bareMinerals: The Epiphany Duo


I've never really been into this kind of duos mainly because it's not that easy to find one which you could use just on its own. But the bareMinerals Duo in The Epiphany is an exception. We bought it in October last year I guess and I've been loving it ever since even thought I tend to forget about it quite a lot (due to my growing makeup collection ups). There is one perfect shimmery nude lid color which has a brownish/golden shade (it reminds me of MAC's Woodwinked) and one amazingly pigmented matte (!!!) brown shade. The thing that I love about this duo is that you can use the shadows either separately or together. Both of them are buttery with perfect pigmentation and they blend out really nicely. I usually use just my Zoeva 227 (MAC 217 dupe) to put the matte shade into my crease and outer corner and then to put the shimmery shade all over the lid. It takes me about a minute but the result is more than satisfying. 

I'm thinking of trying other shades - any recommendations?
on my face: Bourjois Healthy Mix Serum, Bourjois CC Eye Cream, Topshop Afternoon Tea blush, NARS Brow Gel, Korres Lip Butter in Pomegranate, YSL Baby Doll mascara




CZ 
Nikdy jsem si příliš nepotrpěla na dua očních stínů. Vlastně asi proto, že jsem nikdy nenarazila na nějaké, které bych mohla používat jen tak samo o sobě (buďto byly oba stíny moc tmavé nebo naopak světlé, líbila se mi jen jedna barva a podobně). To se ale změnilo, když jsem narazila na bareMinerals Duo v odstínu The Epiphany. Máme ho doma asi října loňského roku a od té doby ho zbožňuju, i když je pravda, že na něj, díky své rostoucí sbírce, také hodně zapomínám. Duo obsahuje jeden krásný třpytivý (zlato hnědý, hodně podobný Woodwinked od MAC) stín, který se krásně hodí na celé víčko a pak jeden matný (a na matný stín hodně pigmentovaný) hnědý - perfektní na vykonturování v záhybu oka. Oba jsou máslové konzistence, krásně pigmentované a roztírají se jedna báseň. Já v souvislosti s tímhle duem většinou používám svůj 227 štětec od Zoeva (dupe pro MAC 217) - nejdříve pro nanesení matného stínu do záhybu a vnějšího koutku a pak pro nanesení třpytivého stínu na celé víčko. Tohle mi zabere asi tak minutu, ale výsledek je víc než uspokojující. 

přemýšlím, že bych vyzkoušela i jiné odstíny - nějaké tipy?

1 komentář

  1. no ty jsou super, zvlášť ten třpytivý - na ty já si potrpim!
    nos je víc)

    -mrožr

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig