New Thing: Bite Beauty Matte Lip Crayon

It seems like I can never ever have enough lip products. I got a Sephora gift card from my bff for my birthday and even though I own around fifty different lip products I'm thinking about spending it on either the Chanel Allure Gloss or another NARS Lip Pencil - I have a problem I know. But let's take a look at these newbies from Bite Beauty!

Now when I first saw the Matte Créme Lip Crayons online I knew I had to have them! Bite offers a lightweight matte finish, opaque color and great staying power. And I can't get enough of these! Now I wanted to pick up two of them - on more on the neutral side and one really bold shade. For the neutral one I went for Glacé which is described a as dusty mauve - it's actually a dusty pink with a hint of brown and gray to it which makes it perfect for everyday and it even looks reddish in some pictures. I can't really go for those pale nudes so this is right up my alley. You can see it in action here. The bold one is Aubergine - an eggplant shade which has the most amazing combination of purple, magenta and red (it looks way more purple in real life but for some reason it's impossible to photograph) - I'm wearing in the picture below. When talking about the formula it ticks all the boxes - amazing pigmentation, non-drying formula and great longevity. Like. A lot.

Have you tried anything from Bite?


CZ
Vypadá to, že asi nikdy nebudu mít dost produktů na rty. K narozeninám jsem od své bff dostala Sephora gift card a i když mám okolo 50 produktů na rty, pořád přemýšlím, že ji utratím buďto za Chanel Allure Gloss nebo další NARS Lip Pencil - mám problém, já vím. Pojďme se ale podívat na novinku Bite Beauty!

Už od první chvíle, kdy jsem na internetu viděla Matte Créme Lip Crayons jsem věděla, že je prostě musím mít. Bite slibuje lehký matný finish, skvělou pigmentaci a dobrou výdrž. A já jsem nadšená! Chtěla jsem si pořídit dva odstíny, jeden víc nude (přeci jen už mám dost výrazných rtěnek) a jeden vážně bold. Jako neutrální vyhrál odstín Glacé, který je popisován jako dusty mauve - je to prostě růžová s trochou hnědé a šedé, která na některých fotkách vypadá i do červena, nádherná barva (vidět ji můžete tady). Zato druhý odstín - Aubergine - popisován jako eggplant - je krásná směs fialové, magenty a červené (z nějakého důvodu na fotkách vypadá víc do červena, ve skutečnosti je o dost fialovější). A pokud mám říci něco ke kvalitě produktu, tak vážně splňuje všechno - skvělá pigmentace, nevysušuje rty a vydrží x hodin. Za mě ano!

Vyzkoušeli jste už něco od Bite Beauty?

12 komentářů

  1. Hi! I love your blog - it's beautiful! The Lip crayons look lovely - i am obsessed with lip products. I have never heard of bite products though.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. thank you lovely! you have to take a look at them, they're fab :)

      Vymazat
  2. Oh I love how that red looks on your lips. I'm really into mattes at the moment xxx

    OdpovědětVymazat
  3. I love the look of these, and the colours are gorgeous!
    Maddy, xo // UNSTITCHEDD

    OdpovědětVymazat
  4. oh they're both SO beautiful! i'm off to check the brand out as i really want both now hah

    from helen at thelovecatsinc.com

    ps. enter my £660+ huge xmas beauty giveaway, if you like! click here.

    OdpovědětVymazat
  5. They look amazing I have never tried a lip crayon but I think I need to! xx

    OdpovědětVymazat
  6. tohle je pro mě jedna velká neznámá, ale páni! ta rtech vypadá ten tmavej odstín úplně snově <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud budeš mít někdy možnost se k nim dostat, tak určitě vyzkoušej! Aubergine je nádherný odstín :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig