PURPLE LIP MADNESS

I'm not really sure how it happened but I fell in love with purple lips. Well purple is not your usual day to day color I know but there's just something about it that's so edgy and different and I love it. The thing is I actually fell in love with every shade of purple - from lilacs to the darkest vampy ones. And different formulas as well. Want to see my favourite picks?

Rimmel Moisture Renew Lipstick in Electric Plum: Starting with the most (day to day) wearable one. Funny fact - this was actually one of my first lipsticks ever. It's a berry-toned purple I would say and the formula is quite sheer which makes it perfect for dark lip beginners. And as the name suggests it really is moisturising on the lips. 

NARS Audacious Lipstick in Dominique: This one is described as a pink lilac (it looks more like a grey-ish purple in the pictures but on the lips it has a strong pink undertone to it. I wouldn't say everyone can rock this one but if you're brave enough it's perfect. (Full review of these here.)

Topshop Lips in Straigh Ace: Ok this one is a bit crazy I know but look at that color! I'm saving this and the next one for colder months but trust me I love it aleady. The pigmentation is really nice but this one is really really creamy so you have to be quite carefull with it. I would prefer a matte finish (which means MAC's Heroine right?) but for quality and colours you get for the price you can't really complain. 

Topshop Lips in Depth: Black? Not really. This one is a dark plum and wow. You can just lightly apply it onto your lips as a stain or go bold right from the bullet and in both ways it looks amazing. Again it needs a bit of confidence but it's worth it. I'm also working on a whole post dedicated to Topshop Lipsticks (with lip swatches and everything) so you shall see these in action quite soon. 

Are you a fan of purple or not at all?

(L-R) NARS Dominique, Topshop Straight Ace, Rimmel Electric Plulm, Topshop Depth
CZ
Vlastně ani nevím, jak se to stalo, ale zamilovala jsem se do fialových rtěnek. Fialová není zrovna every day barva, já vím, ale je na ní něco strašně zvláštního a jiného a přesně to miluju. Hlavní problém je, že jsem se zamilovala do všech typů fialové - od nejsvětlejších lila až po ty úplně tmavé vampy odstíny. A také do všemožných finishů. No a dneska Vám ukážu čtyři své nejoblíbenější. 

Rimmel Moisture Renew Lipstick - Electric Plum: Začneme s tou nejpřijatelnější barvou pro široké okolí, tedy s tou asi nejnositelnější. Je to spíš taková berry-toned fialová, která nemá příliš velkou pigmentaci a právě proto je skvělá i pro začátečníky. A jak již jméno napovídá, na rtech je vážně hydratační. 

NARS Audacious Lipstick - Dominique: Popis této rtěnky je pink-lilac, ale já bych ji označila spíš jako lila s trochou šedé, i když je pravda, že na rtech se zbarvuje více do růžové. Tuhle by si asi nevybral každý a stejně jako u následujících dvou na ni musíte mít odvahu, ale stojí to za to! (Recenze tady.) 

Topshop Lips - Straigh Ace:  Dobře tady už se dostáváme k těm šílenějším, ale podívejte se na tu barvu! Trochu si ji schovávám na chladnější měsíce, ale i tak už ji zbožňuju. Má skvělou pigmentaci, ale to je také její největší problém (musíte být při aplikaci hodně opatrní a nejlepší je ji ještě obtisknout do ubrousku, abyste zabránili tomu, že ji budete mít všude. Proto bych u takové barvy preferovala spíš matný finish (což asi znamená MAC - Heroine, že?), ale na poměr cena/kvalita a tahle skvělá barva si nemůžu stěžovat. 

Topshop Lips - Depth: Černá? Ne tak docela. Tuhle tmavě fialovou krásku jsem si kupovala společně se Straigh Ace a jsem z ní stejně nadšená. Můžete ji buďto jemně nanést na rty jako stain, nebo být stateční a a nanést ji v plné síle. Obojí vypadá skvěle, ale zase vyžaduje alespoň trochu odvahy. Zrovna také pracuju na samostatném článku jen o Topshop rtěnkách (i ukázané na rtech a tak všechno), takže byste je měli vidět v akci docela brzo. 

A co Vy a fialová? 


6 komentářů

  1. All four of these are so gorgeous and unique! I'm definitely a fan of purple lips too, they're just so different and striking! I'm not sure if I'm always brave to rock one though haha, but it is quite easy to pull of a cool berry or deeper vampy lip.

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I love them all haha but they surely need a bit of a confidence :)

      Vymazat
  2. džízus, ty jsou všechny hrozně super! já si před pár dny pořídila v Topshopu rtěnku - Inhibition a úplně ji miluju. A Electric plum si dnes jdu koupit, to potřebuju! Dík :D *

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inhibition je krááááásná! já už na všechny ty svoje potřebuju udělat článek, mám je hrozně ráda :)
      a nemáš zač haha:D

      Vymazat
  3. So pretty! I've really been getting into purple/berry lipsticks lately and my favourite at the moment is MAC Dark Side.. It's a burgundy shade with a touch of a purple undertone to it and is so pretty and perfect for this time of year! Topshop Depth looks lovely, that's definitely next on my list :) x

    Rachael | overdosedemaquillage.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oh I've never hear about MAC's Dark Side before but it looks good! will check it out ))

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig