Battle of (Mini) Mascaras

You may have seen my Battle of Liners post where I compared different eyeliner, spoke about the longevity, pigmentation and all that kind of jazz. And for today's post I got something quite similar for you. I recently realized I own quite a few deluxe sample sizes of mascaras (some of them being really hyped) and I thought it would be fun to tell you a bit about each one and tell you which one I like the most and which one didn't really get me.

YSL Babydoll - This was my first ever high-end mascara I bought myself (I also own the full-size one). It came in a little set with the Touché Éclat and I fell in love with it immediately. It gives an amazing volume and length while not being clumpy at all. The only downside of this one is that is dries out really quickly which is a shame for such a high priced mascara.

Benefit They're Real - This has to be one of the most hyped mascaras of all time right? Sadly I didn't get on with this one as it makes my lashes all clumpy and not good looking. And it's pain in the ass to take of. Really. I love Benefit products but I'm not a fan of this one at all, sorry!

Clinique High Impact - Oldie but a goodie. This is one of my favorite mascaras of all time as it just makes my lashes beautiful while still looking super natural which is my favorite look. I also really like the brush which is a classic one but works wonders. Big love. 

Make Up For Ever Smoky Extravagant - I got this one as a gift for my birthday at Sephora and it's not bad at all! I have to say it's for those days when you want super bold lashes as it gives a lot of volume but it's perfect for dark smokey eyes. I only with it was super black not grey-ish black. 

Tarte Gifted - You are probably a bit sick of seeing this one everywhere at the moment but I have to admit I know what the fuzz is about! The brush is quite stiff and sometimes it even hurts to do your lashes but it's all worth it because it just makes your lashes stand out, not clumpy and incredibly long!

What is your favorite mascara and which one you don't like at all?

CZ
Někteří z vás možná viděli můj Battle of Liners článek, ve kterém jsem porovnávala různé linky na oči, mluvila o pigmantaci, výdrži a tak podobně. A dneska mám pro vás něco podobného. Poslední dobou se mi nakupilo vcelku dost deluxe size vzorečků řasenek a tak by bylo vcelku zajímavé je porovnat, říci vám, které mi vyhovují a které nestojí za všechen ten hype.

YSL Babydoll - Tohle byla vlasně první high-end řasenka, kterou jsem si sama koupila (nakonec jsem se totiž vrátila i pro full-size verzi). Tahle miniaturka byla v setu s Touché Éclat a já se do ní zamilovala hned. Dodá řasám krásný objem a zárověň je prodlouží, aniž by byly slepené. Jediná nevýhoda je, že dost rychle vysychá, což u tak drahé řasenky není příliš potěšující.

Benefit They're Real - Tohle je asi ta nejvíc známá řasenka všech dob ne? Bohužel i přesto, že mám hodně ráda některé Benefit produkty, tuhle nemám ráda vůbec. Řasy mi příšerně slepuje a ještě trvá věčnost, než ji odlíčíte. Za mě velké ne, omlouvám se.

Clinique High Impact - Oldie but a goodie. Jedna z mých nejoblíbenějších řasenek vůbec! Krásně řasy zahustí a přitom mají stále hezky přirozený vzhled, což je pro mě velké plus. Mám ji už věčnost a pořád nevyschla a funguje stejně skvěle, jako na začátku. Hodně mi u ní také vyhovuje štěteček, který je takový klasický, ale dělá zázraky. Rozhodně jedna, kterou bych si určitě koupila i ve velkém balení.

Make Up For Ever Smoky Extravagant - Tahle maličká řasenka od MUFE byla součástí narozeninového dárku z americké Sephory a vážně to není vůbec špatný dárek. Je to sice řasenka, kterou bych nevolila pro denní nošení, k výraznějšímu líčení ale vypadá skvěle a dodá neskutečný objem. Jen bych si přála, aby byla pořádně černá a ne tmavě šedá.

Tarte Gifted - Většina z vás už je asi znechucena tím, že tuhle dřevěnou řasenku vidí všude. Musím ale uznat, že ten hype má své důvody. Štěteček (nebo spíš kartáček?) je sice dost hrubý a občas s ním aplikace řasenky může i trochu bolet, výsledný efekt ale stojí za to! Řasy jsou krásně dlouhé a přirozené a přitom i výrazné.

Jaké jsou vaše oblíbené řasenky a jaké vás naopak vůbec nezaujaly?

8 komentářů

  1. A mně zase They ´re Real vyhovuje a všechny s podobným kartáčem. Naopak mně nebere takový ten klasický štětičkový. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě právě dřív taky, třeba ta YSL má plastový kartáček a je skvělá, jen ta They're Real nic moc no :/ tady se zase ukazuje, jak je všechna kosmetika strašně individuální :)

      Vymazat
  2. Great review, agree about Benefit they're real, over-hyped product. Like Clinique and YSL mascaras, worth the money. Thank you for sharing, have a nice evening:)

    http://oksiblueberry.blogspot.gr/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. thank you lovely! I'm happy you agree about the Benefit one because everyone seems to really love it..

      Vymazat
  3. Absolutely loved reading this! You are fast becoming a favourite beauty blogger of mine as I love your posts :)

    I have to say my favourite is they're real <3

    Lucie xx
    Fatbeautyx | Plus Size Fashion & Beauty Blogger & Vlogger



    Don't forget to join StyleLifeBeauty on their Facebook Group & Twitter helping to grow your followers and bring together Beauty, Fashion and Lifestyle bloggers.

    OdpovědětVymazat
  4. I desperately want to buy every one of these right now!! Great post x

    www.henryskat.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig