All About Those NARS Lip Pencils


I confessed my love for these quite a long time ago. If I have to be honest these are my favorite lip product of all time and that's something for me. And even though I recently discovered the Maybelline ColorDrama Lip Pencils they still remain my favorite ones. And here's why.

First of all I don't think I have to mention the packaging again. I just love everything about the style of these and the fact that you can see the actual color without having to open each one (which really bothers me about Bite Beauty Matte Lip Crayons). This comes in handy as I own nine of them at the moment oops. Let's talk the basics now. They come in three types: Velvet Matte, Satin and Velvet Gloss. My favorite finish has to be the matte one but I love them all to be honest. 

The matte ones stay on the lips for ever without drying them out at all while giving an amazing color payoff. Dragon Girl in an amazing pink-toned red, Cruella is like a darker berry toned red, Sex Machine is the most amazing nude-y pink, Tender Night is a strange one because it's not as pigmented but only gives a wash of lilac sheen, Never Say Never is a magenta pink with a bit of shimmer and Dolce Vita is what I would describe as coral with a bit of brown to it which again is less pigmented. The satin ones are incredibly pigmented and I really mean it. They glides on the lips like a dream as they're so creamy but the best thing about these is that once they wear off they leave really nice stain all over the lips (so no lip-liner-like looking thing). Luxembourg is described as a vivid watermelon and I just love it! Rikugien is the newest addition into my collection and it's an amazing rose pink with a bit of sheen to it. Aaah I've been dreaming about this one for such a long time and I'm more than happy about it. Last but not least is the Gloss Lip Pencil in the shade New Lover. I only started using is about a month ago because I've really got into glosses and this one is really nice. The shade reminds me of their Orgasm Blush and it's not overly sticky and feels comfortable.

I hope you found this review helpfull! Have you tried any of these?
(I'm a bit late with 2014 favourites I know but they're coming your way on Sunday!)

CZ
Má láska k těmhle pastelkám už asi není nic nového. Došlo mi ovšem, že jsem Vám o nich nikdy neřekla víc a na rtech jste mohli vidět pouze dvě. Kdybych si měla vybrat jeden produkt na rty, kterých bych musela nosit až do konce života, byly by to tyto NARS Lip Pencils. A proto si samostatný článek rozhodně zaslouží.

Ani si už nevzpomínám, kolikrát jsem básnila o obalech NARS produktů. Miluji na nich všechno a vlastně mi ani nevadí, že se rychle zašpiní. U těchto mám moc ráda, že i bez otevření vidíte samotnou barvu produktu, což se při větším počtu stává vážně užitečným. Tyto pastelky jsou k dostání ve třech různých typech - Velvet Matte, Satin a Velvet Gloss. Mými nejoblíbenějšími jsou rozhodně ty matné, ale záleží také hodně na samotném odstínu.

Satin Lip Pencils jsou většinou hodně pigmentované a krásné krémové, díky čemuž se velmi příjemně nanášejí. Na rtech jsou v jedné vrstvě hezky stejnoměrné a rozhodně se vám nestane to, že by zvýraznily suchá místa. Po několika hodinách nošení lesklý efekt zmizí, ale samotná barva na rtech stále drží. Luxembourg je krásná výrazná růžová, která může na některém světle působit až červeně. Oproti tomu Rikugien je popisována jako 'rose pink' a jemným leskem. Velvet Matte Pencils jsou neuvěřitelně lehké a matné a díky tomu také vydrží o dost déle. Rty nevysušují vůbec a překvapivě ani nezvýrazňují suchá místa a díky tomu vaše rty nemusí být v perfektní kondici, abyste je mohli nosit. Dragon Girl je krásná červená s trochou růžové, skvělý odstín pro jakoukoli příležitost a jakékoli roční období. Cruella je o něco tmavší červená, téměř až vínová. Sex Machine je oproti dvěma předchozím jemný růžový nude ostín, skvělý pro každodenní nošení. Tender Night byla součástí jedné z předešlých kolekcí a jedná se o trochu zvláštní lila fialovou, která rtům dodává pouze jemný lesk. Vypadá ovšem krásně vrstvená na ostatní rtěnky, či přes výraznější tužku na rty. Never Say Never bych popsala jako růžovou s trochou fialové a nakonec Dolce Vita - hnědá nude, jejíž pigmentace je o trochu horší. Posledním typem těchto pastelek jsou Velvet Gloss Pencils, které jsou něco jako lesk na rty v tužce. Má jediná v odstínu New Lover byla součástí loňského vánočního setu a abych se přiznala, od letošního podzimu jsem ji vůbec nenosila. Teď si ji ovšem nemůžu vynachválit, jelikož nelepí, rty příjemně hydratuje a samotný odstín je nádherný. Trochu jako Orgasm tvářenka, jen o něco tmavší.

Doufám, že vám tato recenze alespoň trochu pomohla! Vyzkoušeli jste některou z těchto pastelek?
(A pro ty, kteří se už těší - oblíbenci za rok 2014 budou na blogu v neděli!)


14 komentářů

  1. All of these are SO pretty! I have one satin one in Lodhi and I absolutely adore it. I really want to try the matte ones though!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. You have to try them, no doubts! I would recommend Dolce Vita for a day-to-day wear or Dragon Girl as a more bold option!

      Vymazat
  2. I've only tried the Satin ones (I actually just got Rikugien last week and have worn it non-stop!), but I really want to try some of the matte ones - I think Dragon Girl may be my next beauty purchase!

    Kelsey | Beauty by Kelsey

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rikugien is such a great everyday shade, right? I can highly recommend Dragon Girl, it's my fave <3

      Vymazat
  3. These look lovely and could finally solve my quest for finding a long lasting lip colour xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. the longevity is different for each one but if you want somehing really long-lasting I would go for Cruella or Dragon Girl :)

      Vymazat
  4. Oh WOW! I almost bought the gift set of these and I really wish I did now!! xxx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I passed on that one as well and now I'm really sad I did. They're just amazing really!

      Vymazat
  5. God these look pretty! I have the soap and glory crayons but they're just too shiny for me. I love sex machine and cruella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I've heard a lot of about those ones from Soap & Glory but I don't really like overly shiny products. Cruella is one of my all time favourites! :)

      Vymazat
  6. tyhle pastelky mě kupodivu nechávají chladnou, protože mi nevyhovuje aplikace v této formě. každopádně musím uznat, že třeba Luxembourg, Dragon Girl a Cruella jsou přesně moje barvičky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takové odstíny by ti přesně seděly! Tak je někdy vyzkoušej :)

      Vymazat
  7. Můžu se zeptat jakým ořezávátkem ořezáváš? Nebo jsou na šroubování? Moc díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám z drogérie už strašně staré ořezávátko, které má dva otvory - menší a větší, tak tím větším :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig