Rocking Nude Nails

Today's post is a real quick one because we're currently packing and getting ready for our flight home, ah sad times. It has really been amazing and I can't wait to come back and explore this beaut city even more. But let's take a look at what's on my nails atm. It's nails inc. Nailkale and trust me it's one of the best ones I've ever tried. I got it in the shade Westbourne Park Road which is a pink toned nude - I'm in love with nude kinda nails right now and this one is just perfect! 

What are you wearing at the moment? 
___________________________________
CZ
Dnešní článek bude opravdu rychlý, jelikož se zrovna balíme a připravujeme na cestu domů, sad times, co si budeme povídat. Měli jsme se skvěle a nemůžu se dočkat, až se sem zase vrátím a prohlédnu si tohle skvělé město ještě víc. Pojďme se ale podívat, co že to mám dnes za lak na nehty. Je to Nailkale od nails inc. a jsem z něj upřímně nadšená. Vybrala jsem si barvu Westbourne Park Road, což je krásná nude s růžovým podtónem a nemůžu se na něj vynadívat. Poslední dobou mě tyhle nude odstíny laků strašně baví a tenhle je nádherný.

A co zrovna nosíte Vy?
(PS: Už tuto sobotu 8.11. se můžeme od 13.hodin potkat s La Loce za příležitosti Bloges Marketu - odkaz tady - tak určitě doražte popovídat si o kosmetice a užít si fajn den!)

4 komentáře

  1. Such a gorgeous colour, I really love it!

    Maddy, xo // UNSTITCHEDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. It really is - nothing too much but still adds little something something :)

      Vymazat
  2. Já se teď vrátila k šedé od Rimmel - Grey matter :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig