Review: Essence Lip Liners

First of all I have to admit I've never been a lover of lip liner. I just couldn't be bothered to add this not that quick step into my routine. And I've never really found a lip liner that would tick all the boxes. Until now..

There's one thing we need to discuss first and that's the price of these. One of these Essence Lip Liners cost just a bit over 1USD. Really. And that's the first plus of these - they're really affordable and if you're just getting into liner and you're not really sure wheather you really want to use them or not the price matters quite a lot. Next thing is the color range. Now these come in about ten shades (I'm not really sure what the difference is around the world) starting with a really nice nude and ending with a perfect red. I own five of them at the moment: 11 In the Nude - a classic slightly brown-toned nude, 10 Femme Fatale - a blue toned red, 07 Cute Pink - a strawberry pink, 06 Satin Mauve - a deep mauve and  15 Honey Berry - a pink-toned berry. The formula of these is spot on. They go on smooth and even, aren't drying whatsoever, the pigmentation is amazing, the finish is semi-matte and they really last a long time (and make your lipstick last longer). But to be honest I love wearing them on their own just with a bit of lip balm over top. Love love love.

If you've never been into lip liner I would really recommend trying out these. 
Are you a fan of lip liners?


(L-R) In The Nude, Satin Mauve, Honey Berry, Cute Pink, Femme Fatale
CZ
Musím se přiznat, že mě nikdy moc nebavily tužky na rty a používala jsem je jen v nezbytných situacích (třeba při používání hodně tmavých rtěnek). Popravdě jsem prostě líná tenhle ne úplně rychlý krok přidat do svého denního líčení a nikdy jsem také nenašla takové tužky na rty, které by za to stály. Tedy až doteď..

První věc kterou je třeba zmínit je rozhodně cena. Jedna tahle Essence LipLiner tužka na rty vás totiž nebude stát víc než 30 korun. Ano, vážně stojí tak málo. Velkou výhodou této ceny je to, že pokud s tužkami na rty teprve začínáte a nejste si úplně jisté, zda je vážně chcete používat nebo ne, nebude vás tenhle pokus stát jmění. Další skvělou věcí je barevná škála. Celkově jsem tužky prodávají v cca deseti odstínech (nejsem si příliš jistá, ale u nás jich máme tak nějak) a to od nude až ke krásné červené nebo fialové. Já jich mám pět a to 11 In the Nude - klasickou nude s nádechem do hněda, 10 Femme Fatale - červenou s modrým podtónem, 07 Cute Pink - krásnou jemnou růžovou, 06 Satin Mauve - tmavší fialkovou a 15 Honey Berry - tmavou malinově růžovou. Všechny tužky jsou nádherně krémové a na rty se nanášejí bez jakýchkoli problémů a krásně rovnoměrně. Pigmentace je skvělá, finish je ne úplně matný a vůbec nevysušují, ale i tak vydrží celou věčnost (a rtěnky díky nim vydrží o dost déle). Upřímně je ale ráda nosím i jen tak pouze s troškou balzámu navrch. 

Pokud vás nikdy žádné tužky na rty neoslovily, rozhodně vyzkoušejte tyhle! 
A co vy, jsou u vás tužky na rty na denním pořádku?


15 komentářů

  1. Tužky na rty používám ráda, mám nevýrazné kontury a u výrazných rtěnek je to pak opravdu potřeba, ale tyhle Essence mi vůbec nevydržejí, tak nevím.. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vážně? Mě totiž vydrží dost dlouho :/ Nechávám je ale většinou 'zaschnout', než přes ně nanesu rtěnku a možná to i k něčemu je:D

      Vymazat
  2. Hi lovely, I have nominated you for the Liebster Award as I've been really enjoying your blog xx
    Steph at Chic Strawberry

    OdpovědětVymazat
  3. These look so nice and I love the colours that you got!
    Maddy, xo // UNSTITCHEDD

    OdpovědětVymazat
  4. Sad that these are not even available in Canada. :( We only have few of their products.

    http://awholelotofserendipity.blogspot.ca/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. They're not? aah how sad! Hope they'll get to Canada soon!

      Vymazat
  5. nikdy jsem se nenaučila pod rtěnkou nosit tužku, ale když jsou tak levné, tak bych je klidně vyzkoušela a zjistila, zda to opravdu bude rozdíl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na to vždycky líná, ale tyhle mě hrozně baví, zvlášť ty barvy :) Tak se na ně určitě mrkni :)

      Vymazat
  6. no já v životě žádnou tužku na rty snad nepoužila... na tyhle kouknu, za zkoušku to jistě stojí a ta červená by se mi docela hodila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta červená je krásná! Měli myslím ještě jeden odstín červené, ale ta už nebyla tak krásně krémová,jako tyhle. Určitě se na ně koukni :)

      Vymazat
  7. Zrovna jsem uvažovala, že si k mým milovaným zimním vínovým rtěnkám musím pořídit svou první konturku, tak moc děkuju za tip na takovou nenáročnou :) a jsou ořezávací, nebo vysunovací?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K vínovým rtěnkám by se hodila Honey Berry :) Jsou ořezávací, osobně mi to vůbec nevadí, ještě za tu cenu :)

      Vymazat
  8. Já je taky právě moc nepoužívám, ale jednou to budu muset napravit,

    OdpovědětVymazat
  9. Na tvoje doporučenie som si aj ja jednu kúpila, tá nude nič moc, tak ešte skúsim ďalšie odtiene a uvidíme =)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig