Glitter a Little

I'm not usually a fan of glitter but for some reason I love a good old glitter top coat during Christmas time and I was in a desperate need of something nice and silver. I really wanted to pick up one of those silver glitter polishes from Essie but as they don't stock them here in the Czech Republic & our trip to Germany was canceled I had to find a substitute. And luckily I found one in the drugstore (because no one really wants to splurge on a glitter nailpolish unless they wear it all the time) - Rimmel came up with those Glitter Bomb Top Coats and I'm in love! I picked up the shade Disco Fever which is a nice silver which looks like a disco ball. Love. They have five of them in total all in amazing festive shades! So if you're looking for a cheap glitter top coat go and check these out! I painted it over my favourite nude nailpolish from Nails inc. but I can't wait to try it on something darker!
What about you and glitter top coats?
_______________________
CZ
Většinou mě třpytivé laky vůbec neberou, z nějakého důvodu mě to k nim ale okolo Vánoc vždycky táhne. A letos jsem potřebovala nějaký krásný a hlavně stříbrný. Měla jsem zálusk na jeden z vánočních Essie top coatů, ale jelikož je u nás neseženete a náš výlet do Drážďan se nakonec zrušil, musela jsem se bez něj obejít a najít si náhradu. A naštěstí jsem ji našla v drogérii, protože kdo by chtěl utrácet za třpytivý lak, který jinak vůbec neunosí. Rimmel letos přišel s těmihle krásnými Glitter Bomb Top Coats a já jsem z nich nadšená. Vybrala jsem si odstín Disco Fever, který má v sobě krásné stříbrné flitry a vypadá jako disco koule. Takže super. Mají jich dohromady pět a všechny vypadají krásně svátečně (pro ten červeno-zelený se možná ještě zastavím). Takže pokud chcete levný, ale skvělý třpytivý top coat, rozhodně se na ně mrkněte! Já ho tentokrát nanesla přes můj oblíbený nude lak od Nails inc., ale nemůžu se dočkat, až ho vyzkouším přes něco tmavšího!

Nosíte třpytivé laky na nehty, nebo jste zastánci klasiky?

8 komentářů

  1. This is gorgeous!

    Stephanie
    http://missstephanieusher.blogspot.co.uk/
    http://www.bloglovin.com/blog/3436251
    xxxx

    OdpovědětVymazat
  2. Think I'm going to have to check out the Glitter Bomb Polishes, the shade you picked is so pretty!

    The Velvet Black // UK Style, Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. you have to, they're really nice and not that hard to take off!

      Vymazat
  3. I need to get my hands on some of the Rimmel glitter colours
    Reinventing Neesha ♥

    OdpovědětVymazat
  4. tyhle laky se povedly :) v týdnu jsem se na ně byla podívat a mrzí mě, že jsem si nevzala ten zeleno-červený, byl by skvělý na vánoční nehty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou fakt moc krásné! ten zeleno-červený je super vánoční, možná se pro něj ještě vrátím :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig