Spring Edit: Lips



I'm back with another Spring Edit post. Today I'm gonna talk about lip products. Although in the winter time I tend to lean towards the darker shaded lipsticks, as the first sunny days arrive I go crazy for colors. And today I'm gonna show you my favourites.

As always I wanted to make a great mixture of colours and formulas and we're starting with the classic. Topshop Infrared is one of the most orange-y lipsticks I've ever seen. It was also my first Topshop makeup purchase and it's been well used since then. The formula is creamy and the longevity is quite good as well. I really enjoy wearing it in the spring time but as it is so bright I usually keep the rest of my makeup as natural as possible. Next we have L'oreál Caresse Lip Stain in Princess - coral-y/pinkish red. This is the newest addition to my collection but I love it already! It goes on really smoothly and opaque. It looks like a lip gloss but it stays on (almost) for ever. Another great thing about this is the colour because it's not your classic red. Moving to pinks the next is NARS Lip Pencil in Never Say Never - a bright magenta pink. It has a matte finish with a teeny tiny shimmer particles. I love to pair it with a winged liner - amazing combo. The only downside about this one is that the staying power is not the greatest so you have to keep it in your bag for touch-ups. Next we have one of my favourite lip balms - this one is from Korres in the shade Pomegranate. Appart from being moisturising it also gives a fresh pinky tint to your lips which is great if you're not into brights. And lastly we have a lip gloss. A lip gloss that almost everyone in the beauty world talks about (and I know why) - yes it's the Maybelline Color Sensational in Cashmere Rose. The formula is so creamy and juicy that it feels almost like a lip balm. And it's also non-sticky so what else you need to know?

now you tell me about your favourite lip product for spring (or of all time) 

(L-R: L'Oreál, Topshop, NARS, Korres, Maybelline)



















CZ 
Dneska tu máme další článek zaměřený na jaro a tentokrát se podíváme na rtěnky. Snažila jsem se Vám zase ukázat co nejvíce barev a textur, tak jdeme na to.

 Jako první se vrhneme na klasickou rtěnku. Topshop Infrared byla vlastně mým prvním beauty nákupem v Topshopu a sama se divím, že jsem si před těmi cca třemi lety vybrala zrovna něco takového. Je to totiž jedna z nejoranžovějších rtěnek na které jsme zatím narazila. Konzistence je hodně krémová, ale výdrž není vůbec k zahození. Jediné na co si musíte dát pozor je zbytek vašeho makeupu - já ji většinou doplním pouze řasenkou a linkou. Další je jedna z novinek v mé sbírce - L'oreál Caresse Lip Stain v odstínu Princess. Tahle 'tekutá rtěnka' má krásnou červenou barvu (která ale není takováta klasická červená, ale svěží, korálovo/růžovo červená). Nanáší se strašně jednoduše a vydrží celý večer. Vážně (vyzkoušeno za vás - tahle rtěnka + víno + jídlo). A taky na ni měli nedávno slevu v DMku, tak se tam zkuste podívat, třeba se vám poštěstí. O mojí lásce k NARSu už asi víte, tak není divu, že ani v tomhle článku nějaká věc od něj nechybí. Tentokrát to je Lip Pencil v ostínu Never Say Never - tahle fuchsiově růžová tužká má matný finish a maličké třpytky. Jediná nevýhodou je, že nevydrží až tak dlouho, takže ji raději nosím během dne s sebou. Přesouváme se k balzámům a mým favoritem na jaro je jednoznačně ten od Korres Pomegranate. Je ideální pro ty, kteří si nepotrpí na výrazné barvy, ale i tak by chtěli něco trochu jarního. Je docela dost pigmentovaný, takže kromě toho, že Vaše rty hydratuje, také dodá i jemnou narůžovělou barvu. No a jako poslední tu máme lesk na rty, o kterém snad každý, kdo se alespoň trochu zajímá o kosmetiku, slyšel. Maybelline Color Sensational v odstínu Cashmere Rose je přesně takový, co se o něm říká. Krémová konzistence, hydratuje (mě občas připadá spíš jako balzám), je pigmentovaný a HLAVNĚ nelepí. Jelikož jsem nikdy neměla ráda lesky, ani tomuhle jsem nedávala moc šancí. Ale překvapil.

a jaký je Váš jarní oblíbenec na rty?

3 komentáře

  1. Mě moc mile překvapila, cca před rokem, rtěnka od Rimmel, kolekce Kate Moss, odstín 009. Zatím jsem nenašla adekvátní náhradnici. Možná je to ale i tím, že se prozatím pohybuji, co se rtěnek týká, v kategoriích jen drogérkových:)) Ale i tak za tu cenu je super:)
    Nemáš nějaký tip na červenou rtěnku od MACu, nějaký oblíbený odstín? :)
    P.S.: Jsem ráda, že zase bloguješ:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám taky jednu z té Kate kolekce, 02 to je, a jsem s ní strašně spokojená :)
      jinak k MACu, zkus se kouknout na Lady Danger, já sama nad ní uvažuju dost dlouho.. a nebo se koukni do Topshopu třeba na Rio Rio nebo Mischeif, obě jsou krásné:)
      a děkuju!

      Vymazat
  2. Ta tužka od narsu je dokonalá.. tyhle fuchsiové barvy zbožňuju :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig