Fantastic Five: November

I have to admit I'm kinda sad November is over. It's my favourite time of year (not only because it's my birthday month) and I usually have quite a lot of fun during November - and this year's wasn't an exception. But it's time to get into that festive mood, light those candles and start the Christmas shopping. But before that it's time to take a look back at my November favourites! Oh and this post is actually a start of #hilycheeblogmas which means one post everyday 'till Christmas! Some of them will be just fun & relaxed so please keep that in mind. I hope you're just as excited as I am!

First things first the Jo Malone's Wood Sage & Sea Salt Cologne has to be my favourite thing of this month. Not really gonna talk about it a lot again because I already got a post on it (here) but it's a bomb dot com. Woody but still feminine, just fabulous. A little thing you haven't already seen here on HL (but you will at the end of this week) is the L'Oréal Rouge Caresse in the shade 401 Rebel Red*. Now when I got these I was just like 'Ok another balm-like lip product but these are actually amazing. There's a whole review coming on these soon but I have to say - these are slowly making it into top 5 lip products and that's something, right? As you can see I finally got the Tarte Gifted Mascara in the mini version. I wanted to buy this one in New York but EVERY Sephora was sold out of these and wasn't really into getting the big one because I already own loads of mascaras. But after all my lovely friend got it for me in Miami and now I understand the hype. Gives volume and length without looking clumpy whatsoever. Love. Now onto the skincare part of my favourites here comes the Korres Wild Rose 24-H Moisturising Brightening Cream. I particularly like this one before I apply foundtion because it just creates the perfect base for it (as it sinks in really quickly while leaving the skin moisturised). And last but not least I have to mention the NARS Nail Polish in the shade Amarapura because it's just stunning. Doesn't stay on for the longest time but looks amazing and has the most unique metallic finish. 

Leave you favourites in the comments below! Would love to get some inspo!

CZ
Musím přiznat, že jsem trochu smutná z toho, že listopad už skončil. Je to můj nejoblíbenější měsíc vůbec (a to nejen proto, že mám narozeniny) a obvykle se v listopadu děje spousta skvělých věcí - letošek nebyl výjimkou. Teď už je ale na čase se přesunout do sváteční nálady, zapálit svíčky a začít kupovat vánoční dárky. Ještě předtím se ale pojďme podívat na mé oblíbené produkty za listopad. A vlastně ještě jedna věc - tento článek je začátkem #hilycheeblogmas, tedy takových mých blogových Vánoc, což znamená, že budu články přidávat každý den! Některé z nich budou více 'relaxed' a lifestylové, než na co jste tady zvyklí, tak to prosím berte na vědomí. A doufám, že se těšíte stejně jako já!

Asi Vás vůbec nepřekvapí, že se mezi oblíbence patří Jo Malone Wood Sage & Sea Salt Cologne. Psala jsem o ní už tady, takže to nebudu nijak protahovat, je prostě skvělá, woody but still feminine, za mě velké ano. Dalším oblíbencem je ale věc, kterou jste tady na HL zatím neviděli (ale na konci tohoto týdne už tomu bude jinak) - L'Oréal Rouge Caresse v odstínu 401 Rebel Red*. Musím přiznat, že když jsem se k těmto rtěnkám dostala, moc nadějí jsem do nich nevkládala, prostě další balzám-rtěnka hybrid. Šíleně jsem se ale spletla. Recenze, swatche a všechno takové by mělo být na blogu v sobotu, tak se nezapomeňte kouknout! Jak můžete vidět, konečně jsem se dostala k Tarte Gifted řasence. Chtěla jsem si tuhle miniaturku koupit v New Yorku ale z nějakého unknown důvodu je v žádné Sephoře neměli. Nakonec mi ji ale má skvělá kamarádka přivezla z Miami a já můžu konečně potvrdit ten hype. Dodává objem a řasy krásně prodlužuje, aniž by vypadaly uměle nebo clumpy *srdíčko*. Z péče o pleť jsem si znovu zamilovala Korres Wild Rose 24-H Moisturising Brightening Cream. Je skvělý pod makeup, jelikož se rychle vstřebá a přitom zanechá pleť hezky hydratovanou a svěží. No a jako poslední musím samozřejmě zmínit NARS Nail Polish v odstínu Amarapura, který je snad nejkrásnějším metalickým lakem, který jsem kdy viděla. Výdrž sice není snová, ale za ten efekt jsem to i schopna překousnout. 

Napište mi do komentářů, jaké produkty jste si v listopadu oblíbili Vy!

4 komentáře

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig