Douglas Beauty Street

Původně jsem dnešní článek chtěla napsat tak trochu na téma openingu nové, již sedmé, pražské prodejny parfumerie Douglas na Novém Smíchově. Jelikož jsem již ale podobný článek psala o Palladiu (kouknout se na něj můžete tady) a smíchovská prodejna je stejně krásná (třeba Armani Beauty koutek je možná ještě krásnější a klidnější, než v Palladiu), radši vám dnes povím něco o další ze skvělých doplňkových akcí Douglasu a to Beauty Street.

Když jsem s kosmetikou začínala, vlastně jsem ani pořádně neměla tušení k čemu co slouží. Člověk se učí stále, ale mít při tomto učení po ruce se hodí vždycky. Často se mi také stávalo, že jsem měla v hledáčku nějakou značku, nicméně dozvědět se o všech produktech pouze prohlížením testerů na prodejně většinou nestačí. A právě s tím může Beauty Street pomoci. Na několik dní se totiž v blízkosti jednotlivých prodejen Douglas objeví "stanoviště" se značkami a vy se buďto na místě, nebo přes online formulář (klik), můžete rezervovat na bezplatné hodinové sezení s vámi vybranou značkou, díky kterému se můžete dozvědět více o prouduktech, které vás již dlouho zajímaly a vše si také pod dohledem odborníků vyzkoušet + při nákupu získat hezké dárečky. V rámci Beauty Street se můžete seznámit třeba se značkami jako Estée Lauder, Clarins, Lancome nebo Collistar, já bych sama za sebe doporučila "rande" s jednou z mých nejoblíbenějších značek - Clinique. Jejich sortiment mě nikdy nezklamal a všechny produkty jsou skvělé i pro úplné začátečníky. A můžete tak vyzkoušet třeba mé milované Pop rtěnky! 

Následující termíny Beauty Street:
4. - 5. 11. - OC Olympia, Brno
7. - 9. 11. - OC Nisa, Liberec
11. - 12. 11. - Forum Nová Karolina, Ostrava
15. - 16. 11. - OD Debenhams, Praha
19. - 20. 11. - OC Futurum, Hradec Králové
A takto to pak na Beauty Street ve skutečnosti vypadá! Vyzkoušeli jste již někdy tuto speciální nabídku parfumerie Douglas? 
xx Linda
                                                       Elite Bloggers Content Marketing

2 komentáře

  1. Zatím jsem tuhle nabídku nezkoušela, ikdyž to může být zajímavé. Ale abych řekla pravdu, já mám nejradši při výběru kosmetiky klid.. Všechno si sama projdu, případně vyzkouším testery a sama se rozhodnu. Už tak nějak vím, jaké odstíny mi sedí a co od daného produktu očekávám, takže většinou nechci, aby mi do toho někdo mluvil :P.

    OdpovědětVymazat
  2. Nic z Douglas jsem zatím nezkoušela, produkty vypadají rozhodně zajímavě :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig