Easy Sunday #3: Girls


At high school we once had a girls night in our pyjamas with a lot of food, romantic movies and things like that. As we're pretty busy since we started university we don't have time to see each other that much so we've decided to do at least one proper reunion. At it was great! A lot of food as usual, romantic movie was replaced by Hangover, girls talks and stuff. It's so nice to see someone after quite a long time.

hope you had an amazing weekend!
(and if you wanna see more pics just go to an amazing blog of my friend Rebe who was so nice and brought me 'little something' which you can see at the of this post) 
 __________________________________________________________

CZ
Ještě na gymplu jsme s holkama jednou uspořádaly takovou tu klasickou holčičí pyžamovou party. Protože se ale teď na výšce nestíháme vídat tolik, řekli jsme si, proč se nevidět aspoň jednou pořádně. No a tak jsme si na pátek domluvily rande ve společnosti spousty jídla, pití, Hangover místo romantické komedie a tak. Je fajn se s někým vidět po docela dlouhé době a ještě v takhle příjemné situaci.

doufám, že jste měli krásný víkend!
(a pokud chcete vidět víc fotek, tak u Rebe, která mi taky přinesla krásné dárečky co vidíte na konci, takže jí tímto ještě jednou děkuju!)





2 komentáře

  1. Jsi s tim polaroidem spokojená?? Taky plánuju si ho koupit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není můj, ale kamarádky. nicméně co slýchám od těch, co ho mají, tak jsou s ním všichni spokojeni))

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig