Autumn Beauty Edit


My favorite season is in full bloom right now here in the Czech Republic so it's time for another of my beauty edits. This time I kept it pretty simple and narrowed it down to three easy ways to give your makeup that fall-appropriate vibe. 

1. Warm-toned Eye Look 
Is there anything that screams autumn more than a warm toned smoky eyes? Ochre and orange is huge this season and so is red. Sadly I missed out on the Chanel Le Rouge eyeshadow palette (see) and throughout my hunt for something similar I found this rather nice dupe from NYX. The Full Throttle Eyeshadow Palette in the shade Color Riot has the same red and warm-toned brown + a great orange and basic cream with a slight shimmer. That's basically all you need this autumn! And of course I have to give a huge shout out to the new Urban Decay Naked Ultimate Basics* palette which is just divine.

2. Brown Nail Polish
Nails are another great way to bring your beauty to the fall side. My current love is the Dior Skyline* which is a part of their Skyline collection. It's a chocolate brown that can look burgundy in some lighting and makes your nails really polished and clean. 

3. Burgundy Lips
I love bright lips all year round but especially during A/W. Winter is all about those dark purple-y shades whereas autumn sings burgundy and berry to me. Two of my favorites right now are n.1 the new NARS Velvet Matte Lip Pencil in Consuming Red* and n.2 MUFE Artist Rouge in M500*

How do you change your makeup look for autumn?
xx Linda



Podzim je již v plném proudu a já jsem tak zase trochu pozadu. Jelikož je ale podzim mým nejoblíbenějším ročním obdobím, byla by škoda tento článek přeskočit a neukázat vám tak tři jednoduché cesty, jak vašemu líčení dodat ten skvělý podzimní nádech!

1. Líčení očí v teplých tónech
Je něco více podzimního, než oční stíny s teplým podtónem? Ultimátní podzimní paletkou je pro mě stále Chanel z kolekce Le Rouge, k jejíž koupi jsem se tak dlouho odhodlávala, až se všude vyprodala. Hezkou náhradou za ní ale může být NYX Full Throttle v odstínu Color Riot, která má všechny ty krásně teplé a do červena laděné odstíny. Za zmínku ale určitě stojí i nová Urban Decay Naked Ultimate Basics*, která je vážně nádherná. 

2. Manikůra v odstínech hnědé
Nehty jsou další velmi snadnou cestou, jak dosáhnout podzimního nádechu. Já si v poslední době nejvíc oblíbila nádherný lak na nehty Dior Skyline*, z jejich stejnojmenné kolekce. Je to krásná čokoládově hnědá, která se občas tváří i trochu vínově.

4. Vínové rty
Výrazné rty k podzimu a zimě prostě patří a je to ten nejlepší čas, kdy vytáhnout tyhle krásné odstíny. V zimě většinou preferuju fialové a studenější barvy, na podzim u mě pak vyhrávají všechny vínové a teplejší odstíny. Za jedny z nejlepších letos považuji třeba nový odstín NARS Velvet Matte Lip Pencil - Consuming Red* nebo MUFE Artist Rouge v odstínu M500*.

Jak na podzim měníte váš look vy?
xx Linda



2 komentáře

  1. Super produkty, MUFE rtěnku asi potřebuju, vypadají vážně krásně :). Líbí se mi i nové UD paletka, já totiž poslední dobou nosím jen matné stíny :). Jinak se líčím tak nějak podobně, hlavně jsem se těšila na výrazné rtěnky, které si ted užívám!

    OdpovědětVymazat
  2. Tá Naked-ka má krásne odtiene a ten rúž ♥ Presne takýto odtieň práve zháňam!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig