NYC Beauty Bag

I'm currently in New York as some of you may know (ok not really, I'm writing this post at the London Heathrow Airport where I finally bought Jo Malone's Wood Sage and Sea Salt Cologne yay). But I thought it would be nice to show you what I actually brought here with me. The US is heaven in terms of makeup so I knew I'm gonna shop a lot. Which meant only take things I really needed. 

I always need to take at least two lip products with me - one for the day and one for the night time. This time I've decided to take my Mybelline ColorSensational Lipgloss in the shade Cashmere Rose and NARS Dragon Girl which is an amazing red! In terms of base I kept it simple just with a few pumps of my NARS Tinted Moisturiser & NARS Creamy Concealer - those two works wonders together. Oh and of course my new favorite powder - Bourjois Healthy Balance. Now I've really been into contouring in the past few weeks and I am all over my MAC eyeshadow in Charcoal Brown. Gives your face a bit of sculpted effect but still looks natural. And as a blush to go with it I chose the Topshop Cream Blush in Head Over Heels, just a classic. I've been only using mascara on my eyes for a past few days and I love it, especially when I use my Clinique High Impact one, it's a balm dot com. And last but not least brows. I wanted something natural and the Soap&Glory Brow Archery works great (I only use the pen side tho). 

What are yours travel must-haves?
______________________________
CZ
Jsem právě v New Yorku, jak asi většina z Vás ví (dobrá, tenhle článek píšu teprve na letišti v Londýně, kde jsem si konečně koupila vůni od Jo Malone Wood Sage & Sea Salt yay). Myslela jsem, že by bylo fajn Vám ukázat, co jsme si s sebou vlastně sbalila. Amerika je ráj veškeré kosmetiky, takže jsem věděla, že budu nakupovat hodně. Což znamená - vzít si toho s sebou co nejméně. 

Vždy s sebou potřebuji mít alespoň dva produkty na rty (a tím nemyslím balzámy, to už je zase úplně jiná kategorie haha) a tentokrát to vyhráli Maybelline ColorSensational v odstínu Cashmere Rose na den a NARS Dragon Girl na večer (nebo naopak? you know me). Nebrala jsem si s sebou žádný makeup, jen trochu svého nejoblíbenějšího NARS Tinted Moisturiseru a k tomu NARS Creamy Concealer, dohromady dělají divy. A také svůj nejoblíbenější pudr - Bourjois Healthy Balance. Poslední dobou jsem se zase dostala do konturování a přesněji konturování se stíny od MAC v odstínu Charcoal Brown, které vytvoří hezký sculpted effect, ale nic příliš výrazného. A jako tvářenku k tomu něco jednoduchého, tudíž Topshop Cream Blush v odstínu Head Over Heels, která jsem prostě ke všemu (a stejně si asi pár tvářenek v NY pořídím). Také jsem poslední dobou začala používat jen řasenku (žadné stíny ani linky) a hrozně mě to baví. Clinique High Impact byla má první volba, zaprvé je to vzorek, takže skvělá na cestování a za druhé je prostě skvělá! A na obočí něco přirozeného - Soap&Glory Brow Archery, u ní používám jen tu část, která vypadá jako fixa a jsem nadšená.

Jaké jsou produkty, bez kterých se na cestách neobejdete?

4 komentáře

  1. I love the look of your product selection, your MAC palette looks so beautiful!
    Maddy, xo // UNSTITCHEDD

    OdpovědětVymazat
  2. Perfect amount of makeup - you'll be shopping up a storm over there! I love Head over Heels, it's such a pretty light peach. Also been loving the Healthy Balance powder lately, it's just so amazing for setting and adding a hint of extra coverage, without being cakey at all!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yes I know! I've been to Sephora yesterday and oh my! It was breathtaking haha!

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig