Are Origins Masks Worth the Hype?

Origins seems like a brand which get the shiz done when it comes to face masks. I've always wanted to try out their charcoal one because everyone raved about at that time. And my time finally came when I saw this little trio at Sephora. These contain 30ml to the regular 100ml but I always want to try out products from high-end skincare brands first so I don't spend money on something that doesn't work for my skin.

Now the one that really caught my eyes was the Clear Improvements Active Charcoal Mask which was basically the reason why I bought this set. It should clear pores and overall be amazing. I'm not really sure if it works wonders but it made my skin all nice and soft which is always a plus. And I kinda like the mud-looking consistency which is actually bit gross but whatever. The star of this set has to be the Drink Up - Intensive Overnight Mask which should deeply hydrate your skin. And oh. my. god. It's the best hydrating I've ever tried, great for post-traveling skin issues and this kind of stuff. But it's also amazing for general de-hydration which is not an unusual thing during this time of year. Big thumbs up for this one. Now onto the one that didn't really wowed me at all. The Out of Trouble 10 Minute Mask should help problematic skin but on me it didn't really do anything. It also has strange white consistency and not really nice smell to it. I used it on a day when I my skin was breaking out but I haven't seen any improvement at all which made me really sad as I had high hopes for this one. I'll continue using it to see if it works on something else but at this point I wouldn't really recommend it. Over all I'm a huge fan of the Drink Up & the Active Charcoal but I think you can pass on the 10 Minutes one.

Are you a fan of Origins masks?
__________________________________


CZ
Origins vždycky vypadalo jako značka, která ví co a jak, co se všelijakých masek týče. Strašně dlouho jsem chtěla vyzkoušet jejich čistící masku, protože z ní nespočet beauty bloggerek šílelo. A došlo k tomu konečně, když jsem v Sephoře viděla tenhle set. Každá maska má 30ml oproti klasickým 100ml, s tím ale problém příliš nemám, jelikož u dražších značek raději nejprve vyzkouším a neutratím tak spoustu peněz za něco, co mi vlastně ani nevyhovuje. 

Jak jsem už zmínila, hlavním důvodem k této koupi byla Clear Improvements Active Charcoal Mask, která by měla vyčistit póry do hloubky a prostě Vaši pleť udělat krásnou. Nejsem si úplně jistá, jestli vážně dělá zázraky, ale pleť je po mí hezky hladká a póry méně viditelné. A nebudu lhát, líbí se mi to, že vypadá trochu jako bahno, což je možná nechutné, ale co. Hvězdou tohoto setu je pro mě ale rozhodně Drink Up - Intensive Overnight Mask, která je skvělá na post-cestovací problémy s pletí a celkově pomáhá při jakékoli dehydrataci pleti, která v tuto roční dobu není ničím neobvyklým. Před spaním většinou nanesu lehkou vrstvu na celý obličej a ráno je pleť nádherně hydratovaná a svěží. Palec nahoru. No a teď něco k menšímu propadáku a to Out of Trouble 10 Minute Mask. Ta by jednoduše měla pomoct problematické pleti a během deseti minut ji zklidnit a zredukovat pupínky. Po jejím použití jsem ale nezaznamenala žádný viditelný rozdíl a ještě ke všemu mi vůbec nevyhovuje její konzistence (vypadá trochu jako pasta na zuby a má nepříjemnou parfemaci). Budu ji dál zkoušet a při nějaké změně dám rozhodně vědět, v tento moment ji ale doporučit nemůžu. Zato na Drink Up se rozhodně podívejte, až budete mít možnost!

Máte rádi Origins?

12 komentářů

  1. I really enjoyed the Drink Up Mask, I'm glad I picked the set up on offer!
    Kathryn / Cherries in the Snow

    OdpovědětVymazat
  2. I agree, the out of trouble doesn't really impress me much. But I do love the over the night drink up! :)

    beautyandtheb1.blogspot.co.uk

    B xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. it`s not as amazing as those other ones right? glad I`m not the only one :)

      Vymazat
  3. I've tried all of these except out of trouble (which I don't think I'll be trying by the sounds of things!). I do love the other two though! Clear Improvement is one I use pretty much every week. I've only tried a sample of the overnight one but I do really want to pick it up sometime.

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
  4. priznám sa, že som túto značku v podstate ignorovala, ale v poslednej dobe na blogoch na ňu narážam celkom často, takže by snáď bolo aj načase niečo vyskúšať:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě se na ni zkus podívat, některé produkty vážně stojí za to! :)

      Vymazat
  5. tohle je další ze značek, u kterých mě vytáčí, že u nás nejsou dostupné :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus se kouknout na boots.com, už posílají i k nám a mají je myslím :)

      Vymazat
  6. Ta Drink-Up je skvělá! Používám jí tak 2x-3x týdně a jsem hrozně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem si ji moc oblíbila, měla jsem ale možnost vyzkoušet taky hydratační masku od Kiehl's a ta je možná ještě lepší! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig