#FOTD: Current Makeup Routine


As my first ever post here on Hi Lychee was a makeup routine I thought it would be nice to update it at least a bit. I've been loving a natural looking makeup recently and my everyday routine is free of eyeshadow or heavy contour. I also picked up two lip options I reach for the most!

As a base I'm still loving my favourite products of life - the NARS Tinted Moisturiser. I got it almost a year ago and it's still going strong even thought I use it almost every day! Another product I can't get enough of is the Maybelline Age Rewind Concealer which is just dreamy. It has a light texture while covering all of those bad dark circles! As mentioned before I'm not really into eyeshadow at the moment but I still want to add a bit of something something and the best thing for this is the Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil in Smoke*. It's an amazing matte grey which looks amazing! I'm also testing out the new Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Mascara* which I wasn't really sure about at first but now? I love it! And I'll be sure to do a separate post on this one. For my brows I've been reaching for the Anastasia Brow Wiz the most as it still gives a bit of definition but doesn't look overdone which I like (yep I love my brows to be kind of a mess). But let's take a look at my cheeks now! This Sephora Baked Sculpting Trio in Medium* is just dreamy. Such a great easy to throw on product! If you want to see more pictures of this one then click here! And last but not least lips! For an everyday wear I've been using the Clinique Chubby Stick in Woppin' Watermelon the most & when I want to spice thing up a bit I would use the amazing NARS Luxembourg Satin Lip Pencil. So that's it, my current Makeup Routine! 


What have you been wearing lately? 

CZ
Jelikož mým prvním článkem na Hi Lychee byla právě má 'current makeup routine', ráda bych vám dnes dala menší update ohledně toho, jaké produkty běžně nosím. Samozřejmě produkty často střídám, tohle je ovšem ten makeup, když prostě nevím, jak se nalíčit. 

Stále nejčastěji používám svůj milovaný NARS Tinted Moisturiser (recenze tady). I když jsem ho kupovala cca před rokem, stále ho mám spoustu, což vlastně ani nechápu! Dalším produktem, na který v poslední době nedám dopustit je Maybelline Age Rewind Concealer, který krásně kryje a přitom je nádherně lehoučký! V poslední době mě příliš nebaví oční stíny a při běžném denním líčení je vlastně vůbec nenosím. Zato jsem si hrozně oblíbila Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil v odstínu Smoke*. Jedná se o krásnou matnou šedou, která očí trochu zvýrazní a dá se s ní krásně udělat i cat eye. Také posledních pár dní zkouším novou Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Mascara* , ze které jsem nejdříve byla trochu zklamaná, po několika použitích mě ovšem začala moc bavit! Nebudu se o ní ovšem příliš rozepisovat, jelikož na vás čeká samostatná recenze! Co se týče obočí, tak trochu jsem se vrátila z Anastasia Brow Wiz, jelikož s touhle tužkou mohu obočí jemně dokreslit, ale pořád mu nechat trochu toho messy looku. Teď už ale k mým tvářím! Nové Sephora Baked Sculpting Trio v odstínu Medium* je absolutně božské a je to jeden z nejrychlejších produktů na použití! Pokud by vás zajímala podrobnější recenze či swatche, Mia na něj shodou okolností dneska psala recenzi, tak koukněte sem! No a jako poslední rty. Mám tu dva produkty, které poslední dobou používám nejčastěji. Clinique Chubby Stick in Woppin' Watermelon pro dny, kdy chci něco jemného a nevýrazného a NARS Luxembourg Satin Lip Pencil (recenze tady) naopak pro ty dny, kdy mám chuť líčení trochu okořenit! Tak a je to, má denní kosmetická rutina!

Jaké produkty nejčastěji používáte vy?


18 komentářů

  1. moc hezké líčení, takové jemné, milé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Does it really last a year?? I've been looking for a tinted moisturizer for summer but I haven't found one I liked!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Well I'm using it for about eleven months now and I think I still have about half left. It contains 50ml of product instead of the classic 30ml :)

      Vymazat
  3. Vypadáš nádherně :-) Já teď používám nejčastěji make-up Rimmel a korektor Astor :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Makeup od Rimmel mám taky moc ráda :)

      Vymazat
  4. Jee, děkuji za zmínku! :)
    Moc se mi líbí NARS tužka a ten tinted moisturiser musím už konečně vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač :)) Musím nám domluvit to rande s Bárou, ať se na všechno pořádně koukneš :)

      Vymazat
  5. The nars tinted moisturiser looks gorgeous on you! I love that you can see your freckles peeking through :) Clinique chubby sticks are my fave and woppin watermelon is such a lovely shade!

    Beth x
    Bethany Georgina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you! I love that as well :) And yep Watermelon is such a great shade even though I was a bit skeptical about it at first :)

      Vymazat
  6. Ahoj,

    nemohla bys na blogu zavést vyhledávání nebo ideální archív? Takhle jsem si chtěla přečíst recenzi na ten moisturizer a tvé swatche Nars tužek a nebaví mě se tam doklikávat :D hezké líčení, takové everyday :)

    Kitty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vyhledávacím okénku se pracuje, jsem hrozná ohledně té vizuální stránky, tak to trochu trvá :D Oba články jsem linkla nahoru, hned vedle názvu produktů :) A budu se snažit teď jakékoli další předchozí recenze linkovat také :) Děkuju za komentář!

      Vymazat
  7. Jsem si rikala kde uz jsem dnes tu tvarenku od Sephory videla :) Ta tuzka od NARS ma super barvu, takova svezi letni.

    Nový článek na blogu Small Everyday Joys - skvělá výdrž a úžasná barva od Estee Lauder

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha jsme se s Miou tak hezky sešly :) Mě se líbí snad všechny barvy tužek od NARS, ale tahle ve mě nejvíc evokuje jaro/léto :)

      Vymazat
  8. Včera jsem nakoupila od NARS dvě rtěnky a nevím, proč jsem sakra nekoukala k tobě na swatche, protože je máš parádně udělané a mohlo mi to hodně ulehčit výběr. Proto miluju tvůj blog, jsi ještě větší nadšenec NARS než já a neskutečně mě o tu baví. Jen tak dál! (Jsem pro stále víc NARSu :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé a jaké sis koupila? Příště musíš napsat! Jsem na NARS už odbornice haha:D

      Vymazat
  9. I love this makeup, especially your lipstick. It looks gorgeous on you. I wondered if you would like to follow each other via Instagram. Let me know. That would be really awesome! Have a nice week! :)

    A fashionable Rendezvous
    A fashionable Rendezvous | Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you! Your Instagram looks fab, already followed :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig