Review: Rimmel 107


One can never own too many lipsticks, right? Whenever I find a new lipstick release or a shade I've never seen before I'm sold. Well some buy shoes, some buy lipsticks. When I first saw this Rimmel Lasting Finish by Kate Moss 107 lipstick I knew it's gonna be mine one day. And funny enough I got it from a lovely girl who's makeup I've done last month (Or this month? My time management isn't the strongest at the moment.)! So let's see what I think!

First things first the shade of this lipstick is to die for! It's red but not too red, it's berry but not too much. It's basically perfect. If you're a newbie to darker lipsticks then this is your gal. You can be really light-handed with it or go bold (which is my favourite way to wear it). It applies nice and creamy but dries out into a matte finish which isn't overly drying. I have to say I really enjoy the formula as it's really long lasting while not making your lips look&feel dry. It has quite a strange smell to it but nothing overwhelming or anything like that. I have to say I see myslef wearing this all year round as I really love my berries but it would also make an amazing special-occasion look! If you're interested in seeing it live then check out Hi Lychee FB page because I'm planning on wearing it tomorrow! 

Have your tried this one? What is your favourite dark lip shade?


CZ
Nikdo nemůže mít moc rtěnek, že ne? Snad pokaždé, když vidím nějaký nový produkt na rty (třeba jako tyhle nové rtěnky od MJ) nebo odstín, který jsem ještě nikdy neviděla, je to konec. Někdo prostě nakupuje boty, někdo rtěnky. Když jsem poprvé narazila na tuhle Rimmel Lasting Finish by Kate Moss 107 rtěnku, bylo vcelku jasné, že bude jednou má. A nakonec se ke mě dostala díky slečně, kterou jsem líčila na její maturitní ples (díky Domi)! Tak se na ní podívejme trochu víc zblízka!

Barva téhle rtěnky vážně krásná! Není to úplně červená, ani úplně víno, prostě něco mezi. Pokud zrovna začínáte s tmavšími rtěnkami, pak tahle bude to pravé pro vás (vlastně pro vás bude to pravé i pokud s tmavými rtěnkami nezačínáte). Můžete ji buďto jemně vklepat do rtů pro efekt 'právě jsem jedla borůvky' nebo se jí nebát a nanést ji hezky v pořádné vrstvě (což je má nejoblíbenější technika). Na rty se nanáší skvěle, jelikož má příjemnou krémovou texturu, která ovšem po chvíli zmatní. Nemusíte se ale bát toho, že by kvůli tomu vaše rty byly vysušené. Výdrží se ovšem řadí mezi ty pravé matné. Musím přiznat, že voní trochu zvláštně a nikdo nemohl identifikovat po čem, není to ale nic šíleného. Rozhodně vám na rtech nebude kvůli své vůni nepříjemná. Já mohu takovéhle odstíny nosit pořád! Pokud vás zajímá, jak vypadá na rtech, pak zítra kontrolujte FB stránku Hi Lychee!

Vyzkoušel někdo z vás tento odstín? Jaká tmavá rtěnka je vaše nej? 

16 komentářů

  1. Je dokonalá. Asi pro ní půjdu! ❤️
    A psát o jedné rtěnce takové odstavce.. jsi úžasná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale! ❤️
      Určitě se na ni běž podívat, k tobě by krásně seděla :)

      Vymazat
  2. This is such a popular lipstick shade, but for good reason! It's such a nice in between shade of red and berry and the formula really is amazing.

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsi chtěla od té doby co jsem ji viděla u Zoelly :) A než přišla k nám minulý rok, tak jsem koupila ten identický odstín jen v lesklé formě .. a tak odolávám koupi už rok skoro ... už jsem ji měla i v košíku :D Jen teda snažím se neutrácet za něco co nevyužiju často a to bohužel rtěnky jsou .. Ale chystám se na nějakou podobnou jen víc do fialova .. máš nějakou odzkoušenou z drogerie nebo jen high-end ? :) Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně tě chápu, jen já jim nikdy neodolám:D Víc do fialova mám doma Topshop Get Me Bodied, ta je víc do fialova (a Topshop má celkově obrovský výběr odstínů do fialova) a jedna z Maybelline ColorDrama pastelek byla tak trochu do fialova, co si matně vzpomínám :)

      Vymazat
  4. Tak to je barva, která mi k Tobě přímo sedí, úplně si tě v ní představuju.;) Vážně krásná, asi jí taky potřebuju, achjo.:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha je nádherná! Skoro se až divím, že ji ještě nemáš :D

      Vymazat
  5. Tak ta vypada opravdu krasne :-) Rtenky jsou zavislost, v drogerii vzdycky zakotvim prave u nich :-) Z tech tmavsich odstinu jsem si ted oblibila od Essence odstin Wear berries!, ktera je prave trochu vinovo-fialova :-) Jednou bych si chtela poridit nejakou tmavou rtenku od MAC :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, je to největší zlo :) Na Wear Berries se zajdu podívat! :)

      Vymazat
  6. What? Marc Jacobs rtěnky? WHAT?????

    Tahle Rimmelka je NÁDHERNÁ, taky jsem ji ještě nikde neviděla, a teď ji chci. DÍKY, fakt :D Jednu matnou Rimmel Kate mám a taky voní zvláštně, tipuju, že to bude ta stejná vůně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsou co!
      Haha no tak doufám, že už ji máš doma, tohle je must-have!!

      Vymazat
  7. Já ji mám v odstínu 111 a jsem s ní naprosto spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na to se půjdu taky mrknout :) rtěnek přeci není nikdy dost!

      Vymazat
  8. Taky mám ten odstín a celkove miluji rtenky OS rimmelu :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig