Easy & Affordable Brows


I remember how difficult it was to find a drugstore brow product (that wasn't overly red-toned) back in the day when I started noticing my brows. Ok let's be real, there was a time (before I discovered my trusty NARS Brow Perfector in Kalamata) when I filled in my brows with a black eyebrow pencil. Yep just straight on black. It's way easier to find a great brow product in the drugstore these days and today I'm gonna show you some of my favourites.

I find pencils & gels to be the easiest way how to quickly do your brows. My favourite classic (by that I mean wooden) eyebrow pencil at the moment is the L'Oréal Brow Artist Designer* (the darker one) which has a hint of grey to it which is amazing. It also has a spoolie on the other end and you don't really see these around drugstore. The other one looks almost identical except the packaging. The Topshop 'Brows' Pencil is a bit softer than the L'Oréal one but works great too! Especially if you really need to fill your brows a lot. Even though it's softer it sets after a while and doesn't budge. Now onto those eyebrow gels. I think I already mentioned the Catrice Clear Brow Gel in a post quite a while ago but I still really like it. It sets your brows withou making them hard or sticky and works great for it's price. But my recent brow favourite has to be the L'Oréal Brow Artist Plumper which is a dark brown tinted gel which not only sets your brows but also makes them look fuller and gives a bit of something something. 

What is your favourite drugstore brow product?

CZ
V době, kdy jsem si začala všímat svého obočí, bylo neskutečně složité sehnat v drogérii produkt na obočí, který by nebyl moc do červena. Co jsi budeme povídat, předtím než jsem neobjevila svůj nejoblíbenější NARS Brow Perfector, jsem si prošla i obdobím, kdy jsem si obočí dokreslovala černou (ano černou) tužkou na obočí a říkala si, jak dobře to vypadá (nevypadalo). Teď už to takový problém rozhodně není a tak vám dneska ukážu pár svých drogérkových oblíbenců. 

Párkrát jsem již na blogu zmínila, že tužky a gely jsou pro mě asi nejjednodušší cestou, jak se svým obočím něco udělat. Poslední dobou jsem si moc oblíbila L'Oréal Brow Artist Designer* (její tmavši verzi, která se bohužel přestává prodávat, takže pokud ji někde uvidíte, rozhodně pro ni sáhněte), která má v sobě trochu šedého podtónu, který mám u tužek na obočí ráda. Také má na druhém konci kartáček, který se vážně hodně hodí (nedojde vám to, dokud si nějakou takovou nepořídíte, všechny bez kartáčku jsou pak ve značné nevýhodě). Na podobném principu funguje také Topshop 'Brows' tužka na obočí, která je ovšem o dost jemnější, co se konzistence týče. Nanáší se snadněji, musíte s ní dávat ale také větší pozor. Nemusíte se ovšem bát, že by vám z obočí zmizela. Po chvilce si sedne a pak se ani nehne! Teď už ale k mým oblíbeným gelům. O Catrice Clear Brow Gel jsem tu už myslím jednou mluvila, pořád ho mám moc ráda, jelikož obočí hezky uhladí, vše drží na svém místě a přitom není vůbec 'těžký'. Mají ho i v zabarvené verzi a na tu si brousím zuby příště. Mým novým oblíbencem je ale L'Oréal Brow Artist Plumper, zvlášť jeho zabarvená verze (tento se bohužel také doprodává, já ho ale kupovala před cca deseti dny v Rossmannu a měli jich tam spoustu). Nejenže obočí jemně dobarví, také ho přirozeně zahustí a celkově vypadá tak nějak lépe. 

Jaké jsou vaše oblíbené produkty na obočí? 

*PR Samples

12 komentářů

  1. I might try the Topshop eyebrow pencil, never seen it before in store X

    www.allaboutthatmakeup.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. really? I bought it quite recently actually. Hope you'll find it, it's great! :)

      Vymazat
  2. I love the look of the Brow Artist, it sounds so good!
    Maddy, xo // UNSTITCHEDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. it's really nice but to be honest I prefer the Brow Plumper! :)

      Vymazat
  3. Great post! I've only just started doing my eyebrows because I have a fringe and all the good ones are so expensive! But reading this makes me want to try a drugstore one . . . ^_^

    ratherstrangeblog.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I would start with drugstore ones because you may find some of them not working and it's better to not spend a fortune at first! :)

      Vymazat
  4. I used to fill in my brows with black pencil too haha! I made sure to be very light handed and brush through them like hell, but let's hope I never have to do that again...For now I'm a huge fan of powder to fill in my brows. I use one from an Asian brand and it really suits my hair colour. I've been using Benefit Gimme Brow as well, but the Loreal Plumper sounds like a great alternative!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha I'm glad those times are over!:D I'm not really a fan of powders I just can't get into them.. But I really want to try the Gimme Brow as everyone raves about it!

      Vymazat
  5. i really need to get a new pencil as my brow wiz one has ran out!

    from helen at thelovecatsinc.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Try the Topshop one then :) I think you might like it! xx

      Vymazat
  6. já bohužel v našich drogériích zatím nenašla produkt na obočí, protože mám černé chloupky a černé tužky na obočí asi nikdo nedělá - nechápu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Flomar je dělá! Já od nich tu svou starou měla :) tak pokud máš někde v okolí stánek, zkus se tam kouknout :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig