#FOTD: 5 Minute Makeup

I've been really busy in a past few days which always means I have to be minimal with makeup. As I don't have time to do full on makeup I had to choose a few easy to throw on products which I now works wonders. So here you have it, my current everyday 5 minute makeup.

For some reason I'm only using concealer these days. I'm not really looking for a full coverage and my skin is feeling great! The Maybelline Fit Me is a really nice all-rounder (works great for under eyes & on spots). I usually use it under my eyes & around nose only just to cover those red areas. One thing I've been using ever since I got it for Christmas is the NARS Dual-Intensity Eyeshadow in Lysithea which is a stunning silver. I usually put it just on the lid & finish the eye makeup with mascara and done. I've already wrote a post on the Burberry Blush in Peony here and as promised you can now see it in action. It's an amazing natural-looking blush which adds just a little something something. A bit of Loréal Brow Artist Designer for my brows and EOS for my incredibly dry lips and I'm ready to go. Easy peasy. 

Which products you like to use when in hurry?

CZ
Mám toho poslední dobou strašně moc. Respektive by se to dalo říct takhle: mám poslední dobou strašně moc školy. Zkouškové už je zase v plném proudu a tomu se musel podřídit i můj makeup. Nemám moc čas na kouřové líčení nebo precizní rudé rty, musela jsem se tedy přiklonit k produktům, které na sebe 'hodím' během chvilky a u kterých vím, že fungují skvěle. 

Poslední dobou jsem si oblíbila vynechat makeup a pupínky/kruhy pod očima/začervenání okolo nosu sjednotit pouze trochou korektoru. A přijde mi, že i má pleť je takto spokojenější. Maybelline Fit Me je skvělý jak pod oči, tak na všemožné pupínky. A i když je vážně lehounký, jeho krytí je skvělé. Od Vánoc nad nebyl den, kdy bych na sobě neměla NARS Dual-Intensity Eyeshadow v odstínu Lysithea. Jsou to nádherně třpytivé stříbrné stíny, které na některém světle vypadají víc do modra, prostě krása. O své nové Burberry tvářence v odstínu Peony jsem vám již psala tady a jak jsem slíbila, dneska ji můžete vidět i na obličeji. Je to vážně přirozený odstín, který se hodí snad úplně ke všemu. No a všechno většinou zakončím Loréal Brow Artist Designer tužkou na obočí a EOSem na mé neskutečně suché rty. Brnkačka. 

Jaké produkty rádi používáte, když vás tlačí čas?

10 komentářů

  1. Concealer only?! Your skin looks incredible! The Maybelline Fit me concealer is amazing :) The blush is stuh-ning as well!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aah thank you Tasha your comments always make my day <3

      Vymazat
  2. Love this makeup look, so stunning!
    Maddy, xo // UNSTITCHEDD

    OdpovědětVymazat
  3. Super! Ty si můžeš dovolit jen korektor, protože máš krásnou pleť :) Po stínech od Narsu už taky nějakou dobu koukám, hrozně se mi líbí takový ten holografický.
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc! :) mě se z téhle kolekce líbí snad všechny a nějak v následujících týdnech by měla přijít do Sephory paletka, ve které budou jen tyhle Dual-Intensity, tak se na ní určitě koukni :)

      Vymazat
  4. poslední dobou to mám dost podobně, na make-up kvůli škole nezbývá moc času... ať už to zkouškový skončí! :D máš úžasnou pleť, máš bych se jen s korektorem asi neobešla, protože z těch nervů mám samozřejmě obličej jako oraniště :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsi moc hodná! Přesně, ať už je konec! Ať se ti všechny zkoušky podaří! :)

      Vymazat
  5. ty jsi hezky pihatá ^^
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig