Beauty Talk w/ Adela Chloe

If there's one blogger I remember reading about NARS from back in the day it's definitely Adela. Now her style is on point in every way possible, she's one of the loveliest (and tiniest haha) girls ever and I just adore everything about her (ok major girl crush happening right now but seriously, check her out!). She runs a blog over at the AESTHET + currently lives in LA (so prepare to be jelly).

We met while she came back to Prague for Christmas & New Year's to discuss some of her favourite beauty and skincare products. So let's start with the skincare shall we? As Adela has a more of a dry skin it's all about giving that moisture back to her skin. She hasn't really found her 'holy grail' moisturiser yet but she now uses the Benefit Total Moisture which is quite nice. Adela also uses the GlamGlow Hydrating Mask (the blue one, which is currently waiting for her back in LA). But let's talk everyday makeup right now. Adela always looks like she has barely anything on ther face (in the best way possible) and her day to day favourites are: the NARS Oil-Free Pro Prime, the Esteé Lauder DayWear (which she uses mainly during the warmer months), Bobbi Brown Concealer, MAC Sculpt (which came as part of the Maleficent collection but if they make it permanent she'll repurchase 'till the end of world), the Stila All Day Long Liner and the Benefit Gimme Brow which I need to try!). Now one thing you notice first is Adela's lashes. They're seriously out of this world. As her natural lashes are amazing she doesn't really need the mascara to do much - she currently uses the Estée Lauder Sumptuous Infinite.

Any fellow #NARSissist here? If so you'll love this next part. NARS is also Adela's favourite makeup brand especially because they never fail to surprise her. One of her all time favourite NARS products is the Malibu Multiple but she recently got the Audacious Lipstick in Vera which is just stunning. Also Rue Bonaparte Pencil is the one she uses quite often - perfect for brightening and giving yourself a longer sleep than you actually had (at least visually). Aand if you're wondering about the Bobbi Brown Lipstick in the last picture it's the shade Uber Suede and it's acutally the first lipstick Adela ever got into. The light isn't really doing the justice - it's quite dark brown. Funny how people can evolve from a dark brown to bright raspberry red!

I hope you enjoyed diving into Adela's makeup bag!


Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator, Benefit Total Moisture, Glamglow Exfoliating Mask
CZ
Jestli je nějaká bloggerka, od které jsem četla o NARS ještě v době, kdy jsem značku sama ani pomalu neznala, je to určitě Adéla. Většině z vás ji asi nemusím představovat, její styl je neskutečný a ona sama je jednou z nejmilejších a nepříjemnějších osob, s jakou jsem se kdy setkala! Sama už nějaký ten pátek bloguje na the AESTHET + v současné době bydlí v LA, takže se připravte na to, že budete maličko závidět!

S Adélou jsme se před několika týdny sešly v pražské kavárně a obchodě Styl&Interiér a několik hodin jsme probíraly naše oblíbené produkty. Začněme tedy s péčí o pleť. Jelikož je Adély pleť suchá, potřebuje (stejně jako já) pořádnou dávku hydratace. Ten 'svůj' hydratační krém ještě nenašla, v současné době ovšem používá Benefit Total Moisture, který si moc chválí. Také si velmi oblíbila GlamGlow Hydrating Mask (modrou ségru té černé na fotce), která na ni čeká v teple v LA. A co má ráda co se denního makeupu týče? Asi jste si všimli, že její makeup vypadá většinu času krásně přirozeně a tak, jako na sobě skoro nic neměla. Mezi její denní produkty patři například NARS Oil-Free Pro Prime, Estée Lauder DayWear (který používá především během teplejších měsíců), Bobbi Brown Concealer, MAC Sculpt (ten byl součástí Maleficent kolekce a jedná se o limitovanou edici, pokud ho ale přidají do permanentní kolekce, určitě ho bude kupovat až do konce života), Stila All Day Liner nebo Benefit Gimme Brow, ze kterého byla nejdříve trochu rozpačitá, teď ovšem nepoužívá na obočí téměř nic jiného. První věc, které si ovšem na Adéle všimnete jsou rozhodně její řasy. Ke svému štěstí má takto krásné a dlouhé řady od přírody a nemusí tedy příliš řešit řasenku - v současnosti používá Estée Lauder Sumptuous Infinite

Je tu také nějaký #NARSissist? Pokud ano, tahle část se vám bude zamlouvat. Jak jsem již zmínila, Adéla byla jednou z prvních českých bloggerek, od které si pamatuji články o NARS ještě ze doby samotného uvedení značky u nás. Je její asi nejoblíbenější značkou, především proto, že ji nikdy nepřestane překvapovat a bavit. Mezi Adély oblíbené produkty patři rozhodně Malibu Multiple a také nová Audacious Lipstick v odstínu Vera, která je prostě nádherná. Oblíbený produkt, který máme společný je určitě Rue Bonaparte Pencil, která je skvělá na (alespoň optické) přidání několika hodin spánku! A pokud jste zvědaví, co za rtěnku to je na poslední fotce, tak je to vůbec první rtěnka, kterou si Adéla sama pořídila a měla na ni odvahu - Bobbi Brown Uber Suede (barva je ve skutečnosti o dost tmavší a víc hněda, ach to světlo). Je vtipné, jak se člověk přesune od tmavě hnědé k výrazné malinově červené. 

Doufám, že se vám nakouknutí do Adéliny kosmetické taštičky líbilo!

NARS Audacious Lipstick in Vera, Malibu Multiple, Nail Polish in Ithaque, Obscura, Galathee and Jungle Red, Rue Bonaparte Eye Pencil, Andy Warhol Debbie Harry Palette

Marc Jacobs Daisy Dream Perfume, Anatomicals Lip Balm, Bobbi Brown Uber Suede Lipstick

10 komentářů

  1. Mňa by veľmi tieto beauty talk bavili aj formou videa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nad tím už jsem také přemýšlela, tak uvidíme, jak se to letos podaří :)

      Vymazat
  2. perfektní výběr! moc se mi líbí výběr odstínů rtěnek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak Vera je nádherná! A Andy Warhol paletku jsem si hned musela vygooglit :) Skvělý beautytalk, opět *

    OdpovědětVymazat
  4. Dokonalost, Adél má skvělym vkus, vyzkoušela bych úplně všechno!;) Supr článek, Lindi.:)
    Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, jsem ráda, že se článek líbil a se vším souhlasím :D :)

      Vymazat
  5. Povedený článek!
    PS: Ty jo Lindi, pamatuji si na tebe z dob, kdy jsme začínaly blogovat. Snad jsme byly i na společném meetupu, společně ještě s Terkou Hanzlíkovou a holkama z ACOS. :-D A všichni stále blogujeme. To je super. :) Koukám, že jsi změnila téma blogu, tak ať se ti daří a hodně nápadů! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Mio! Udělala jsi mi radost jak tím, že se ti článek líbil, tak i tou druhou částí :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig