Beauty On The Go

Am I the only one who stay at their friend's/boyfriend's place quite a lot? As I'm not directly from Prague it's quite a normal thing for me because you don't really want to leave a great party just in time for the last bus or whatever. But thanks to that I had to create a little skincare survival kit which is now at my boyfriend's (which contains small Bioderma, cotton pads, cleanser and this kind of jazz) & a 'beauty on the go' bag which I'm gonna show you today. 

I don't really like to carry a lot of makeup with me so I had to narrow it down to seven small products. Of course I don't have to wear makeup every single day but I like to carry this around with me just in case I end up not sleeping at home and I got something important the next day - which actually happens quite a lot. So here's what's inside my SOS makeup bag:

Bourjois CC Eye Cream
Anastasia Brow Wiz
Topshop Head Over Heels Blush
Dior Lip Glow
NARS Via Vento Eye Liner
Tarte Gifted Mascara
Bourjois Healthy Balance Powder

And what about you? Do you usually carry a lot of makeup with you?
________________________________________

CZ
Jsem jediná, kdo často přespává u svých kamarádů/přítele? Jelikož nejsem úplně z Prahy, je tohle pro mě celkem normální stav, jelikož komu z nás by se chtělo opouštět super posezení s přáteli, jen abyste stihli poslední autobus? Díky tomu jsem si ale musela vytvořit záchranný balíček péče o pleť, který je teď u přítele (a jsou v něm věci jako malá Bioderma, vatové tampónky nebo cleanser) a také 'beauty on the go' kosmetickou taštičku, kterou vám ukážu dneska.

Nerada s sebou tahám příliš mnoho věcí a tak jsem se rozhodla jen pro těchto sedm nejdůležitějších. Samozřejmě, že se nemusím malovat každý den, většinou ale přespávám v ty nejnevhodnější dny (čti další den mám něco důležitého) a to se pak tahle taštička hodí víc, než byste si dokázali představit. A co že v ní tedy je?
Bourjois CC Eye Cream
Anastasia Brow Wiz
Topshop Head Over Heels Blush
Dior Lip Glow
NARS Via Vento Eye Liner
Tarte Gifted Mascara
Bourjois Healthy Balance Powder

A co vy? Nosíte s sebou také kosmetickou taštičku téměř pořád?

8 komentářů

  1. Eye Cream is definitely a necessity for surviving long nights and early mornings!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. never thought of this one but once you mentioned it it seems kinda cool for early morning, especially those de-puffing ones!

      Vymazat
  2. hahaha I carry a sos pack with me everywhere. In London nights out are often last minute and I have no time to dash back home. I carry foundation, powder, mascara and a lipstick at me all times incase xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I can understand that haha. Mascara is a must have for me as well!

      Vymazat
  3. ty mě s tou gifted pěkně pokoušíš, víš to? :D teď toho do školy nosím tolik, že na kosmetickou taštičku bohužel nezbude místo, to si radši vezmu něco k jídlu :D ale nezbytnosti jsou třeba balzám na rty, ty mám všude po kapsách nebo kabelkách :))

    OdpovědětVymazat
  4. Oooh we like the blush colour and we are definitely going to try the Anastasia Brow Wiz. Hate being trapped at someone's house without makeup! xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha me too! and you have to try them both, both amazing! :) x

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig