Review: L'Oréal Rouge Caresse Lipsticks


You may seen my November favourites where I mentioned L'Oréal Rouge Caresse* in the shade 401 Rebel Red. I also mentioned these are making it into my top 5 lip products which is something for me. I'm a lip product addict no joke and these are a bomb dot com. Have to admit I'm normally not into sheer lip product but for some reason these are a love relationship. 

When I got these I seriously thought to myself 'ok just another lip-balm-like lipsticks' but I was wrong. Well not really wrong but these are not just a lip-balm-like lipsticks. The pigmentation is amazing, yet can be sheered out for just a light wash of color. The color range is amazing - there really is something for everyone: bright red/pink, classic brown nude, pale pink, coral, mauve, just everything. They're super hydrating and comfortable on the lips. No sticky feeling, no drying feeling, just a real pleasure (they even hydrated my lips more than some of my actual lip balms). The packaging is beaut. I know this isn't really important but it's nice to have a gorgeous looking lipstick which actually wasn't pricey. And they smell amazing, so fruity and yummy! Over all I'm super happy I got to try these out becuase I may have found my favourite day-to-day lipsticks. Oh and they're amazing if you're kinda afraid of bold colors (they're fool-proof I would say). But let's take a look at some of the shades I got. 501 Nude Ingenue is a brown-toned nude which would look amazing paired with dark smokey eyes. 401 Rebel Red is classic red which had the most pigmentation out of these - and my personal favourite. 202 Impulsive Fuchsia - the brightest fuchsia pink - never thought something like this would suit me but I actually really like it! 01 Fashionista Pink is a pale pink with a bit of shimmer, great for everyday or to put on top of brighter lip pencil for a glossy finish! Last one which is not swatches below is 301 Dating Coral which is a classic coral (see it here). 

Have you ever tried these? Which shade is your favourite?

(L-R) 501 Nude Ingenue, 301 Dating Coral, 401 Rebel Red, 202 Impulsive Fuchsia, 01 Fashionista Pink

CZ
Asi jste si v mých oblíbencích za listopad všimli téhle L'Oréal Rouge Caresse* v odstínu 401 Rebel Red. Možná si taky pamatuje, že jsem v tom samém článku zmínila, že se tyhle rtěnky pomalu ale jistě dostávají mezi mých top 5 produktů na rty a to už u mě něco znamená. Jsme závislá na všemožných produktech na rty, to už jsme tu několikrát řešili a s klidným srdcem můžu říct, že tyhle jsou bomba.

Když jsem tyhle rtěnky dostala, upřímně jsem si říkala, že to bude jen další balzám/rtěnky hybrid, ale tohle nejsou 'jen' obyčejné sheer rtěnky. Pigmentace je skvělá, můžete také ale docílit jen lehkého zbarvení. Barevná škála je něco, na co si rozhodně nemůžete stěžovat, si každý si najde tu svojí (zářivé červené a růžové, klasická hnědá nude, korálová, prostě všechno). Jsou super hydratační a příjemné na rtěch (dokonce bych i řekla, že jsou víc hydratační, než některé mé klasické balzámy na rty). Balení je krásné. Vím, že to asi není to nejdůležitější, ale mít levnou rtěnku která je skvělá a ještě k tomu má krásné balení? Božsky voní (směs sladké a ovocné vůně, prostě super)! A hlavně, budou perfektní pro ty, kteří se úplně necítí na výrazné rtěnky, ale i tak by chtěli něco víc, než tinted lipbalm. Já jsem z nich celkově nadšená a myslím, že mám nové go-to rtěnky. Pojďme se ale podívat na pár odstínů, které jsem pro Vás nafotila. 501 Nude Ingenue je krásná hnědá nude, která vypadá nádherně společně s tmavšími smokey eyes. O 401 Rebel Red jsem Vám už psala a musím říct, že je to má nejoblíbenější vůbec - krásná klasická červená. 202 Impulsive Fuchsia je přesně to co říká, výrazná fuchsia pink. 01 Fashionista Pink je nejsvětlejší z celé řady a vypadá spíš jako bezbarvý lesk (i díky tomu vypadá skvěle vrstvená na výraznější tužku na rty). No a nakonec 301 Dating Coral, kterou nemáte na fotkách nahoře, vidět ji ale můžete tady

Vyzkoušeli jste někdy tyhle L'Oréal rtěnky? Kterou barvu byste si vybrali?


*PR Samples

10 komentářů

  1. These all look so pretty! Unfortunately they aren't stocked here, which sucks because they really sound like amazing lip products!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
  2. Absolutely love these, Love your pictures and loving your posts today! I was just doing some admin bits for StyleLifeBeauty on facebook and came across this post and your Nars Duo eyeshadow post and loved them! :) Thought I just had to stop by and leave you some love! :)

    Lucie xx
    Fatbeautyx | Plus Size Fashion & Beauty Blogger & Vlogger

    OdpovědětVymazat
  3. These lipsticks look great! I love that you have shown them on your lips as well as swatches :) X

    OdpovědětVymazat
  4. That Rebel Red looks absolutely LUSH!! I must admit I do prefer high end make up but these look gorgeous xxxx

    OdpovědětVymazat
  5. that rebel red colour is gorgeous! I have been looking for a shade like that for ages!

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig