Spring Vibes With Bellissima

Sunday seems to be my new resting day. I briefly mentioned that in my last post (here) where I spoke about another Sunday and this past one went down on a similar path. I was able to attend a beautiful event with Bellissima and take three of my readers with me. One of them was actually my sister (one of my biggest fans haha) and you have no idea how happy I was to be able to spend that afternoon with her #familyfirst. 


There was a really nice workshop with florist where we could braid our own flower braids, we also competed in doing different hairstyles using the new Bellissima automatic curling wand which works really well, we ate a lot a basically had a great time! Officially make Sunday my new "happy day". 

Hope you're all doing well! 
xx Linda





CZ
Ve včerejším článku jsem tak trochu nakousla téma ideální neděle. Popravdě to teď vypadá, že neděle budou mým novým "odpočinkovým/užívacím" dnem. Tu minulou jsem měla možnost se zúčastnit jednoho hrozně hezkého eventu značky Bellissima, který se konal v krásném prostoru Magické zahrady. Jelikož jsem měla možnost vzít s sebou tři z vás, byl ten den ještě lepší. A protože je ségra jednou z mých největších fanynek (haha), šla se mnou samozřejmě taky, takže ji tu asi poprvé uvidíte (schválně, jsme si podobné?). 

V rámci eventu se konal workshop s floristkou, během kterého jsme měly možnost si vytvořit svůj vlastní květinový věnec, naučit se různé tipy a triky a vyrobené čelenky pak zakomponovat do účesů vyrobených pomocí automatické kulmy Bellissima. Ze všech těch letních účesů jsem hned měla chuť jet na nějaký hudební festival haha. Celkově bylo odpoledne skvělé se spoustou dobrého jídla a já se taky na chvilku odreagovala od všeho toho učení. Oficiálně prohlašuju neděle za ty nejlepší dny! 


Jaký byl vás víkend? 
xx Linda


Elite Bloggers - Content Marketing
http://www.elitebloggers.cz/#!content-marketing/cyh0






2 komentáře

  1. Ty celenky jsou bozi, uplne jsem se do nich zamilovala :D
    To byl urcite krasny den :D
    http://www.shineoffashion.com/

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig