Easy Sunday #21: Pamper Evening Ideas

I'm not really feeling great while being under a lot of stress (which somehow happens to be my daily routine these days) and I have to give myself a bit o pamper night every week or so. It doesn't exactly have to be Sunday but for some reason I find Sundays the best days to relax (even though I'm working today, I'm still gonna have a long bath tonight). So here are some of my tips how to relax and shake off the stress. 

Take a Long Bath
This might be a bit of a cliché but having a good old bath is one of the best ways how to relax. I love a good bath from time to time and recently I've been loving LUSH products to help me relax. I've tried their Santa bathbomb a few weeks earlier and really liked it and this Phoenix Rising is waiting for me beside my bath. Can't wait!

Go Offline
Being online all the time can be kinda stressful on its own. That's why I like to go offline on my pamper evenings. It's nice to read a book or watch a movie without checking twitter/facebook all the time! And if you're still worried about your 'blog social life' you can schedule your facebook posts and everything and still have a great offline evening. 

Plan Your Week
I know this might doesn't look like a much of a relaxing thing but this will shake off a lot of stress, trust me! I like to take a look at all of the upcoming events of the upcoming week and plan my blog posts on a Sunday evening so I'm not all surprised on the Monday morning. This really helps a lot!

What is your favorite thing to do on a pamper evening?

CZ
Asi nikdo se necítí fajn, je-li ve stresu (a to je poslední dobou můj denní chléb). Proto si ráda jednou za týden udělám takový rozmazlovací večer, během kterého se dám zase do klidu. Vaším rozmazlovacím dnem nemusí být neděle, ale pro mě je z nějakého důvodu neděle prostě tím relaxačním dnem (a i přestože dnes pracuju, večer si hodlám užít pořádně dlouho vanu). Tady je pár mých tipů, jak se zbavit stresu a trochu zrelaxovat). 

Dopřejte si dlouhou vanu
Tohle je možná trochu cliché, ale vážně je to jedna z nejlepších cest, jak relaxovat. Nemusím trávit hodinu ve vaně každý den, ale jednou za čas je to vážně příjemné. A ještě příjemnější je to s produkty LUSH. Jako poslední jsem vyzkoušela jejich Santa bathbomb a dneska na mě čeká tenhle Phoenix Rising a už se nemůžu dočkat!

Buďte na chvíli offline
Být pořád online může být už samo o sobě dost stresující. Proto při svých relaxačních večerech ráda vypnu facebook/twitter, prostě všechno. Je to vážně příjemné se na chvíli zase začíst do knížky nebo se kouknout na film bez toho, aniž byste co pět minut kontrolovali instagram. A pokud Vás i přesto bude trápit váš blogový sociální život, přednastavte si příspěvky a nikdo si ani nevšimne, že jste na mobil vlastně celý večer nesáhli. 

Naplánujte si nadcházející týden
Vím, že tohle asi nevypadá jako ten nejlepší relaxační plán, ale plánování dopředu Vám pomůže předejít stresu. Proto si v neděli večer ráda sednu a kouknu se co všechno mě další týden čeká, naplánuju si posty na blog a celkově se na vše psychicky připavím, abych pak nebyla v pondělí ráno překvapená. A vážně to pomáhá!

Jak rádi relaxujete Vy?

3 komentáře

  1. I love having a nice relaxing candlelit bath with lush products xx

    OdpovědětVymazat
  2. Vlastně stejně! Zrovna včera jsem si hodila jednu Lush bombu do vany, pozorovala jak krásně šumí a jak se barvy postupně mísí. Pak vezu diář, rozvrhnu si co se kdy musím naučit, kam kdy zajít a tak. A hodin se online, to praktikuji několikrát týdně. :-)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig