já tam byla a musím říct, že jsem byla celkem zklamaná :(. Nikdy jsem na podobné blogerské akci nebyla a asi jsem od toho čekala trochu víc, ale co už. I tak jsem ráda, že jsem viděla alespoň některé blogerky :). Škoda, že jsem tě tam nezahlídla, viděla jsem jen Miu. Tak snad příště :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo tam hodně lidí, to je pravda, ono je to pak trochu 'šílené'. Škoda, že jsme se nepotkaly, snad příště! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig