Review: Topshop Cheek Jelly


I've spoken about my love for Topshop blushes multiple times here on HL (for example here or here) and whenever they release a new cheek product I'm excited as a little child! They surely know how to make amazing cream blushes and when I saw this Cheek Jelly I knew I'm gonna love it as well. So what do I think of it?

The shade range looks quite scary at first as it varies from orange to dark burgundy - after all I've decided to pick up Sibling. It has a plum colour and to be honest it looks really dark in the pot but comes out quite sheer and actually more than pretty! As it has quite a water-y texture (it feels like a gel) it gives your cheeks an amazing glow and adds a natural flush to them. The great thing about it is that it's buildable so you can start with a small amount and build the intensity as you wish. I prefer applying it with my finders rather than with a brush as the warmth of your skin melts the gel into the skin easily. You can also use it on your lips which I've tried as well and it gives just a nice wash of colour and it's not drying nor moisturising. Oh and it doesn't move your foundation which is always great, right? This shade in particular compliments dark lips very well and if you're interested in seeing it in action then just click here (I've used just a small amount of it, you can surely make it stronger!). Once again, I'm impressed Topshop!

Have you tried these yet? What do you think?



CZ
Pokud čtete HL nějaký ten pátek, pak určitě víte, že mezi mé nejoblíbenější tvářenky patří ty z Topshopu (psala jsem o nich třeba tady nebo tady). No a pokaždé, když Topshop přijde s nějakou novinkou v téhle oblasti, jsem nadšená jako malé dítě. Jinak tomu nebylo ani při nelezení tohoto Cheek Jelly, které mě zaujalo už jen díky jednoduchému a pro mě tak i super obalu. 

První věc, o které bych chtěla mluvit je rozhodně barevná škála. Ta může být totiž na první pohled trochu strašidelná, jelikož v ní najdete odstíny od oranžové, přes výraznou červenou až k tmavé vínové. Já se nakonec rozhodla pro odstín Sibling, který v obalu vypadá hrozně tmavě, po nanesení je to ale krásná švestková barva s trochou růžové. Jelikož má tvářenka gelovou texturu, na tváře se nanáší skoro až jako voda a díky tomu pleť krásně rozzáří a dodá jí zdravou svěžest. Skvělé je, že se dá bez problémů vrstvit a proto je lepší začít s málem a postupně přidávat na intenzitě. Já ji raději nanáším prsty, protože teplo vaší pokožky produkt hezky rozehřeje a díky tomu se tak lépe vpracuje do pleti. Můžete ji použít také na rty a naštěstí je nevysouší, jako většina podobných dva v jednom produktů. Tento odstín se krásně hodí k tmavším rtům, které jsem si poslední dobou zase oblíbila (pokud byste ji chtěli vidět na obličeji, podívejte se tady - nanesla jsem jí ale opravdu maličko). Abych pravdu řekla, v našem Topshopu jsem je zatím neviděla, můžete je ale objednávat i z feelunique, odkud vyjdou na cca 250Kč. S potěšením můžu říct, že Topshop opět nezklamal

Jaký je váš názor na Topshop tvářenky?
PS: V průběhu dneška se na Facebooku Hi Lychee objeví pár produktů na prodej (a možná jsem tam zahlédla i nějakou NARS tvářenku, ale psst), tak se nezapomeňte podívat!


10 komentářů

  1. Tak to je nádherná barva! Škoda, že u nás není, přeci jen radši bych si to nejdříve ošahala.. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám, že se u nás brzy objeví, pokusím se to i nějak zjistit, určitě můžu ale s klidným srdcem doporučit :)

      Vymazat
  2. These look super similar to the Josie Maran Watercolour cheek gelees - which I love! Will definitely have a look at these ones :)

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I didn't realise that but they actually really do! Let me know if you pick it up! xx

      Vymazat
  3. Waaw looks really good! ;D
    xx
    belle-fin.blogspot.be

    OdpovědětVymazat
  4. wow, tak takovou jsem v Topshop fakt ještě neviděla :) těším se až přijdou a budu si je moct osahat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo tak já snad budu muset zjistit, jestli je budeme mít taky, ale doufám, že ano - potřebuju totiž další :))

      Vymazat
  5. Hey, just came across your blog on the #bbloggers tag, and I love it, it’s so well put together - I have followed on BL...

    This is such a stunning colour. I didn;t expect it to be that shade when blended out, it’s so pretty.

    Hayley @ Tea Party Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh thanks so much Hayley! I'll take a look at yours as well xx

      Vymazat
  6. já si s gelovými/krémovými tvářenkami vůbec nerozumím, ale ten odstín se mi moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig