Brows Done With Anastasia: Dip Brow & Brow Wiz

Anastasia was one of the brands I knew I have to check out in the US. And I'm more than glad I did! After all the research and that kind of that jazz I've decided to go for two products. The Dip Brow Pomade was my choice number one because it's just different and I don't own anything like it but then I was just like 'do I really need another brow product?' but it happend my last day in New York. I wanted to get the mini Tarte Gifted Mascara but Sephora was out of stock and I also wanted to grab something for my 100 points so I went for the Brow Wiz after all. And I'm actually super excited about it.
________________________________________

CZ
Anastasia byla jednou z těch značek, na které jsem se chtěla v Americe určitě podívat. A jsem vážně ráda, že jsem to udělala. Po zdlouhavém bádání a procházení fotek a následně i stojanu v Sephoře jsem se rozhodla si pořídit dvě věci: Dip Brow Pomade byl můj výběr číslo jedna už jen proto, že nic takového na obočí nemám, pak jsem si ale říkala, jestli vůbec potřebuju další produkt na obočí. No a ono to tak nějak přišlo samo. Poslední den jsem se chtěla v Sephoře stavit pro miniaturu Tarte Gifted řasenky, ale nikde ji neměli. No a jelikož jsem si před odletem chtěla vybrat dárek za 100 bodů, padl výběr na Brow Wiz. A jsem neskutečně ráda!


Anastasia Dip Brow Pomade in Soft Brown:
Let's take a look at this one first. Now I would never ever buy the shade Soft Brown by myself but the girl at Sephora told me Medium Brown would be too dark for me and I think she was right (although I also still think something cool toned would be better for me but I can make it work). This gel-liner-like brow product is perfect for those precise and sculpted brows which I like from time to time. But don't get me wrong you can also create natural look with just little strokes. It's really pigmented so you need the tiniest bit of product which means it's gonna last you for a long long time! The great thing about it is the longevity - it doesn't budge whatsoever and stays put all day long. You have to learn how to work with it but it's absolutely worth it!
___________________________________________

CZ
Anastasia Dip Brow Pomade v odstínu Soft Brown
Jako první tu tedy mám Dip Brow. Rozhodně musím říci, že bych si nikdy nikdy nikdy sama nevybrala odstín Soft Brown nebýt slečny v Sephoře, podle které by Medium Brown byla až moc tmavá a asi měla pravdu (pořád si také ale myslím, že by mi víc sedělo něco víc cool-toned, ale i tímhle odstínem si hravě poradím). Produkt vypadá vlastně spíš jako gelové linky na oči a je skvělý na precizní vykreslení obočí. To ovšem neznamená, že byste s ním pomocí jemných tahů nevytvořili skvělé přirozený look. Gel je vážně pigmentovaný a proto Vám stačí absolutně miniaturní množství, což také znamená, že Vám produkt vydrží hooodně dlouho! A asi nejlepší věc na něm je ta výdrž. Obočí se Vám nebude během dne rozmazávat a prostě zůstane pořád stejné. S tímto produktem se sice musíte chvíli učit, ale vážně to stojí za to!


Anastasia Brow Wiz in Medium Brown:
Now this one is for those of you who are all about the natural look in terms of your brows. I picked up the shade Medium Brown and it's pretty much the perfect match for me. It's the tiniest eyebrow pencil I've ever came across which mean you can really draw those individual brow hair and it look amazing! The thing I love about it as well is the spoolie on the other and which makes it great for traveling. And the longevity is amazing as well! Overall I'm pretty damn impressed with those products! 

Have you tried anything from Anastasia?
(and you may noticed I didn't show you my US haul. I'm basically not really sure if anyone would be interested in that so if you would I can still do it!)
____________________________________
CZ
Anastasia Brow Wiz v odstínu Medium Brown:
Tohle je naopak přesně ten produkt pro přirozený look Vašeho obočí. Narychlo jsem v Sephoře vybrala odstín Medium Brown a řekla bych, že je to přesně můj odstín (čímž se tak trochu vracím k odstínu Dip Brow, ale kdo ví). Je to ta nejtenčí tužka na obočí, s jakou jsem se kdy setkala a díky tomu se Vám podaří skvěle vykreslit všechno to chybějící obočí. Také má na druhém konci skvělou štětinku/kartáček, což dělá tento produkt skvělým na cesty. A výdrž taky není k zahození! Celkově mám z obou produktů obrovskou radost!

Vyzkoušeli jste něco od Anastasia?
(a asi jste si všimli, že jsem Vám nakonec neukázala svůj US haul. Nejsem si moc jistá, zda by to někoho zajímalo, ale pokud ano, dejte mi určitě v komentářích vědět, ráda Vám produkty ukážu!)

8 komentářů

  1. Love the look of the brow wiz, I have serious brow envy!
    Maddy, xo // UNSTITCHEDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I'm so in love with both of these! you have to try them :)

      Vymazat
  2. Přesně na DipBrow Pomade mám taky zálusk, jen si mě trochu znejistila s výběrem odstínu, já prvně koukala spíš na Chocolate. A haul udělej!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já z toho byla taky úplně mimo, ale myslím, že pro tebe Medium Brown nebo Chocolate :)

      Vymazat
  3. produkty na obočí jsem začala používat tenhle před pár měsíci - nějak si se svým obočím nevím rady :D a navíc nemůžu najít takové, které mi budou odstínově sedět, mám vyloženě černé obočí. až v tom budu zběhlejší, tak bych ráda vyzkoušela něco dalšího :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty máš přirozeně krásné obočí a moc dobarvování ani nepotřebuje :) zkus třeba jen průhledný gel nebo lehce zabarvený, možná bude stačit jen to :)

      Vymazat
  4. ja práve tiež túžim po dip brow pomade, už pár týždnov pozerám, ktorý odtieň by bol pre mňa, zatiaľ sa pohybujem medzi chocolate, medium a dark brown:), tak snáď sa mi podarí vybrať dobre:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já s tím měla taky problém, osobně bych si pořád radši bývala vzala Medium Brown. tak budu držet palce :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig