Nail Care


Sometimes I wish my nails were as good as my skin is. I never had problems with a massive breakouts or anything like that but I always suffered with not strong nails and dry cuticles. According to this I have to give my nail a special treatments or they'll be just chipped as hell. If you have the same problem I want to show you some of my favourite products for weak nails. (and of course I try to take as many vitamin b tablets as possible.)

Sally Hansen Vitamin E Nail & Cuticle Oil
This oil is best to use overnight because you have to massage it onto your nails and cuticles. I really like it because it deeply hydrates cuticles and leaves them nice and smooth. The only downside it the fact that doesn't really helps my nails, but for cuticles it's a real game changer. I'm quite interested about other Sally Hansen products so if you could give me any recommendaitons that would be really nice!

Avon Nail Experts Gel Strength Base Coat 
This one looks like a classic base coat but it acually works really nice for my chipped nails. After a few weeks of trying it out my nails got visibly better! You can use it either on its own or as a base coat but I prefer to use it just on its own on the days when I don't want to wear color.

Essie Fill the Gap
There goes my favourite base coat ever. I already mentioned it in my March favourites so you can read a little bit about it there. It creates the perfect base for your nail polish and I also like that it has a white-y color so your color will stand out more.

what is yours favourite nail treatment?
____________________________________________________________
CZ
Většinu času si přeji, abych se svými nehty měla stejně problémů, jako s pletí. Tím myslím málo. Nikdy jsem neměla velké problémy s akné, zato nehty a nehtová kůžička, to byla vždycky má noční můra. Pokud se o ně nestarám tak jak bych měla, nehezky mi to vrací - dorostou do určité délky a pak se prostě celé odlámou. Proto jsem si musela najít pár produktů, na které se budu moci spolehnout a nehty tak nebudou trpět úplně.

Sally Hansen Vitamin E Nail & Cuticle Oil
Tenhle olejíček jsem si koupila vcelku nedávno a musím říct, že jsem s ním vážně spokojená. Je lepší ho aplikovat na noc, jelikož se má vmasírovat do nehtů a kůžičky - je totiž hodně mastný. Po každodenním používání mám nehtovou kůžičku jemnější a hydratovanou (od té doby se mi také skoro nedělají záděry). Musím ale přiznat, že s nehty žádný zázrak neudělal. Chtěla bych proto vyzkoušet i některé jiné pečující laky od SH, tak pokud máte zkušenosti, budu ráda!

Avon Nail Experts Gel Strength Base Coat 
Ve dnech, kdy mám chuť mít nehty přirozené a bez barvy, tohle je má první volba. Klasický průhledný lak, který vyživuje (a to opravdu, nehty mám po pár týdnech používání viditelně silnější a lámou se méně). Můžete ho použít i pod lak, já ale preferuji používat ho samostatně. 

Essie Fill the Gap
No a taky je můj nejoblíbenější podkladový lak na světě! Psala jsem o něm trochu ve svých oblíbencích za březen, takže si o něm můžete přečíst tam. Vytváří krásný hladký povrch pro nanášení laku a taky je trochu zabarvený do bíla, takže na něm barevný lak vážně vynikne. 

a jaké jsou Vaše oblíbené produkty na nehty?

Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig