Easy Sunday #1: Skincare Extras



It’s been a long week and quite a short weekend (but full of drinkin‘ wine in East Moravia) so I’ve decided to give myself a bit of a ‚full treatment night‘. According to this I thought it would be nice to show you some of my favourite skincare extras just in case you want a pamper. So there goes an easy Sunday (and also quite spontaneous) post.

 Avon Clearskin – Blemish Clearing 3 in 1
 We all have these day when our skin just doesn’t feel good, right? I think Essie covered this topic quite well in one of her (amazing) vlogs. If I feel like this I stick to this product because it makes your skin feel amazing. You can leave it for a few minutes and it acts as a mask with a bit of tingling feeling. Your skin will feel fresh and clean I can promise that. By far my favourite thing to use after an exhausting week.

Bioderma Hydrabio -  Hydrating Mask
This little baby is my go to after long journeys when my skin feels dehydrated and tight. You have to apply a thick layer onto your face and after about 15 minutes you just massage the residue into your skin. My skin is instantly moisturised is tightness is gone. 

Korres Wild Rose - Instant Brightening Mask
Put a word brightening into any product name and I'll buy it haha. I just love my skin to look as bright and fresh as possible. So I couldn't resist when I saw this mask from Korres. And when it says instant it doesn't lie. My skin was almost shining after first application but naturally without any glitter or shimmer whatsoever. I don't know what they put into this (actually I do, of course - and I think it's because of the wild rose oil and avocado butter and other amazing stuff in it) but my skin seems to love it.

Caudalie - Beauty Elixir
Last but not least is this well known beauty mist. I got this little limited edition bottle for Christmas and to be honest I hated the smell at first. It was just too much for me. But after a while I got used to it and I also found out that it actually wakes me up (as strange as it sounds). I use it almost only if I feel tired or stressed. It immediately arouses me up and gets some energy into my veins haha. 


what about you, do you have something that gets you back up on your feet?



CZ
Tenhle týden byl vážně dlouhý a víkend zase dost krátký (i když plný pití vína na Moravě), tak jsem se rozhodla, že se dneska trochu rozmazlím. A proč nedat rovnou i Vám tip na nějaké mé oblíbence, které Vás určitě postaví na nohy. Začínám tím taky tak trochu (nepravidelné) nedělní články, ve kterých také třeba uvidíte i něco trochu jiného, než jen kosmetiku. 

 Avon Clearskin – Blemish Clearing 3 in 1
Přesně na tenhle zázrak jsem si vzpomněla, když se Essie zmiňovala v jednom ze svých skvělých vlogů o tom, že asi každý má den, kdy to s jeho pletí není úplně stoprocentní. Přesně v takových případech používám tuhle masku/scrub/cleanser, který většinou nechám chvíli působit - v tu chvíli se promění v masku, kterou pak jednoduše smyjete teplou vodou. Můj obličej je pak jak znovuzrozený a tak čistý, že to cítím ještě dva dny potom. 



Bioderma Hydrabio -  Hydrating Mask

Naopak tuhle masku používám většinou jen při dnech, kdy je má pleť vážně dehydratovaná - což bývá především po delších cestách nebo při rapidních změnách teploty. Zvláštní věc na téhle masce je fakt, že ji necháte chvíli působit a přebytek nesmyjete, nýbrž ho vmasírujete do obličeje. Já raději dávám přednost setření zbytku vatovým tampónkem nebo něčím podobným, jinak mám pocit, jako bych měla obličej mokrý. To je asi jediná výtka, jinak funguje přesně jak má a jakýkoli pocit dehydratovanosti je hned pryč.



Korres Wild Rose - Instant Brightening Mask

Myslím, že by se hodilo říci, že mám trochu úchylku na všechny produkty, které mají v názvu rozjasňující. Jednoduše chci, aby můj obličej vypadal co nejjasněji a nejsvěžeji. Je tedy jasné, že jsem musela vyzkoušet tuhle masku od Korres (a po vyzkoušení se třesu na celou jejich Wild Rose řadu). Koupila jsem si ji sice teprve před cca deseti dny, ale i tak s už dostala do mých oblíbenců. Hned po prvním vyzkoušení byl vidět rozdíl a má pleť byla krásně rozjasněná a čistá. Pokud jste na tom stejně jako já, určitě vyzkoušejte.



Caudalie - Beauty Elixir

Jako poslední tu mám tuto velmi známou lahvičku. Já ji mám od Vánoc a abych se přiznala, vůbec to nebyla láska na první pohled. Nemohla jsem si zvyknout na tu vůni - pokud nemáte rádi výrazné vůně, budete si muset chvíli zvykat. Já se k němu vrátila až minulý měsíc a objevila jeho geniální funkci. Ta ani tolik nespočívá v tom, že by s mou pletí dělala nějaké zázraky. Zaručeně mě ale probudí, pokud se přes den cítím ospale nebo bez energie. Tak uvidíme, třeba se při pravidelném používání stane i nějaký ten zázrak.

 maté taky nějaký přípravek, který Vás zaručeně postaví na nohy?


1 komentář

  1. Beauty elixir mám už čtvrou lahvičku a miluju to! I tu vůni <3
    Korres maska vypadá báječně, půjdu se na ni podívat :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig