Birthday Look w/ Michael Kors

While you're reading this I just turned 23. Wow. I feel like I lost count about five years ago and I'm just getting more and more confused about my age since then. But as you all probably feel the same while in your twenties I won't ramble about that anymore and get straight to today's post. It was created in collaboration with Michael Kors which I'm super excited about and it's all about their new launch - the Midnight Shimmer perfume. 

I wanted to do something different for this post and as I'm getting more and more into smoky eyes with the upcoming winter the recreation of the Midnight Shimmer look seemed to be the best option. The look itself is super glowy & bronzed which I love even during winter time and it just really speaks to me (take a look at it here). It represents the scent perfectly - it's strong & musky yet sweet and feminine thanks to vanilla accords. And even though it's not something I would usually gravitate towards I feel like I still managed to keep my personal style while recreating it. 

How the you like the look? 
xx Linda

Tak a je mi 23. Zrovna dnes, kdy tento článek vychází. Popravdě jsme už tak pět let zpátky ztratila přehled o tom, kolik mi vlastně je a s každým přibývajícím rokem se jen a jen divím. Protože se tak ale asi v dnešní době cítí většina "dvacátníků", nebudu se o tom rozepisovat a přesunu se rovnou k dnešnímu článku. Ten vznikl ve spolupráci se značkou Michael Kors, z čehož mám obrovskou radost a díky tomu vám taky můžu představit jejich novou vůni Midnight Shimmer

Protože jsem chtěla vytvořit něco trochu jiného a taky mě čím dál tím víc baví kouřové líčení, inspirace vizuálem k vůni Midnight Shimmer byla jasnou volbou. Použité líčení mě neskutečně baví (vidět ho můžete tady), protože dle mého skvěle vystihuje všechny hlavní stránky vůně - je silné a zároveň přitažlivé a ženské. K tomu je nádherně projasněné a pleť vypadá zdravě a opáleně, což mě baví i během zimy. Samotná vůně je pro mě také naprostým ideálem do zimních měsíců - díky tónům vanilky totiž krásně zahřeje a neskutečně příjemná. 

Složení vůně: 
Hlava: kdoule, frézie, jasmínové květy
Srdce: vanilka, pižmové a bílé dřevo
Tělo: mech, vonodřev, pižmo

Více informací a všechny použité produkty najdete ve videu níže!

Jak se vám líčení líbí? Už jste se s vůní setkali?
xx Linda


6 komentářů

  1. Krásné narozeniny <3 :)! A tenhle look je super, hrozně se mi líbí ta projasněná plet. Docela jsi mě nalákala na Armani makeup, zrovna nějaký nový sháním, protože mi došel můj oblíbený od UD.. Jinak parfém má vážně hezký flakon, někdy ho musím s parfumerii vyzkoušet. Ještě žádný MK parfém mi nevoněl tolik, abych si ho pořídila, tak třeba tenhle bude vyjímka. Podle popisu by mi mohl vyhovovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Great article, love your sharing so much, thank you!

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno nejlepší k narozeninám Lindo! :) Mně bude dvacet pět a také jsem z toho zmatená a také mám pocit, že osmnáct mi bylo tak před rokem. Líčení je perfektní a fotky jako vždy! Obzvlášť se mi líbí ten opálený vzhled a rozjasňovač na sluníčku!! Tahle MK vůně vypadá opravdu slibně, asi se na ni budu muset podívat. ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Dokonalý look, Lindo, ty jemně kouřové oči Ti moc sluší :) Jsem moc ráda, že zase točíš. A dodatečně vše nejlepší! <3

    OdpovědětVymazat
  6. Lindičko! Všetko najlepšie :)) tvoj blog je skvelýý :))

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig