Bright blush & NARS Yachiyo Brush




I love blush in general but my favourite kind of blush is matte & bright. And once again, NARS has it all for me + as a benefit here comes a brush that does all the work for you. Bright, pigmented blushes are usually pain in the ass to blend out and you have to be really carefull with them. In this post I'm gonna show you some of my favourite bright blushes and the perfect brush to use them with.

It's not that easy to find a nice good quality bright (but also really pigmented) blush. NARS did the job for me when they released the Guy Bourdin collection last year. Coeur Battant Blush was the first the first thing I picked up and I'm do glad I did. It's a bright fuchsia pink with amazing pigmentation and no shimmer whatsoever which compliments smokey eyes. The other one is Exhibit A (which is a permanent shade), true red again with no shimmer and amazing color pay off. It looks kinda scary in the pan but it looks perfect on the skin and I also use it as kind of a contour. But let's move on to the perfect brush.

When I got the NARS Yachiyo Kabuki brush for my birthday last year I was literally over the moon. The brush is designed in such a nice way and only looking at it makes me happy. It's made out of goat bristles (it smell so bad when I wash it haha) and they're not the softest bristles ever but they work like a dream. It picks up the perfect amount of product and blends everything to an beautiful, even result. The brush is a part of the Artistry Line and I really want to try more (they're also coming out with three brand new brushes in this range so maybe?).

what about you and bright blushes?

Tvářenky jsou má nejoblíbenější část makeupu vůbec, ale pokud bych měla vybrat svůj nejoblíbenější styl tvářenek, byly by to výrazné a matné. No a vlastně jako vždy, od NARS dostanu přesně to co chci a jako bonus přichází i štětec, který udělá téměř všechnu tu špinavou práci za Vás. 

Není úplně jednoduché najít výraznou tvářenku, která by byla vážně pigmentovaná. Když ale NARS vydal minulý rok kolekci Guy Bourdin, věděla jsem přesně, co chci. Coeur Battant má zářivě fuchsiovou barvu, je úplně matná a pigmentace je skvělá. Nejraději ji používám v kombinaci s výraznými smokey eyes. Jako druhá do mé sbírky přibyla Exhibit A, pravá červená, která vypadá na první pohled vážně strašidelně, ale označila bych ji jako nejlepší koupi za posledních pár měsíců. Na tvářích vypadá krásně přirozeně a na mé světlé pleti funguje trochu jako contour blush. Pojďme se ale přesunout k tomu skvělému štětci.

Když jsem NARS Yachiyo Kabuki štětec dostala loni k narozeninám, nemohla jsem ani vyjádřit svou radost. Je designově tak krásný, že jen pohled na něj mi dělá radost. Vyroben je z kozích štětin (haha zase jednou miluju češtinu) a popravdě vážně hrozně smrdí, když se namočí. To je ale jediný problém, který s ním mám. Není úplně nejjemnější, ale zato odvádí svou práci skvěle. Naberete s ním přesně tak akorát produktu, aby všechno vypadalo přirozeně a nenásilně. Štětec je součástí Artistry Line a já chci určitě zkusit další - no a jelikož mají do řady přidávat další tři, tak si určitě vyberu. 

a co Vy a výrazné tvářenky?

(L-R: one swipe & blended out) NARS Coeur Battant, NARS Exhibit A



5 komentářů

  1. Ta Exhibit A mě strašně láká! Jsem teda bledulka (zrzka), ale myslím si, že když se to s ní nepřežene, tak musí být super :) Díky tvým článkům mi poslední dobou NARS tvářenky nedají spát :D Tenhle odstín mají ve stálé nabídce nebo je to limitka? A na kolik taková tvářenka od NARSu výjde prosím? Díky za odpověď! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že by na tobě vypadala skvěle! Exhibit A je ve stálé nabídce a s 20% slevou (kterou mají cca každý víkend:D) vyjde na cca 700,- (zkus ale počkat na dny bestsellerů, to vyjde na necelých 600,-) :)

      Vymazat
    2. Děkuju! :) Tak já jí asi prubnu, vím právě, že bude teď zas nějaká akce v Sephoře na ty "exklusivní" značky, tak tam pro ní asi skočím, aby mělo srdéčko klid :D Díky moc za info!

      Vymazat
  2. bože já slintám! v balení vypadají fakt skoro vražedně, ale ten výslednej efekt je snovej :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig